Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

pasirodau ka gavau mamos dienos proga biggrin.gif 9 issiskleide ziedai ir dar 15 ne
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pyragiuke @ 2008 05 19, 20:18)
jau kaip ir apsisprendziau imt viena gelyte, tik atsakykit man i pora klausimu ax.gif
1. ar mano uszisakytas dendrobis bus nors kiek panasus i sita?

na manau jei isauginsi iki tiek, tai jis bus ir dar didesnis mirksiukas.gif

QUOTE(pyragiuke @ 2008 05 19, 21:09)
kilka, o kokios kitos orchidejos buna is to ruso?

na nesupratau sito klausimo g.gif

QUOTE(merga @ 2008 05 19, 22:18)
Organizatore RENA

... ir Kilka
siaip uzsakyma siusk man, o kai jau suma susirinks, viska perduodu Kilkai biggrin.gif

QUOTE(aneizza @ 2008 05 19, 22:33)
Registruojuosi naujoje temoje  ax.gif  ir ryt lekiu i Vilniu, na tikiuosi  parsivezti kokia nauja augintine  mirksiukas.gif

perduok sostinei (gimtinei) nuo maes linkejimus tongue.gif

QUOTE(lucky @ 2008 05 19, 22:49)
Asbuciau uz balta phaliuka biggrin.gif

vat sita ir as norejau patart drinks_cheers.gif

QUOTE(merga @ 2008 05 19, 23:00)
O kaip butu faina vel stoveti prie baznycios vartu ir drebint kinkom ax.gif .Rytoj 13 metu kaip gyvenu laaaaaamingooooja santuokoj(isskyrus nekalbadienius del pilnai okupuotu palangiu) lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

kinkom drebinau du kart, daugiau gyvenime nebenoriu schmoll.gif siaip ir antras kartas nebuvo lb norimas, tik tiek kad kazkaip pragyvenus 9m., tai jau kaip ir reikia tongue.gif
o siaip liepa bus tik, kai metai uzsimetus kilpa, manau irgi reiks kokia kvietka pasidovanot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 19, 23:09)
pasirodau ka gavau mamos dienos proga

Sveikinu.Vadinasi kokia mamyte,tokios ir gelytes. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 19, 23:09)
pasirodau ka gavau mamos dienos proga  biggrin.gif  9 issiskleide ziedai ir dar 15 ne

na bet koks grozis wub.gif
bet man kazkaip vistiek graziausi yra phalikai rolleyes.gif
Atsakyti
SVEIKOS PLEPSES mirksiukas.gif sian dovanu gavau nuostabia orchideja, tiksliau dendrobiuma wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 19, 23:00)
Sveikos visos!
yra panasiu vazonu uzsakyti http://orchidejos.lt...php?id=36&cid=2. tik kad jie yra apvalus ir neglazuruoti, bet ideja ta pati

man pats vazoooonas patiko cry.gif ir spalva ir forma (lydaus dėl keturkampių vazonėlių) wub.gif
Atsakyti
QUOTE(merga @ 2008 05 19, 22:13)
Sveikinu.Vadinasi kokia mamyte,tokios ir gelytes. 4u.gif

blush2.gif tikiuosi kad taip ir yra
Papildyta:
QUOTE(rena @ 2008 05 19, 22:13)
na bet koks grozis wub.gif
bet man kazkaip vistiek graziausi yra phalikai rolleyes.gif

drinks_cheers.gif man irgi. nors gal del to kad kitko neturiu biggrin.gif bet nueinu pasiziuriu ir visvien uzsinoriu kokio phaliko nei ka kita, dabar svajoju apie toki dydeli kurie virs 100 kainuoja biggrin.gif
Atsakyti
[quote=rena,2008 05 19.
o siaip liepa bus tik, kai metai uzsimetus kilpa, manau irgi reiks kokia kvietka pasidovanot ax.gif
[/quote

Zinoma,kad reikia savo sirdelei miela dovanele pasidovanoti,o jei si dovanele yra orchideja-tai isvis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Iiudna @ 2008 05 19, 23:14)
SVEIKOS PLEPSES  mirksiukas.gif sian dovanu gavau nuostabia orchideja, tiksliau dendrobiuma wub.gif

rodyk bigsmile.gif

QUOTE(Taniushka @ 2008 05 19, 23:17)
drinks_cheers.gif  man irgi. nors gal del to kad kitko neturiu  biggrin.gif  bet nueinu pasiziuriu ir visvien uzsinoriu kokio phaliko nei ka kita, dabar svajoju apie toki dydeli kurie virs 100 kainuoja  biggrin.gif

na as turiu ir dendrobi ir oncidiuma, miltonia ir vanda, net isigyjau, bet vat phal vistiek man wub.gif
o as turiu dicke na ji siaip gal koki apie 70-80lt kainuoja, bet ju vien lapai mane zavi, na laukiu as jau ir ziedynstiebiu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(merga @ 2008 05 19, 23:18)
Zinoma,kad reikia savo sirdelei miela dovanele pasidovanoti,o jei si dovanele yra orchideja-tai isvis  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 19, 22:11)

poster_offtopic.gif ax.gif Kelinta liepos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rena @ 2008 05 19, 22:22)
rodyk bigsmile.gif
na as turiu ir dendrobi ir oncidiuma, miltonia ir vanda, net isigyjau, bet vat phal vistiek man wub.gif
o as turiu dicke na ji siaip gal koki apie 70-80lt kainuoja, bet ju vien lapai mane zavi, na laukiu as jau ir ziedynstiebiu bigsmile.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

na as turiu uz 60 kuri reanimuojama, bet ji nera nieko ipatinga, noriu tos kurios geles laaaabai dideles
Atsakyti
rytoj tongue.gif rena, a jau ir vanda ysigijai, greitai pasakok is kur... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Taniushka @ 2008 05 19, 23:23)
na as turiu uz 60 kuri reanimuojama, bet ji nera nieko ipatinga, noriu tos kurios geles laaaabai dideles

sian maciau gigantiska baltais ziedais, 179lt blink.gif
Atsakyti