mano puokste buvo is baltu ir ruzavu leliju. Buvo labai grazu, tik lelijos gana nedekingos geles, nes tepa ir labai reaguoja i visokius palenkimus, uzlenkimus, paspaudimus (po to ta vieta ruduoja); as prasiau floristes, kad nenuskintu tu tepanciu rudu kuokeliu, nes man puokste gyvesne atrode, bet turejau saugotis, kad nrissitepciau. ir jau atsrgiai su ta puokste, kad kuo maziau "apsilamdytu". pamergiu puoksteles buvo be tu rudu kuokeliu. Plius tie kuokeliai tepa ir pacia lelija, tai vakare puokste buvo gana pavargus
del ziedlapiu, tai kisk i saldytuva nakciai, jei is vakaro paemei.
mano puokste buvo is baltu ir ruzavu leliju. Buvo labai grazu, tik lelijos gana nedekingos geles, nes tepa ir labai reaguoja i visokius palenkimus, uzlenkimus, paspaudimus (po to ta vieta ruduoja); as prasiau floristes, kad nenuskintu tu tepanciu rudu kuokeliu, nes man puokste gyvesne atrode, bet turejau saugotis, kad nrissitepciau. ir jau atsrgiai su ta puokste, kad kuo maziau "apsilamdytu". pamergiu puoksteles buvo be tu rudu kuokeliu. Plius tie kuokeliai tepa ir pacia lelija, tai vakare puokste buvo gana pavargus
dabar nukarpyciautuos kuokelius
kadangi as pati darysiuosi orchideju tai pirslienei ir pamergem mastau apie gerberas ar taip koki misinuka, tik jokiu budu kad nebutu roziu
ispaikyta.... mano puokštė bus balta su šviesiai rožinėm... o pamergės ant rankos turės po vieną šviesiai rožinę gėlytę... nes aš kitokių gėlių nenoriu maišyti...
as norejau ir ant rankos daryti bet kazkaip floristes atkalba nes tipo apvysta greitai
tai sau darysiu orchideju o joms gerberu siaip jei persigalvociau ant rankos tai taip pat daryciau po orchideja
man svarbu kad atlaikytų kokias tris valandas ir gerai bus... nes rožių nemėgstu, o daugiau nieko nesumąstau... na nebent dar tokias...bet rožines...
QUOTE(Ispaikyta @ 2008 05 30, 08:09)
as norejau ir ant rankos daryti bet kazkaip floristes atkalba nes tipo apvysta greitai
tai sau darysiu orchideju o joms gerberu siaip jei persigalvociau ant rankos tai taip pat daryciau po orchideja 
vakar kalbejausi su floriste,tai ji mane irgi atkalbejo daryti ant rankos
aš tai darysiu netgi liudininkei mūsų puokštę ant rankos. Ji visų pirma tokios pageidavo, o ir man gražu ir psio. Pasirinksim kokias patvaresnes gėles ir laikys...
net nz mano pirsliene net nzn su kokia sukne bus
ogo kaip pas tave daug spalvų...
na net nežinau su ta svočia, tai gali būti visų spalvų mišinys... juk svočios puokštė neturi būti labai jau puošni, nes kiek teko matyti tai jos tokios perkrautos būna... aišku aš tau to nesiūlau.
tai va ir mergytei nzn ar daryti puokstuke ar ant galvos vainikeli geliu
tai imk ir pagalvok gerai kas jai labiau tiktų.... aš tai daryčiau vainikėlį nes juk mergytė, tai nelabai ji tą puokštę ir saugos ir pan...
QUOTE(viktory @ 2008 05 30, 08:19)
ogo kaip pas tave daug spalvų...
na net nežinau su ta svočia, tai gali būti visų spalvų mišinys... juk svočios puokštė neturi būti labai jau puošni, nes kiek teko matyti tai jos tokios perkrautos būna... aišku aš tau to nesiūlau. 
vat ir as nenoriu,kad butu perkrauta,bet nesugalvoju ka daryti