Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

Merginos, kokios cia geles? Bijunai? Maciau panasias geliu salone, sake pavadinima, bet pamirsau. Bet tikrai ne bijunai buvo verysad.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Arfeja @ 2008 05 19, 21:58)
Kaip nori sefe  drinks_cheers.gif

hihihi.gif
pavaduotojos pritarimas gautas
Atsakyti
va kokį "blyną" ant nugaros radau prikabintą.... lotuliukas.gif
o kita tai keistoka puokštė, bet nesakyčiau kad baisi, bet ir ne iš gražiųjų, tiesiog įstrigo...
P.S. panos, gal įmestumėt kokių puokščių ant riešo... ačiū iš anksto.. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
man kilo itarimas kad su tuo blynu buvo bandyta paslepti tatuiruote g.gif , man patiko ta ideja su puoksciu nuotrauku perkelimu, galetume toki albumeli pasidaryti nuotrauku kur sudetos musu nuomone graziausios puokstes- iskarto butu lengviau atsirinkti beieskancioms pacios paciausios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(yoyo @ 2008 05 19, 23:09)
Merginos, kokios cia geles? Bijunai? Maciau panasias geliu salone, sake pavadinima, bet pamirsau. Bet tikrai ne bijunai buvo verysad.gif

user posted image

user posted image

Pirmoj nuotraukoj yra rožės, kurios labai panašios į bijūnus wub.gif O antroj nuotraukoj bijūnai.
Atsakyti
as ieskau grazios raudonos puokstes ir grazios kazkaip nelabai randu, kur man grazios tai visos baltos unsure.gif doh.gif
Atsakyti
o tokių pat raudonų nebūna gėlių kurios tau gražios?
Atsakyti
Turiu klausima biggrin.gif , pries kiek laiko reikia uzsakyti puokstes ir papuosimus ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(burbuliukasbum @ 2008 05 19, 19:56)
o gal sukelti senos temos nuotraukytes į čia?kad būtų tik nuotraukos be komentarų?
aš galiu, man nesunku, tik pasakykit ar to norit?

tai aisku sukelk,per tuos komentarus tiek daug reikia psl praversti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 05 20, 07:30)
Pirmoj nuotraukoj yra rožės, kurios labai panašios į bijūnus  wub.gif  O antroj nuotraukoj bijūnai.

Nea, pirmoj nuotraukoj irgi bijunau o ne rozes biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(tes69 @ 2008 05 20, 10:59)
Turiu klausima  biggrin.gif  , pries kiek laiko reikia uzsakyti puokstes ir papuosimus ? g.gif

kazkur pries 2 sav. pats tas smile.gif
Atsakyti
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arfeja: 20 gegužės 2008 - 15:06
kuo toliau tuo labiau pasiklystu tarp tų gėlyčių.. pati nebežinau ko noriu.. oi... merginos tiek čia grožybių pridedate.. gal galima ką nors balto maišyto su rožine..?
Atsakyti