Įkraunama...
Įkraunama...

Orchidėjos

QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 27, 20:18)
o tu jos nepamirkai kad apsemtu visa substrata? reiketu... gal todel nebuna tos rasos, nes subtratas mazai dregmes per perliejima pritraukia  g.gif

maniskiu vazoncikai po pamirkymo tai visad buna aprasoje bent 3-4 dienas mirksiukas.gif Tu kur substratas patrupejes dregme laikosi ilgiau,o tu kur su stambesniu greiciau tos malkos pradziusta, gal kad geriau vedinasi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnir: 27 gegužės 2008 - 19:31
QUOTE(babyface @ 2008 05 27, 19:16)
Gal gali išduoti paslaptį, kurioj parduotuvėje perki nukainotas gėlytes?  ax.gif

o seip nebloga pasirinkima orchideju maciau geliu parduotuvei prie zardes IKI
gal ten buna nukainuotu?! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taniushka: 27 gegužės 2008 - 19:28
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 27, 20:25)
aha, ir palaikyk apie 15-25 min, tada ispilk kas liks  mirksiukas.gif

aciu labai uz pagalba 4u.gif jei vel kils koks nors neaiskumas - kreipsiuosi blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 05 27, 20:26)
maniskiu vazoncikai po pamirkymo tai visad buna aprasoje bent 3-4 dienas mirksiukas.gif Tu kur substratas patrupejes dregme laikosi ilgiau,o tu kur su stambesniu greiciau tos malkos pradziusta, gal kad geriau vedinasi g.gif

na man kazkodel atvirksciai unsure.gif to kur stambus grazus, to laikosi apie 5-6 dienas, o kitai beveik nebuna schmoll.gif
vistiek reiktu jau persodint ta kita, kurios substratas jau senas, ar ne? as taip ketinu, bet nepamenu koks phalikams tinka? extra atrodo? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 27, 20:36)
na man kazkodel atvirksciai  unsure.gif  to kur stambus grazus, to laikosi apie 5-6 dienas, o kitai beveik nebuna  schmoll.gif
vistiek reiktu jau persodint ta kita, kurios substratas jau senas, ar ne? as taip ketinu, bet nepamenu koks phalikams tinka? extra atrodo? 4u.gif

aha, Extra biggrin.gif o jipas tave jau nuzydejo?
pas mane vazonelyje rasa laikosi skirtingai smile.gif atrodo isdziuvo, bet pastatau balkone kur silciau,tai nuo saules moementaliai rasa atsiranda g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 27, 20:42)
aha, Extra  biggrin.gif  o jipas tave jau nuzydejo?
pas mane vazonelyje rasa laikosi skirtingai smile.gif atrodo isdziuvo, bet pastatau balkone kur silciau,tai nuo saules moementaliai rasa atsiranda  g.gif

na jos pas mane abi kartu virtuvej stovi, ten silta, vienai rasa yra, kitai ne unsure.gif
aha, nuzydejo,dabar ziedkotis dziuna. ji augina dabar lapa, bet vat siandien ziuriu kad jis man skilo doh.gif verysad.gif
http://public.fotki....s/dsc00491.html
nezinau kodel, gal kazkaip nevienodai abi puses auga, nes jos visu ir senu lapu tokie galiukai kaip seniau butu skile unsure.gif g.gif

p.s. sorry fotkinta telefonu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 27 gegužės 2008 - 20:04
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 27, 21:01)
na jos pas mane abi kartu virtuvej stovi, ten silta, vienai rasa yra, kitai ne  unsure.gif
aha, nuzydejo,dabar ziedkotis dziuna. ji augina dabar lapa, bet vat siandien ziuriu kad jis man skilo  doh.gif  verysad.gif
http://public.fotki....s/dsc00491.html
nezinau kodel, gal kazkaip nevienodai abi puses auga, nes jos visu ir senu lapu tokie galiukai kaip seniau butu skile  unsure.gif  g.gif

p.s. sorry fotkinta telefonu  blush2.gif

irnesakyk.gif nepergyvenk, paziurek koks pas mane uzaugo
user posted image
abejuose sonuose skilo ir dar kazkoks gumbuotas uzaugo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazoji_s @ 2008 05 27, 20:36)
na man kazkodel atvirksciai  unsure.gif  to kur stambus grazus, to laikosi apie 5-6 dienas, o kitai beveik nebuna  schmoll.gif

Na gal as ten neaiskiai parasiau, rasa tai matosi ant tu kur malkos stambios, o kur smulkios trumpiau, bet substratas dregnas issilaiko ilgiau kur labiau sukrites. Su stambiu geriau vedinas bigsmile.gif tad sitas tenka dazniau laistyt
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 27, 21:11)
user posted image
abejuose sonuose skilo ir dar kazkoks gumbuotas uzaugo  rolleyes.gif

oho unsure.gif gal kazkuo ne tuo uzmaitinai biggrin.gif o gal pamirso kad jis phal, atsikele viena ryta ir galvoja sau " as salotyte" lotuliukas.gif
kiekviena diena po naujiena ax.gif
Atsakyti
gal galit patart, kuo laistyt orchideja, kad samanu vazoncike pamazetu? g.gif man rodos, kazkas su gelezim sudetyje turi buti. persodinti nesinori, nes daug saku phalaenopsis augina, bet tu samanu sparciai daugeja doh.gif

ir is viso, is kur jos galejo atsirasti? siaip buna nuo per daug dregmes, bet cia ne mano variantas, manau.
Atsakyti
QUOTE(Kerincioji @ 2008 05 27, 21:11)
user posted image
abejuose sonuose skilo ir dar kazkoks gumbuotas uzaugo  rolleyes.gif

O cia kazin nuo ko jis toks su talija g.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 05 27, 21:17)
Na gal as ten neaiskiai parasiau, rasa tai matosi ant tu kur malkos stambios, o kur smulkios trumpiau, bet substratas dregnas issilaiko ilgiau kur labiau sukrites. Su stambiu geriau vedinas bigsmile.gif tad sitas tenka dazniau laistyt

as supratau biggrin.gif bet sakau man atvirksciai lotuliukas.gif tai kurios substratas sukrites, greiciau isdziusta, plius rasos nebuna, nors laistau abi vienodai ir laikau ten pat g.gif na gal siek tiek turi ytakos tai, kad tas kur sukrites, tai jo apie pora cm maziau yra vazone, kelis kartus katinas buvo isvertes rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazoji_s: 27 gegužės 2008 - 20:21