Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 23, 13:34)
Musu gretos dideja  thumbup.gif 
O jus nujauciat kokia bus musu dienotwarke? as jau  mastau  g.gif  soliariumas,kirpykla(manikiuras,pedikiuras,depiliacijos),kosmetikos ir kwepalu uzsipirkimai,drabuzeliu apziurinejimai ir irgi pirkimai  lotuliukas.gif

Pamasciau apie bikinio zonos depiliacija g.gif Nebenoriu lotuliukas.gif O gal be to apsieisim? mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 13:51)
Pamasciau apie bikinio zonos depiliacija  g.gif Nebenoriu  lotuliukas.gif O gal be to apsieisim?  mirksiukas.gif  4u.gif

nu as pabusiu pritarianti, nes jai uzdainuosiu tai visi issilakstys lotuliukas.gif

man irgi depiliacijos visai nera jokio noro darytis schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 05 23, 12:56)
nu as pabusiu pritarianti, nes jai uzdainuosiu tai visi issilakstys  lotuliukas.gif

man irgi depiliacijos visai nera jokio noro darytis   schmoll.gif  lotuliukas.gif

nu tai praktiskai galima sakyti, kad turime tiek pagrindine grupe tiek menedzeriu grupe biggrin.gif

Mergaites- bet PAVADINIMO DAR NESUGALVOJOM.
kaip mes jus piarinsim?????
cool.gif
Papildyta:
nebent taip ri pavadintume

ILGESYS...
hihihi.gif
Papildyta:
fainiai...
jumi vadintu zmones grozedamiesi:
"tai bent ILGESIO mergaites...."

bis.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myliu_Ryga:): 23 gegužės 2008 - 13:05
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 23, 13:34)
Musu gretos dideja  thumbup.gif 
O jus nujauciat kokia bus musu dienotwarke? as jau  mastau  g.gif  soliariumas,kirpykla(manikiuras,pedikiuras,depiliacijos),kosmetikos ir kwepalu uzsipirkimai,drabuzeliu apziurinejimai ir irgi pirkimai  lotuliukas.gif

aš visai nieko prieš tokią dienotvarkę, kaip tik reiktų savo garderobą atnaujinti, o ir kvepalams silpnybę jaučiu lotuliukas.gif

QUOTE(druskute @ 2008 05 23, 13:51)
Va to tai jau nereikia smile.gif reikia smaiksciai smile.gif
Ir - blondiniskai, va kaip is cia:
Lektorius skaito paskaitą apsnūdusiai auditorijai:
- Loginės gradacijos požiūriu, mes negalime neigti paradoksalumo iliuzijos, nes gyvenimas savo atžvilgiu yra alegoriškas ir kupinas įvykių subordinacijos, dėl kurios kiekvienas individas atstovauja tam tikrai unikaliai, tačiau determinuojamai tendencijai. O kaip jūs manote?
Atsistoja viena blondinė:
- Taip tai taip, nes negali būti taip, kad niekaip. Ir ne todėl, kad bendrai, o todėl, kad jei kaip nors yra, tai va jums ir prašom.

čia tai geras thumbup.gif [mūsų daug paskaitų tokio pobūdžio, tad nieko man čia neįprasto.. reiks "iškalt" tos blondinės atsakymą, vdrug pravers thumbup.gif ]
Atsakyti
Man tai kazkaip gal norėtusi - vogtas intelektas. Arba - kakadu. Arba -nakties fėjos.
Ilgesys - apie mus, bet labai jau nepiariskas smile.gif
Bet gal.. jei dar geriau pagalvojus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(druskute @ 2008 05 23, 13:13)
Man tai kazkaip gal norėtusi - vogtas intelektas. Arba - kakadu. Arba -nakties fėjos. Ilgesys - apie mus, bet labai jau nepiariskas smile.gif
Bet gal.. jei dar geriau pagalvojus smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
vos ne nakties plastakes lotuliukas.gif
turint omeny kad pirmasis numeris bus su naro kostiumais iskarpytais... hihihi.gif salotiniais... gal labiau tiktu koks smaistesnis pavadinimas musu smaikstuolems lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 05 23, 13:13)
aš visai nieko prieš tokią dienotvarkę, kaip tik reiktų savo garderobą atnaujinti, o ir kvepalams silpnybę jaučiu  lotuliukas.gif
čia tai geras  thumbup.gif [mūsų daug paskaitų tokio pobūdžio, tad nieko man čia neįprasto.. reiks "iškalt" tos blondinės atsakymą, vdrug pravers  thumbup.gif  ]

Oij turejau ir as didele silpnybe kwepalams...bet kai mano darbelis dabar labai labai susijes su jais tai sumazejo ta silpnybe mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(druskute @ 2008 05 23, 13:51)
(...)
- Taip tai taip, nes negali būti taip, kad niekaip. Ir ne todėl, kad bendrai, o todėl, kad jei kaip nors yra, tai va jums ir prašom.

Bet jin ir pasake protingai blink.gif lotuliukas.gif blink.gif As taip nebuciau sugalvojus doh.gif blush2.gif tongue.gif

QUOTE(raudonoji @ 2008 05 23, 13:56)
nu as pabusiu pritarianti, nes jai uzdainuosiu tai visi issilakstys  lotuliukas.gif

Tai galesi sokti mirksiukas.gif
Atsakyti
Nurimot jus cia g.gif Mane tai darbai darbeliai buvo apverte, o po to isgerem vyno biskiuka, tai vel jausmu antpludis parejo g.gif Manau kad vel atejo tas laikotarpis kai negalima gerti, ne spo to nebesugebu susivaldyti unsure.gif

dar galvojau, kad Egliukasz dirba, tai gal aplankyt? ax.gif Tik nusprendziau kad geriau pirma reik jos teleponuko isprasyti kad vaziavimas nbutu veltui blush2.gif Taigi jei nori (skirta Egliukazs) tai apsikeiciam duomenimis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 23, 16:25)
Nurimot jus cia  g.gif Mane tai darbai darbeliai buvo apverte, o po to isgerem vyno biskiuka, tai vel jausmu antpludis parejo  g.gif Manau kad vel atejo tas laikotarpis kai negalima gerti, ne spo to nebesugebu susivaldyti  unsure.gif

dar galvojau, kad Egliukasz dirba, tai gal aplankyt?  ax.gif Tik nusprendziau kad geriau pirma reik jos teleponuko isprasyti kad vaziavimas nbutu veltui  blush2.gif Taigi jei nori  (skirta Egliukazs) tai apsikeiciam duomenimis  blush2.gif

mane irgi gali aplankyti ax.gif
Atsakyti
Uuuuoooj miargos cia ir pavaret jus kol manes nebuvo biggrin.gif
Susirinkau visas knygas ir ismoviau y biblioteka padirbeti truputy, tai matau daug ka praleidau blush2.gif ax.gif Pakeliui sutikau tokia viena nekenciama personaza - tokia panele, BMB grupioke. Mes viena kitos labai nemegstam. Tai kaip kirto - o, bandai protinga apsimesti? Atseit moki knygas skaityt. O as jai - o tu? Nei grazi, nei protinga, o mergaite, kam tu reikalinga? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Kaip sakant eilem pradejau varyti ykvepta biggrin.gif blush2.gif
Ziuriu, jus man cia ir darbu prigalvojot lotuliukas.gif Spagata tai gerai, darysiu, bet nuvezt iki traumatologinio turesit mane biggrin.gif Kazkada padarydavau, bet tai buvo pries 15 metu lotuliukas.gif
As zinokit galiu viska, isskyrus kalbet, nes tada pradedu nervuot zmones ir visi musu tykos primust po pasirodymu blush2.gif lotuliukas.gif

Sachar, nedirbu siandien, ruosiuosi sesijai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 23, 17:29)
mane irgi gali aplankyti  ax.gif

Ir kur gi galima tave rasti? biggrin.gif Kur Egliukasz galima rasti as mazdaug supratau is jos postu hihihi.gif
Atsakyti