Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukų džiovinimas fenu

nedžiovinus dar nei karto. Panelytei šiuo metu 1m.3mėn. tiesiog niekad tam poreikio nemačiau ax.gif plaukučių palyginus nedaug, greit išdžiūna ir taip.
Atsakyti
Niekada nedziovinu schmoll.gif plaukuciai ir taip juk labai greitai dziusta smile.gif
Atsakyti
Panelei du su pusę metukų. tokio prietaiso jos plaukiukai nežino smile.gif
Atsakyti
mums 1,3m sunkiai plaukučius su rankšluosčiu išdžiovinu, bet apie feną nė karto ir nesusimąsčiau g.gif jau aš ir taip pergyvenu, kad su tuo rankšluosčiu ilgai džiovinu ir galiu pakenkti, tai kur dar fenas doh.gif
Atsakyti
Fenu? doh.gif
Jeigu nuo metuku ar dvieju pradeti vaikuciui plaukus dziovinti fenu, tai dvidesimta savo gimtadieni jis tikrai pasitiks plikas doh.gif
Atsakyti
man irgi nesuprantama kaip galima vaikui dziovinti plaukus fenu doh.gif juk jie ir taip greit isdziuna
Atsakyti
tikrai ne.. nedziovinau ir nedziovinsiu... tokio net ir neturiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Neteko ir net nebuvo minčių džiovinti fenu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonie @ 2011 03 20, 01:48)
Fenu?  doh.gif
Jeigu nuo metuku ar dvieju pradeti vaikuciui plaukus dziovinti fenu, tai dvidesimta savo gimtadieni jis tikrai pasitiks plikas doh.gif

teisybė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Niekada nedžiovinau. Net jei ir prireiktų skubiai, būtų neįmanoma, nes mažius baisiausiai bijo visokių ūžiančių daiktų, tiek aš jį ir tematyčiau ax.gif smile.gif
Atsakyti
Mano mergina vien jau ji pamacius bega tolyn, nors jo net neismeginus
Atsakyti
Nedziovinau. Is bedos gal ir galima retkarciais. Bet jei tai iprastos maudynes vakare, tai kam tuos silpnus plaukucius zalot? 4u.gif
Atsakyti