o gal kas girdejot apie plaukima Rakete? Is Kauno idomiu marsrutu iki Nidos, Juodkrantes plaudavo. Dabar internete vien tik seną info randu
QUOTE(Elzė @ 2008 05 11, 15:23)
o gal kas girdejot apie plaukima Rakete? Is Kauno idomiu marsrutu iki Nidos, Juodkrantes plaudavo. Dabar internete vien tik seną info randu
man neseniai vienas pazistamas siule plaukti is kauno i nida su laivu,ir sake kainuoja 300lt,tik nzn ar cia ta rakete
Gal kada kas gyvenote "Kuršmarių viloje"? Kokie būtų atsiliepimai?
QUOTE(jubrazu @ 2008 06 02, 13:21)
gal gali patart kur galima smagiai pasiilsėt? Bijau pagal skelbimus važiuoti, nes manau jog labai nusivilsiu, o kai žmonės jau yra pabuvę, tai kitaip 

Jus teisi

Dievinam Preila,nes likom ja suzaveti

Zinom tik tiek,kad ten kur buvom apsistoja daugiau nevaziuotume,nes mums reik ir grazios gamtos,ko ten labai pasigedom

QUOTE(Elzė @ 2008 05 11, 13:23)
Nu. tikrai plaukdavo...pati esu ne karta plaukusi is Klaipedos i Nida. 1980-1987....
Sveiki(-os),
gal galite patarti kur galima apsistoti Preiloje ar Pervalkoje. Internete rasti kontaktai nepadeda, nėra vietų visur, nors noriu išsinuomoti vienai dienai tik už dviejų savaičių. Gal kas žinote kokių privačių asmenų ir turite kontaktus? prabangos daug nereikia, nesu išlepęs
p.s. matau ne aš vienas čia ieškau
gal galite patarti kur galima apsistoti Preiloje ar Pervalkoje. Internete rasti kontaktai nepadeda, nėra vietų visur, nors noriu išsinuomoti vienai dienai tik už dviejų savaičių. Gal kas žinote kokių privačių asmenų ir turite kontaktus? prabangos daug nereikia, nesu išlepęs

QUOTE(birbusiukas @ 2008 07 02, 15:35)
Mergaites,
LABAI reiktu tel numeriuko Preilos-1, Preiloje. Arba siaip gal zinote kur butu galima popigiai apsistot savaitelei. Labai noris savaitele Liepos men. pailset bet kainos kiek radau skelbimu tai
Aciukas
LABAI reiktu tel numeriuko Preilos-1, Preiloje. Arba siaip gal zinote kur butu galima popigiai apsistot savaitelei. Labai noris savaitele Liepos men. pailset bet kainos kiek radau skelbimu tai

Aciukas
Jei papigiaja, tai pabandyk gal 55184, ten tokie poilsio namai "Miestprojektas" jei dar nenunyko. Kiana budavo 20 Lt zmogui, tai uz tokia kaina ir salygos atitinkamos. Nors kita vertus, ne gyvent gi vaziuoji...
Dar yra tokie poilsio namai Baltija Pervalkoj ir tokie..sovietinio tipo. tel. 55250 arba mob. 865019522.
Ateiciai, kitai vasarai yra tokie poilsio namai "Vetra" bet jie labai populiarus, del palyginti nedideles kainos. Ju tel. 55129
Dar yra tokia "Agila" jei dar nepardave...pabandykit paskambinti 869909690.
Jei is prabangesniu tai Preiloje 'kuršmariu vila", pervalkoje "zvejo sodyba" 55205, Vila karaliene Luize tel. 55190,vila "Baldininkas" 55266, Dar preiloje yra tokie "Pas raimonda", kazkodel cia ispeikti buvo, bet man visai ten normaliai pasirode. nesu poilsiavusi, bet esu buvusi. irgi labai populiarus, del palyginus neaukstos kainos. Tel. 868686571. Gal ka nors ir rasite tinkamo:). Butu labai idomu, kad ispudziais pasidalintumete
QUOTE(hellmis @ 2008 07 02, 15:42)
Sveiki(-os),

ACIUKAS ACIUKAS ACIUKAS
oi kaio man patinka sis "supermama" puslapis
viska cia gali rast
geriau nei 118
butinai pasidalinsiu isoudziais kai grysim pailseja

oi kaio man patinka sis "supermama" puslapis

viska cia gali rast

butinai pasidalinsiu isoudziais kai grysim pailseja

Na va gryzom jau is atostogu
buvom 7 zmones buta issinuomave
labai fainiai, viskas yra(net lygintuvas) ir kieme staliukas pavakarojimui yra tik patalyne balta reik savo turet. 4 kambariai. isties labai patiko ir dar pas seimininke pirkdavom zuvyte gerokai pigiau
is labai skani
jei ka domina tai telefonas 861515672

QUOTE(birbusiukas @ 2008 07 29, 14:16)
Na va gryzom jau is atostogu
buvom 7 zmones buta issinuomave
labai fainiai, viskas yra(net lygintuvas) ir kieme staliukas pavakarojimui yra tik patalyne balta reik savo turet. 4 kambariai. isties labai patiko ir dar pas seimininke pirkdavom zuvyte gerokai pigiau
is labai skani
jei ka domina tai telefonas 861515672

O kiek uz ta buta parai praso mazdaug?