Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

ech, kokiu grozybiu cia mergytes pridejote.... smile.gif
Atsakyti
Štai tokia mano puokštė 4u.gif Dariau pati su mamos pagalba wub.gif
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
kiek cia visko grazaus
Atsakyti
QUOTE(kriiistina 19 @ 2008 06 27, 11:54)
g.gif O gal iseitu kaip nors paciai pasigaminti puokste

priklauso kokia tai puokštė. esu mačiu internete,kaip pasidaryti puokštelę pačiai, tik reiktų gerai paieškoti per google

QUOTE(Stebuklinga @ 2008 06 27, 14:55)
Sveikutes smile.gif
Vios kalbete apie nuotakos ir pamergiu puokstes. O kaip su liudytojos (pirslienes) puokste? Kokia ji turetu buti? Ar tokia pati kaip ir pamergiu?
Butu malonu isgirsti jusu nuomone  wub.gif

viskas priklauso nuo to,kokio amžiaus piršlienė

maniškė buvo pagyvenusi moteris, tai aš jau dariau panašią į šią
http://lh4.ggpht.com....jpg?imgmax=400
tik iš 5 bordo kalijų (iškirpus tuos jų geltonus, nežinau kaip vadinasi, žiedo viduj), žiedus sudėjus taip,kad gautusi gėlės žiedlapiai, kaip šitoj nuotraukoj ir viduryje įdėjus kitokios gėlės žiedą (dabar jau nepamenu kokia tai buvo gėlė, bet principas kaip nuotraukoje)
Atsakyti
merginos prasau jusu pagalbos verysad.gif gal galite rekomenduoti koki floristikos salona kur padarytu nuotakos puokste, butu kokybiska ir uz normalia kaina rolleyes.gif laukiu jusu rekomendaciju smile.gif
Atsakyti
ir aš kelias dar įmetu, pati kaip ir apsisprendžiau rinktis orchidėjas....

ir dar stalo dekoras...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viktory: 29 birželio 2008 - 13:27
QUOTE(vvylle @ 2008 06 29, 12:01)
merginos prasau jusu pagalbos verysad.gif gal galite rekomenduoti koki floristikos salona kur padarytu nuotakos puokste, butu kokybiska ir uz normalia kaina rolleyes.gif laukiu jusu rekomendaciju smile.gif

kokiam čia mieste ieškai? smile.gif
Atsakyti
O kaip manote kokios spalvos geles ir kokios tiktu prie sampanines spalvos sukneles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 06 30, 12:59)
O kaip manote kokios spalvos geles ir kokios tiktu prie sampanines spalvos sukneles? g.gif

geriausiai atsispindėtų bordo
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 06 30, 13:38)
geriausiai atsispindėtų bordo

Vat as ir galvoju arba baltas baltas kokias arba bordo. Bet baltos matyt isnyktu, nesimatys ju....
Atsakyti
QUOTE(juruze @ 2008 06 30, 14:41)
Vat as ir galvoju arba baltas baltas kokias arba bordo. Bet baltos matyt isnyktu, nesimatys ju....

o as prie savo sampanines sukneles turbut imsiu lengvai persikines tokias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Perseida @ 2008 06 30, 13:48)
o as prie savo sampanines sukneles turbut imsiu lengvai persikines tokias  ax.gif

o is kokiu geliu?
Atsakyti