Įkraunama...
Įkraunama...

Paprastas stebuklas ..........

Tokia nuoširdi istorija..... Taip ilgai ir stipriai lauktas..... Sveikinu jus labai 4u.gif
Atsakyti
Labai gražiai ir nuoširdžiai parašyta istorija thumbup.gif Net apsiverkiau cray.gif Sveikatos jums wub.gif
Atsakyti
jezau širdis plyšo skaitant verysad.gif jau kokius išgyvenimus patyrėt su mažiuko atėjimu....bet smagu ,kad viskas gerai baigėsi thumbup.gif aukit stiprūs ir sveiki 4u.gif
Atsakyti
tavo istorija labai panasi i mano wub.gif smagu, kad jums jau viskas praeiti 4u.gif
o kada gimdei?
Atsakyti
Jurgita, tu saunuole, daug isgyvenai, bet ir daug dziaugsmo dabar turi thumbup.gif
Dziuguti, auk didutis ir sveikutis!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugutis: 28 gegužės 2008 - 14:09
QUOTE(starke @ 2008 05 28, 12:56)
tavo istorija labai panasi i mano  wub.gif smagu, kad jums jau viskas praeiti  4u.gif
o kada gimdei?

KOvo 2 - labai panasiai kaip ir tu mirksiukas.gif
QUOTE(drugutis @ 2008 05 28, 14:07)
Jurgita, tu saunuole, daug isgyvenai, bet ir daug dziaugsmo dabar turi thumbup.gif 
Dziuguti, auk didutis ir sveikutis!

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 05 28, 15:16)
KOvo 2 - labai panasiai kaip ir tu  mirksiukas.gif

o kada gryzai is kauno? ax.gif gal matemes netycia blush2.gif
ar girdejai apie tas dvynukes kur nuo lapkriio men jau gulejo? vienai sepsis, plokscia galvyte, dar nezinau kazkokios baisios ligos unsure.gif
Atsakyti
Jurgita............. Nerandu as jau zodziu..............
Gerai,kad kai rasai niekas negirdi kad verki........................
Atsakyti
QUOTE(starke @ 2008 05 28, 15:35)
o kada gryzai is kauno?  ax.gif gal matemes netycia  blush2.gif
ar girdejai apie tas dvynukes kur nuo lapkriio men jau gulejo? vienai sepsis, plokscia galvyte, dar nezinau kazkokios baisios ligos  unsure.gif

Grizau atrodo kovo 14 g.gif
ne negirdejau.....jetau ten tokiu bedeliu zmones turi, kad kartais savos tokios menkos pasirodo verysad.gif
O palatoj gulejau su dvynukem wub.gif joms tik svorio truko, tai faina buvo pamatyt kaip mamka sukasi kaip vovere bigsmile.gif
Atsakyti
na,jumoro jausmo jus nestokojat,o ir rasyti talenta turit thumbup.gif
puiku,kad visos bedos jau praeityje,sveikatos ir daug sypsenu jums 4u.gif
Atsakyti
Jurgita, nuostabiai parasyta istorija, bet ir vel iskilo pries akis tas baisumas kada suzinojom ta baisia naujiena verysad.gif Svarbiausia, kad viskas gerai baigesi ir augat diduciai ir sveikuciai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(-JURGITA- @ 2008 05 28, 17:45)
Grizau atrodo kovo 14  g.gif
ne negirdejau.....jetau ten tokiu bedeliu zmones turi, kad kartais savos tokios menkos pasirodo  verysad.gif
O palatoj gulejau su dvynukem  wub.gif joms tik svorio truko, tai faina buvo pamatyt kaip mamka sukasi kaip vovere  bigsmile.gif

aisku, as tik 14 pagimdziau biggrin.gif salia mano palatos tai trynukai gulejo wub.gif man tai butu baisu pagalvot, kad pati 3 tureciau doh.gif bet labai grazu buvo ziuret kai isvaziavo is ligonines. teveles nese 2 lopsius, mamyte 1 wub.gif
ziurint kokio amziaus nesinesiotukai gimsta. jei labai anksti tai tada daug problemu. tos dvynukes 25savaiciu buvo gimusios verysad.gif
Atsakyti