Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos puokštė

as irgi manau, kad baltos gelytes bus geriausias variantas...
Atsakyti
Beja, jus cia tokios geros ieskotojos - gal surastumet kazka is baltu gelyciu su kazkokiom zydrom detalem? Manau, turetu buti grazu.
Atsakyti
Prasom 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kaip manote, ar rugpjucio 1 diena bus saulegrazu? Kazkaip kiek prisimenu, jos truputi veliau buna... bet labai noriu butent ju ax.gif Kol kas dar nesugalvojau galutinai, kaip viskas turetu buti, bet neturetu buti pernelyg daug geliu puoksteje. Ypac kai saulegrazos ne is maziausiu biggrin.gif

DIDELIS ACIU visoms, kurios cia prideda tiek grozybiu! 4u.gif Labai pagelbejate susigaudyti savo svajonese smile.gif
Atsakyti
O as isvis uzsisvajojus apie rugiageles... Man taip grazu lauko geles, primena vaikyste, kai eidavom aguonu ir rugiageliu i laukus rinkti.. ech...
Bet suprantu, kad teks rinktis kazkokia alternatyva.
Nesugalvoju, kokias spalvas deti i puokstes (ir savo, ir pamergyciu), nes pamergiu sukneles bus zydros ir ruzavos? Neisivaziduoju kaip suderint tokias spalvas. Gal kam nors geriau sekasi generuot idejas nei man smile.gif?
Atsakyti
Labai grazu wub.gif Tikiuosi, kad floriste sugebes gaut kazkokiu melynu ziedeliu, nes su jais tikrai puokste daug graziau derinsis prie melynos sukneles, nei vien is baltu ziedu.
Atsakyti
Suomi
Man atrodo, kad turetu buti 4u.gif
priklausomybe
Tuoj ka nors paieskosim 4u.gif
Papildyta:
priklausomybe, pas tave sunkoka ka nors tokio rasti doh.gif doh.gif
Va si man visai nieko atrodo blush2.gif
Atsakyti
Aciu 4u.gif
As ir sakau, kad su manim problematiska, kai paneles issirinko tokias spalvas. Nenoriu labai spalvu makalynes ir puokstelese. Dabar mastau, kad as prie ju nesiderinsiu, o darysiu, kas man grazu smile.gif. O zydrom suknelem jauciu reikes kazka su melyna spalva daryti, o rozinem - su ruzavais akcentais ir tiek. Arba sukeist vietom smile.gif.
Ar gerai sugalvojau Arfeja?

QUOTE(Arfeja @ 2008 05 25, 14:49)
Suomi
Man atrodo, kad turetu buti  4u.gif
priklausomybe
Tuoj ka nors paieskosim  4u.gif
Papildyta:
priklausomybe, pas tave sunkoka ka nors tokio rasti  doh.gif  doh.gif
Va si man visai nieko atrodo  blush2.gif

Atsakyti
Jo gerai sugalvota, arba siaip kokios vienos spalvos, kad tiktu ir prie melynos ir prie ruzavos, pvz kokia kremine 4u.gif
Bet jei spalvas prie sukneliu derinti tai irgi bus grazu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Plumeria @ 2008 05 23, 16:31)
na, gal tu ir teisi
paėmiau net liniuotę, kad geriau įsivaizduoti ir prisidėjau prie galvos, gal kiek ir didokas, bet jei koks kuodas tai kelių žiedų užtektų į plaukus

na dar truputį ne į tą temą, bet apie gėles...
tai va radau kokią ševeliūrą...tai šitoj nėra labai jau didelis tas žiedelis... g.gif
Atsakyti
QUOTE(mdeive @ 2008 05 24, 16:25)
turiu klausimeli... Kokios spalvos geles turetu buti, jei suknele ryskiai zydra (elektrines spalvos)?

aš taip pat manau,kad baltos

QUOTE(Suomi @ 2008 05 25, 11:43)
Merginos, kaip manote, ar rugpjucio 1 diena bus saulegrazu? Kazkaip kiek prisimenu, jos truputi veliau buna... bet labai noriu butent ju ax.gif Kol kas dar nesugalvojau galutinai, kaip viskas turetu buti, bet neturetu buti pernelyg daug geliu puoksteje. Ypac kai saulegrazos ne is maziausiu biggrin.gif

DIDELIS ACIU visoms, kurios cia prideda tiek grozybiu! 4u.gif Labai pagelbejate susigaudyti savo svajonese smile.gif

saulėgražų rugpjūčio 1 tikrai bus, nes mano vestuvės buvo rugpjūčio 8 ir jų buvo bilenkiek mirksiukas.gif labai daug sveikintojai atnešė, paskui floristė salės prieigas puošė iš jų

QUOTE(drakosa @ 2008 05 25, 18:31)
na dar truputį ne į tą temą, bet apie gėles...
tai va radau kokią ševeliūrą...tai šitoj nėra labai jau didelis tas žiedelis... g.gif

na va matai, nelabai ir griozdiškai jie atrodo
Atsakyti
kai kuodas didelis tai ir negriozdiška, bet mano plaukai tai nestori ir manau atrodytų ne kaip... smile.gif
Atsakyti