ech, kokiu grozybiu cia mergytes pridejote....

Štai tokia mano puokštė
Dariau pati su mamos pagalba

QUOTE(kriiistina 19 @ 2008 06 27, 11:54)
priklauso kokia tai puokštė. esu mačiu internete,kaip pasidaryti puokštelę pačiai, tik reiktų gerai paieškoti per google
QUOTE(Stebuklinga @ 2008 06 27, 14:55)
Sveikutes
Vios kalbete apie nuotakos ir pamergiu puokstes. O kaip su liudytojos (pirslienes) puokste? Kokia ji turetu buti? Ar tokia pati kaip ir pamergiu?
Butu malonu isgirsti jusu nuomone

Vios kalbete apie nuotakos ir pamergiu puokstes. O kaip su liudytojos (pirslienes) puokste? Kokia ji turetu buti? Ar tokia pati kaip ir pamergiu?
Butu malonu isgirsti jusu nuomone

viskas priklauso nuo to,kokio amžiaus piršlienė
maniškė buvo pagyvenusi moteris, tai aš jau dariau panašią į šią
http://lh4.ggpht.com....jpg?imgmax=400
tik iš 5 bordo kalijų (iškirpus tuos jų geltonus, nežinau kaip vadinasi, žiedo viduj), žiedus sudėjus taip,kad gautusi gėlės žiedlapiai, kaip šitoj nuotraukoj ir viduryje įdėjus kitokios gėlės žiedą (dabar jau nepamenu kokia tai buvo gėlė, bet principas kaip nuotraukoje)
merginos prasau jusu pagalbos
gal galite rekomenduoti koki floristikos salona kur padarytu nuotakos puokste, butu kokybiska ir uz normalia kaina
laukiu jusu rekomendaciju

ir aš kelias dar įmetu, pati kaip ir apsisprendžiau rinktis orchidėjas....
ir dar stalo dekoras...
ir dar stalo dekoras...
QUOTE(vvylle @ 2008 06 29, 12:01)
merginos prasau jusu pagalbos
gal galite rekomenduoti koki floristikos salona kur padarytu nuotakos puokste, butu kokybiska ir uz normalia kaina
laukiu jusu rekomendaciju 

kokiam čia mieste ieškai?

O kaip manote kokios spalvos geles ir kokios tiktu prie sampanines spalvos sukneles?

QUOTE(juruze @ 2008 06 30, 12:59)
O kaip manote kokios spalvos geles ir kokios tiktu prie sampanines spalvos sukneles? 

geriausiai atsispindėtų bordo
QUOTE(Plumeria @ 2008 06 30, 13:38)
geriausiai atsispindėtų bordo
Vat as ir galvoju arba baltas baltas kokias arba bordo. Bet baltos matyt isnyktu, nesimatys ju....
QUOTE(juruze @ 2008 06 30, 14:41)
Vat as ir galvoju arba baltas baltas kokias arba bordo. Bet baltos matyt isnyktu, nesimatys ju....
o as prie savo sampanines sukneles turbut imsiu lengvai persikines tokias

QUOTE(Perseida @ 2008 06 30, 13:48)
o is kokiu geliu?