Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Semile @ 2008 05 22, 21:05)
stovi virtuvej, kur buna rytine saule ,bet ziuriu kitm kambary ir ant palanges stovinti dendrobiumas ir jo vazonelis iki puses apsamanojas blink.gif ir ten buna rytine saule g.gif sakau gal istatyti i keramikinius vazonelius unsure.gif

o ka pas tave lb sparciai tu samanu dideja g.gif
gal gali pafotkint vazonika g.gif butu biski aiskiau ax.gif
Atsakyti
Mergaitės, o kiminų niekur nebūna pirkt? Negi visos iš miško vežatės?
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 05 22, 22:09)
Mergaitės, o kiminų niekur nebūna pirkt? Negi visos iš miško vežatės?

www.orchidejos.lt
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 22, 22:10)
www.orchidejos.lt

Aaa smile.gif Dabar pagalvojau, kad jau laikas būtų bobutėms turgely paravinėt biggrin.gif Dėl žiupsnelio užsisakinėt kažkaip schmoll.gif o laikyt nelabai turiu kur. Teks varyt drėgno miško ieškot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2008 05 22, 20:17)
Tiesa, norejau paklausti jusu, ar bandete falenopsiu lapus tepti dregna servetele, kuri neva ir nuvalo ir patresia per lapus tuo paciu?  g.gif  g.gif  g.gif  As tokia turiu, tik va abejoju, ar tos jautruoles orchidejos paskui nesugalvos sustreikuoti?  g.gif

Neseniai isigijau tokiu serveteliu, pirkau ne del orchu bet isbandziau ir ant ju mirksiukas.gif dar tik du kartus valiau lapus, pakolkas viskas puiku thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Mazoji s, babyface. Tų trašų ieškokit lauko prekybos aikštelėj prie studlendo.
xxx saulyte, aš paprastai gėlytes susistatau į dubenį ir iš lėto pilu ant jų šilta vandenuką iškart su trašom, dedu tokią dozę kaip ir rekomenduoja( šaknys nei kiek nepabūgo), ir palaikau dar kokias 15-20min. Likusį vandenuką sulaistau kitoms gėlytėms,beje visos tiesiog klestėt pradėjo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 05 22, 22:26)
Aaa smile.gif Dabar pagalvojau, kad jau laikas būtų bobutėms turgely paravinėt biggrin.gif  Dėl žiupsnelio užsisakinėt kažkaip  schmoll.gif o laikyt nelabai turiu kur. Teks varyt drėgno miško ieškot smile.gif

ne misko dregno, pelkes reik ieskot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Awita @ 2008 05 22, 22:26)
Aaa smile.gif Dabar pagalvojau, kad jau laikas būtų bobutėms turgely paravinėt biggrin.gif  Dėl žiupsnelio užsisakinėt kažkaip  schmoll.gif o laikyt nelabai turiu kur. Teks varyt drėgno miško ieškot smile.gif

tai tu uzsisakyk rinkini phalaenopsiams persodinti,ten bus ziupsnelis kiminu mirksiukas.gif ir kainuoja nedaug
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 23, 11:36)
tai tu uzsisakyk rinkini phalaenopsiams persodinti,ten bus ziupsnelis kiminu  mirksiukas.gif  ir kainuoja nedaug

Arba važiuojat kur nors prie ežeriuko,ir pasisamanaujat kur pakrantej biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kilka @ 2008 05 23, 12:42)
Arba važiuojat kur nors prie ežeriuko,ir pasisamanaujat kur pakrantej biggrin.gif

na jeigu yra noro-prasom biggrin.gif
Papildyta:
Beja buvau siandien Ermitaze, prie mano akiu atveze du stelazus phalaenopsiu. Dar pilna graziu Dendrobiu ir Cambriju doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 23, 09:49)
na jeigu yra noro-prasom  biggrin.gif
Papildyta:
Beja buvau siandien Ermitaze, prie mano akiu atveze du stelazus phalaenopsiu. Dar pilna graziu Dendrobiu ir Cambriju  doh.gif

kaip as pavydziu tom, kurios gyvena vilniuj ir kaune frusty.gif ir jau net ne baltai lotuliukas.gif priveza graziausiu gelyciu, o mazesniuose miestuose tai nerasta nieko blink.gif o jei kas ir yra tai atrodo baisiai ir kaina didziausia cray.gif noriu dar vieno dendrobio, o nei vienoj parduotuvej nerandu cray.gif
Atsakyti
Ačiu, mergaitės 4u.gif Gavau krūvą patarimų. Bral, pelkės iš vis nežinau ku ieškot lotuliukas.gif Rinksiuos tada užsakymą drinks_cheers.gif
Atsakyti