as irgi manau, kad baltos gelytes bus geriausias variantas...
Beja, jus cia tokios geros ieskotojos - gal surastumet kazka is baltu gelyciu su kazkokiom zydrom detalem? Manau, turetu buti grazu.
Prasom

Merginos, kaip manote, ar rugpjucio 1 diena bus saulegrazu? Kazkaip kiek prisimenu, jos truputi veliau buna... bet labai noriu butent ju
Kol kas dar nesugalvojau galutinai, kaip viskas turetu buti, bet neturetu buti pernelyg daug geliu puoksteje. Ypac kai saulegrazos ne is maziausiu
DIDELIS ACIU visoms, kurios cia prideda tiek grozybiu!
Labai pagelbejate susigaudyti savo svajonese

O as isvis uzsisvajojus apie rugiageles... Man taip grazu lauko geles, primena vaikyste, kai eidavom aguonu ir rugiageliu i laukus rinkti.. ech...
Bet suprantu, kad teks rinktis kazkokia alternatyva.
Nesugalvoju, kokias spalvas deti i puokstes (ir savo, ir pamergyciu), nes pamergiu sukneles bus zydros ir ruzavos? Neisivaziduoju kaip suderint tokias spalvas. Gal kam nors geriau sekasi generuot idejas nei man
?
Bet suprantu, kad teks rinktis kazkokia alternatyva.
Nesugalvoju, kokias spalvas deti i puokstes (ir savo, ir pamergyciu), nes pamergiu sukneles bus zydros ir ruzavos? Neisivaziduoju kaip suderint tokias spalvas. Gal kam nors geriau sekasi generuot idejas nei man

Labai grazu
Tikiuosi, kad floriste sugebes gaut kazkokiu melynu ziedeliu, nes su jais tikrai puokste daug graziau derinsis prie melynos sukneles, nei vien is baltu ziedu.

Suomi
Man atrodo, kad turetu buti
priklausomybe
Tuoj ka nors paieskosim
Papildyta:
priklausomybe, pas tave sunkoka ka nors tokio rasti
Va si man visai nieko atrodo

priklausomybe
Tuoj ka nors paieskosim

Papildyta:

Aciu
As ir sakau, kad su manim problematiska, kai paneles issirinko tokias spalvas. Nenoriu labai spalvu makalynes ir puokstelese. Dabar mastau, kad as prie ju nesiderinsiu, o darysiu, kas man grazu
. O zydrom suknelem jauciu reikes kazka su melyna spalva daryti, o rozinem - su ruzavais akcentais ir tiek. Arba sukeist vietom
.
Ar gerai sugalvojau Arfeja?

As ir sakau, kad su manim problematiska, kai paneles issirinko tokias spalvas. Nenoriu labai spalvu makalynes ir puokstelese. Dabar mastau, kad as prie ju nesiderinsiu, o darysiu, kas man grazu

Ar gerai sugalvojau Arfeja?
QUOTE(Arfeja @ 2008 05 25, 14:49)
Suomi
priklausomybe
Tuoj ka nors paieskosim
Papildyta:

priklausomybe
Tuoj ka nors paieskosim

Papildyta:

Jo gerai sugalvota, arba siaip kokios vienos spalvos, kad tiktu ir prie melynos ir prie ruzavos, pvz kokia kremine
Bet jei spalvas prie sukneliu derinti tai irgi bus grazu

Bet jei spalvas prie sukneliu derinti tai irgi bus grazu

QUOTE(Plumeria @ 2008 05 23, 16:31)
na, gal tu ir teisi
paėmiau net liniuotę, kad geriau įsivaizduoti ir prisidėjau prie galvos, gal kiek ir didokas, bet jei koks kuodas tai kelių žiedų užtektų į plaukus
paėmiau net liniuotę, kad geriau įsivaizduoti ir prisidėjau prie galvos, gal kiek ir didokas, bet jei koks kuodas tai kelių žiedų užtektų į plaukus
na dar truputį ne į tą temą, bet apie gėles...
tai va radau kokią ševeliūrą...tai šitoj nėra labai jau didelis tas žiedelis...

QUOTE(mdeive @ 2008 05 24, 16:25)
turiu klausimeli... Kokios spalvos geles turetu buti, jei suknele ryskiai zydra (elektrines spalvos)?
aš taip pat manau,kad baltos
QUOTE(Suomi @ 2008 05 25, 11:43)
Merginos, kaip manote, ar rugpjucio 1 diena bus saulegrazu? Kazkaip kiek prisimenu, jos truputi veliau buna... bet labai noriu butent ju
Kol kas dar nesugalvojau galutinai, kaip viskas turetu buti, bet neturetu buti pernelyg daug geliu puoksteje. Ypac kai saulegrazos ne is maziausiu
Labai pagelbejate susigaudyti savo svajonese 

saulėgražų rugpjūčio 1 tikrai bus, nes mano vestuvės buvo rugpjūčio 8 ir jų buvo bilenkiek

QUOTE(drakosa @ 2008 05 25, 18:31)
na dar truputį ne į tą temą, bet apie gėles...

na va matai, nelabai ir griozdiškai jie atrodo
kai kuodas didelis tai ir negriozdiška, bet mano plaukai tai nestori ir manau atrodytų ne kaip...