Įkraunama...
Įkraunama...

Preila

QUOTE(Tora 5 @ 2011 07 08, 10:18)
o prie mariu pakrante isbetonuota,arba toks "kvapelis" nuo pasvinkusios zuvies pakranteje,kad nesinori but arti.

O jus buvot Nidoj prie kursiu mariu???? ten isvis baisus ir kvapas ir vandens pavirsius kazkokia zalia mase pasidenges - palyginus Preiloj super pakrantes kursiu mariu. ax.gif

QUOTE(Vook @ 2011 07 08, 12:52)
gerai sako, negi nežinojot kur važiuojat? POILSIUI, Preila ir visi kiti tie kaimukai ideali vieta, o kažkokiom pramogom reiktų rinktis didesnį miestą smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(DO&RU @ 2011 07 10, 13:15)
nu va gryzom ir mes is Preilos - super  thumbup.gif  paatostogavom!
per 3 paras aplankem kelis kartus Nida, buvom ir Pervalkos apziureti, ir prie saules laikrodzio ir mirusias kopas aplankem, vaziuojant namo dar uzsukom i Juodkrante pabuvojom zveju sventeje  thumbup.gif
uzteko laiko ir prie juros paguleti ir su dviraciais pasivezinti ir vakarais su draugu kompanija saslikiuko pasikepti  thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Wawyte13
aciu uz silta priemima thumbup.gif viskas buvo super.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2011 07 10, 19:25)
Man Pervalka patinka labiau, ten mariose toks romantiškas švyturys smile.gif ,  sutvarkytas pamarys (tik jis trumpas, gerokai trumpesnis, negu Nidoje), yra šioks toks molas.  Vakarais prasieiti ar pasėdėt terasoje su vaizdu į marias gražu, žibintai šviečia wub.gif

drinks_cheers.gif
man irgi Pervalka labiau patiko negu Preila, prideciau dar, kad
- daug maziau blokiniu namu,
- kavine geresne (apie kainas patyliu), netgi dvi kavines yra Pervalkoje,
- negyvos kopos arciau

Tik geriau su masina vaziuoti, nes nuvykus su autobusu per lietu nelabai kur istruksi, su dviraciais permirkom, pasivaikscioti tik dviraciu taku, o ten uodai musu lauke ir gerokai apkandziojo
Atsakyti
QUOTE(vardė @ 2011 07 08, 23:50)
Ei, o gal grįžkit į temą  unsure.gif Užteks ginčytis  4u.gif  Paprotinkit geriau, kuo skiriasi Preila ir Pervalka, ką jūs labiau renkatės? Aš tik Nidoj ir Juodkrantėj atostogavus, norėčiau ramesnių vietelių. Šiandien buvai vienai dienai nuvažiavus į Nidą. O jau žmonių žmonių doh.gif

Jeigu iš šitų dviejų, tai asmeniškai man kiek labiau patinka Pervalka smile.gif. Ramiausia, gal stilingesnė nei Preila, kavinės virtuvė (bent jau prieš porą metų) buvo tikrai nebloga, kam tas aktualu. Pats ramiausias poilsis Kuršių nerijoj. Bet kadangi tema apie Preilą, tai ir jos pliusai: didesnė (daugiau yra kur pasivaikščioti), bent jau man tie 2 kilometrai iki jūros yra "gražesni" nei Pervalkoj... Jei atvirai, iš šitų dviejų rinkčiausi tą, kur būtų geriausias butuko pasiūlymas, ir tiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Saloniki @ 2011 07 11, 11:37)
Jeigu iš šitų dviejų, tai asmeniškai man kiek labiau patinka Pervalka smile.gif. Ramiausia, gal stilingesnė nei Preila, kavinės virtuvė (bent jau prieš porą metų) buvo tikrai nebloga, kam tas aktualu. Pats ramiausias poilsis Kuršių nerijoj. Bet kadangi tema apie Preilą, tai ir jos pliusai: didesnė (daugiau yra kur pasivaikščioti), bent jau man tie 2 kilometrai iki jūros yra "gražesni" nei Pervalkoj...  Jei atvirai, iš šitų dviejų rinkčiausi tą, kur būtų geriausias butuko pasiūlymas, ir tiek  4u.gif

As tai keliuko link juros Pervalkoj neradau, tik plenta ir dviraciu taka, kuris veda link negyvu kopu unsure.gif O Preiloje yra specialus takas link juros, toks kaip pvz. Juodkranteje?
Atsakyti
QUOTE(sim2002simas @ 2011 07 11, 13:29)
As tai keliuko link juros Pervalkoj neradau, tik plenta ir dviraciu taka, kuris veda link negyvu kopu unsure.gif O Preiloje yra specialus takas link juros, toks kaip pvz. Juodkranteje?

Ir Pervalkoje, ir Preiloje yra panašūs asfaltuoti keliukai (ar takai, ar dviračių takai?) link jūros, einant į jūros pusę abu nelabai nutolsta nuo plentų, yra jų kairėje.
Atsakyti
QUOTE(Saloniki @ 2011 07 11, 13:44)
Ir Pervalkoje, ir Preiloje yra panašūs asfaltuoti keliukai (ar takai, ar dviračių takai?) link jūros, einant į jūros pusę abu nelabai nutolsta nuo plentų, yra jų kairėje.

Taip, būtent. Yra dviračių takai. Pervalkoj yra atskirai pėsčiųjų (eina tiesiau, bet per kalną) ir dviratistų (eina kiek aplink, bet be kalno)... wink.gif
Atsakyti
sveikos, ar imanoma Preiloje isinuomoti dviracius?
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2011 08 01, 10:31)
sveikos, ar imanoma Preiloje isinuomoti dviracius?

Zinoma 4u.gif
Atsakyti
Buvau Preiloj 1kart ir galiu pasakyti, kad antra karto nebus... Tas vandenukas tenai, galiu pasakyti, mano miestelio ezeriuko peizazas grazesnis, vietove apleista, veikti absoliuciai nera ka... Ten vaziuoti reikia tikrai su kruva draugu, bet jei dviese su vyru tai neisivaizduoju ka ten visa diena veikti... Nebent i Nida isvaziuoti
Atsakyti
QUOTE(byebyelondon @ 2011 08 08, 08:05)
Buvau Preiloj 1kart ir galiu pasakyti, kad antra karto nebus... Tas vandenukas tenai, galiu pasakyti, mano miestelio ezeriuko peizazas grazesnis, vietove apleista, veikti absoliuciai nera ka... Ten vaziuoti reikia tikrai su kruva draugu, bet jei dviese su vyru tai neisivaizduoju ka ten visa diena veikti... Nebent i Nida isvaziuoti

Nu kodel taip sunku pasidometi pries kelione, kas Jusu ten laukia? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sim2002simas @ 2011 08 08, 14:52)
Nu kodel taip sunku pasidometi pries kelione, kas Jusu ten laukia?  doh.gif

O is kur zinai, kokiomis aplinkybemis as ten atsiradau, kad iskart burbi?
Atsakyti
grizom po savaiteles is Preilos.Labai patiko thumbup.gif .Ramybe. Zinoma, kam truksta Basanaviciaus gatves ir "saltas alus, kepta duona" geriau ten nevaziuoti.Dviratis ten irgi butinas, vaziuoti yra kur
Atsakyti