mes plaukiukus visa ziema dziovinom tik su fenu ir nematau as tame nieko blogo juk su slapia galva salta kambari o tuo labiau vaikui gali greit sloga ar kosulys uzpult.
aš auginu berniuka man tikrai feno nereikia,bet jei turėčiau mergaite tai tikrai nedžiovinčiau,nes pati sau irgi vengiu to daryti kaip išmaudau visada uždedu ploną kepuryte,taip daryčiau ir mergaitei
siaubas su fenu taigi kepuryte alima uzdet jei jau mergaites auginam, tai gal pasistenkim kad uzaugtu graziais plaukais? o ne suskilinejusiais nuo issausejimo
Na man net tokia mintis nesove bet tikrai taim nedarau ir jai bus dukra kazin ar dziovinsiu fenu.Nors tikrai va mano pusbrolio dukrai tai ji jau 10metu tai pastoviai kaip issimaudo tai plaukus su fenu isdziovina
ne dziovinau ir ne dziovinsiu.Ir tikrai nemanau,kad vaikas gali susirgt,jei vaiksciot per namus su slapiais plaukuciais Pas mus bute ziema vos 18 laipsniu buna ir po maudymo visa laika rengiam mergaite kambaryje ir dar niekada nesam persale...(pfu...pfu)
ne dziovinau ir ne dziovinsiu.Ir tikrai nemanau,kad vaikas gali susirgt,jei vaiksciot per namus su slapiais plaukuciais Pas mus bute ziema vos 18 laipsniu buna ir po maudymo visa laika rengiam mergaite kambaryje ir dar niekada nesam persale...(pfu...pfu)
Net nepagalvojau apie tai niekada, nors mano mažiaus plaukeliai trumpi, tai nėra ką ten ir džiovinti, patrinu rankšluosčiu vonioj, kol apsirengiam pižamą, jau sausi būna