Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

QUOTE(Glamorous @ 2008 07 01, 16:47)
gal galetumet pasiulyti gera floriste ar salona vilniuje - kaina nesvarbi

KAD IR VILN, BET TIKRAI NEŽINAU KĄ IR PASIULYTI g.gif KAŽKAIP NETEKO MAN NAUDOTIS JŲ PASLAUGOM
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 07 01, 15:29)
Dėkui, Lars 4u.gif  O kokią tu puokštę išsirinkai?

Va čia tai bėda, nežinau ką daryt, buvau salone tai kaina mano puokštės 120, nesu labai taupi, bet argi logiška už gėles tiek mokėt, gal aš ko nesuprantu, nežinau. O šiaip tai apvali ant šniūrelio, sakė darys iš aukstomų ar kažkokių ten panašių į varpelius. dar žiūrėjau iš gvazikų, tai ji pigesnė būtų, man svarbu, kad puokštė būtų žalios spalvos, na ir apvali ant šniūrkos.
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 07 01, 17:06)
Va čia tai bėda, nežinau ką daryt, buvau salone tai kaina mano puokštės 120, nesu labai taupi, bet argi logiška už gėles tiek mokėt, gal aš ko nesuprantu, nežinau. O šiaip tai apvali ant šniūrelio, sakė darys iš aukstomų ar kažkokių ten panašių į varpelius. dar žiūrėjau iš gvazikų, tai ji pigesnė būtų, man svarbu, kad puokštė būtų žalios spalvos, na ir apvali ant šniūrkos.

KAD VISI SALONAI ŽINOK UŽSIDEDA 100PROC VISŲ PUOKŠTĖJE ESANČIŲ GELIŲ KAINĄ UŽ DARBĄ.PVZ JEI PUOKŠTĖ KAINUOJA 50LT, TAI UŽ DARBĄ TAIP PAT MOKI 50LT, O TAI LYGU KAD PUOKŠTĖS KAINĄ-100LT ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 07 01, 16:06)

cia dar pakankamai normali kaina mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu gal ir normali, nelabai aš suprantu. Aš neįsivaizdavau, kad gėlių tokia kaina, aš žinau, kad rože ant storo koto kainuoja apie 8 lt, ir sio, mano žinios tuo baigiasi.
Atsakyti
Bandysiu ka nors darytis panašaus, su rudenio akcentais ir tik biški šviesesnėmis spalvomis blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo BaMbiZe: 01 liepos 2008 - 15:35
QUOTE(Lars @ 2008 07 01, 17:20)
Nu gal ir normali, nelabai aš suprantu. Aš neįsivaizdavau, kad gėlių tokia kaina, aš žinau, kad rože ant storo koto kainuoja apie 8 lt, ir sio, mano žinios tuo baigiasi.

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
laba diena merginos smile.gif kuris laikas jau skaitinėju forumą, bet tik dabar prireikė jūsų patarimo blush2.gif gal esat netyčia radusios gražių jaunosios puokščių iš baltų ir raudonų gėlyčių? man norisi prie baltos suknelės ryškesnio akcento blush2.gif prašau pagelbėkite 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laimita @ 2008 07 01, 16:55)
laba diena merginos smile.gif  kuris laikas jau skaitinėju forumą, bet tik dabar prireikė jūsų patarimo  blush2.gif  gal esat netyčia radusios gražių jaunosios puokščių iš baltų ir raudonų gėlyčių? man norisi prie baltos suknelės ryškesnio akcento  blush2.gif  prašau pagelbėkite  4u.gif

ir pervertus visas temas sau tinkamos neradai verysad.gif
gal iš šitų išsirinksi?
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

o čia gal kitoms patiks
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image

blink.gif user posted image

user posted image

user posted image

g.gif user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
nu man rankinukai tai nerealus, jei dar kartą tekėčiau tai daryčiausi tik rankinuką
Atsakyti
QUOTE(Lars @ 2008 07 01, 17:06)

O kur ieškojai, Vilniuj ar Panevėžy? Man rodos, Panevėžy būtų pigiau g.gif
Atsakyti