Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovinimas fenu

QUOTE(Sandruliukas @ 2008 05 20, 09:10)
Net i galva tokia mintis nesove,kad vaikui fenu dziovint plaukus doh.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
tikrai ne unsure.gif
Atsakyti
mes plaukiukus visa ziema dziovinom tik su fenu ir nematau as tame nieko blogo juk su slapia galva salta kambari o tuo labiau vaikui gali greit sloga ar kosulys uzpult. smile.gif
Atsakyti
aš auginu berniuka man tikrai feno nereikia,bet jei turėčiau mergaite tai tikrai nedžiovinčiau,nes pati sau irgi vengiu to daryti schmoll.gif
kaip išmaudau visada uždedu ploną kepuryte,taip daryčiau ir mergaitei smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vygita: 07 gegužės 2009 - 07:03
siaubas su fenu blink.gif taigi kepuryte alima uzdet unsure.gif jei jau mergaites auginam, tai gal pasistenkim kad uzaugtu graziais plaukais? doh.gif o ne suskilinejusiais nuo issausejimo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandruliukas @ 2008 05 20, 08:10)
Net i galva tokia mintis nesove,kad vaikui fenu dziovint plaukus doh.gif

man taip pat doh.gif doh.gif
Atsakyti
Na man net tokia mintis nesove blink.gif bet tikrai taim nedarau ir jai bus dukra kazin ar dziovinsiu fenu.Nors tikrai va mano pusbrolio dukrai tai ji jau 10metu tai pastoviai kaip issimaudo tai plaukus su fenu isdziovina g.gif
Atsakyti
ne dziovinau ir ne dziovinsiu.Ir tikrai nemanau,kad vaikas gali susirgt,jei vaiksciot per namus su slapiais plaukuciais doh.gif Pas mus bute ziema vos 18 laipsniu buna ir po maudymo visa laika rengiam mergaite kambaryje ir dar niekada nesam persale...(pfu...pfu)
Atsakyti
QUOTE(Donata444 @ 2009 05 10, 20:41)
ne dziovinau ir ne dziovinsiu.Ir tikrai nemanau,kad vaikas gali susirgt,jei vaiksciot per namus su slapiais plaukuciais doh.gif Pas mus bute ziema vos 18 laipsniu buna ir po maudymo visa laika rengiam mergaite kambaryje ir dar niekada nesam persale...(pfu...pfu)

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Net nepagalvojau apie tai niekada, nors mano mažiaus plaukeliai trumpi, tai nėra ką ten ir džiovinti, patrinu rankšluosčiu vonioj, kol apsirengiam pižamą, jau sausi būna biggrin.gif
Atsakyti
Savo plauku nedziovinu plauku dziovintuvu ir dukrytes plaukai issdziuna naturaliai smile.gif
Atsakyti
ne mes nedzioviname ax.gif
Atsakyti