Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovinimas fenu

O mes džiovinam fenu nuo 11 mėnesių-mažiukas neleidžia nusausinti rakšluoščiu, o plaukus turim tankius (jau kirpau du kartus), tai negi su šlapia galva bus g.gif Beje, jam laaaaaaabai patinka šiltas vėjelis bigsmile.gif
Atsakyti
Nedziovinu,nes labai bijo feno garso ir dulkiu siurblio uzimo. cool.gif
Atsakyti
nedziovinu-tik ranksluosciu nusausinu, bet kelionej karta teko dziovinti kai norejau, kad neperpustu kai ismaudem pries vakariene smile.gif
Atsakyti
Nedziovinu, nusausinu ranksluosciu, o kaip pati dziovinuosi tai papraso kad papusciau biggrin.gif
Atsakyti
nei minties tokios blink.gif Tas daiktas toks baisus, kad sargyboj prie laiptų į antrą aukštą guli... lotuliukas.gif
Atsakyti
dziovinam nuo metuku laiko,neisdziovinu kad visai sausi butu bet kad jai einant miegelio pagalvytes nesuslapintu ax.gif
Atsakyti
Visų pirma nematau čia nieko blogo tame džiovinime kalbu tik iš savo varpinės ax.gif
Sunutį ištisai kerpam visokius kirpimus tad net minties nekylą, kad tas plaukutis alinamas juk tiek nedžiovini kasdien, kad jis nusilptų. Labai greit plaukučiai juk atauga. Po kirpimo kirpykloje visuomet padžiovina fenu thumbup.gif O ir namie pasitaikę atvejų, kai džiovinomės juo. Džeugiuosi, kad sunutis nebijo tokių garsų, kaip feno ar kirpimo mašinėlės rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aprile: 20 vasario 2009 - 15:41
Ne, nedziovinu. schmoll.gif
Atsakyti
as ir nedziovinu labai bijo feno
Atsakyti
o mes dziovinam ir jam patinka. thumbup.gif
Atsakyti
[quote=Irute,2008 05 20, 00:36]
Sveikos, ar dziovinate savo vaikui (mano 2.5 metu) po maudymo plaukus fenu?
labai idomu butu suzinoti.
mes iki siol dziovinom be feno, o dabar galvoju gal isbandyti fena.

Sveikutės 4u.gif , aš tai nedžiovinu, nes mano mergaitė labai bijo feno garso, jei pati džiovinuosi, net tada ji išbėga iš kambario smile.gif , šiaip esu skaičiusi, kad fenas labai džiovina plaukelius, bet džiovinime nematau nieko blogo, tik gal nereiktų džiovinti fenu kaskart, čia tik mano nuomonė scare.gif
Atsakyti
Mes džiovinam ir nieko...
Ypač svarbu po baseino išdžiovinti vaiko ir plaukus ir nosiaryklę, kad ligos neprikibtų smartass.gif
Atsakyti