Įkraunama...
Įkraunama...

Ilgesys...

QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 24, 14:28)
as ir rozyciu kruva prisipirkau, tai dabar taip garzu namuciuose  wub.gif

o tulpyciu gi jau nebelabai yra.. nebent tos, kur is olandijos vaskines wink.gif

na.. vejas tai siandien tikrai ir vln, kazkaip net nemalonu nosi laukan kist.. tad jauciu ir kaune niekur nekisiu smile.gif
vargsiukes, jus dirbate... nepavydziu as..

aš šiandien turgelyje mačiau tokia močiutę ant prekystalio daugyyybę NUOSTABIAI GRAŽIŲ geltonų tulpyčių prisikrovusią.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 24, 13:31)
Niu toks man cia ir darbas siandiena...sedziu sau wiena,graziai atrodau  lotuliukas.gif  muzika wisu garsu...zodziu karaliauju parduotuweje  ax.gif

na bent tiek 4u.gif
o kad graziai atrodai- tai liux rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(myth @ 2008 05 24, 13:33)
aš šiandien turgelyje mačiau tokia močiutę ant prekystalio daugyyybę NUOSTABIAI GRAŽIŲ geltonų tulpyčių prisikrovusią..  wub.gif

hm... g.gif
tai kaip cia yr kad tulpes vilniuj jau pasibaigusios ? mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 24, 14:37)
na bent tiek  4u.gif
o kad graziai atrodai- tai liux  rolleyes.gif
Papildyta:
hm...  g.gif
tai kaip cia yr kad tulpes vilniuj jau pasibaigusios ?  mastau.gif

nežinau nežinau... bet vakar eidama į paskaitas irgi mačiau mieste kelias "bobutes" su tulpėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(myliu_Ryga:) @ 2008 05 24, 13:37)
na bent tiek  4u.gif
o kad graziai atrodai- tai liux  rolleyes.gif
Papildyta:
hm...  g.gif
tai kaip cia yr kad tulpes vilniuj jau pasibaigusios ?  mastau.gif

Stengiuosi graziai atrodyt blush2.gif jau uz poros walandeliu ir darba baigsiu...o ryt laiswa... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 24, 14:38)
Stengiuosi graziai atrodyt  blush2.gif  jau uz poros walandeliu ir darba baigsiu...o ryt laiswa... thumbup.gif

aš šiandien plaukus šviesinsiuos vėl.. kitą savaitę apsikirpsiu bigsmile.gif mano mylima draugikė parskrenda savaitei į Lietuvą, kaip laukiu.. wub.gif turėjom abi po tattoo darytis, bet turbūt nepriims meistrai taip greit doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sachar @ 2008 05 24, 14:25)
man daug ,meliau budavo kai BMB atnesdavo koki meskiuka maziuka ar sureli  tongue.gif Geles kazkaip pastatai ir viskas, jokiu perdaug emociju  ax.gif

o man geles geriau nei meskiukai biggrin.gif pernai per valentinke, tai BMB pasieme masinos raktus antrus, man nematan ir ispuose visa masina viduje sirdutem, tai koks buvo siurprizas isejus is darbo wub.gif dar ir dabar viena sirdute likus verysad.gif vsio panos tuoj pradesiu kriokti cray.gif

Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 05 24, 13:41)
aš šiandien plaukus šviesinsiuos vėl.. kitą savaitę apsikirpsiu  bigsmile.gif  mano mylima draugikė parskrenda savaitei į Lietuvą, kaip laukiu..  wub.gif  turėjom abi po tattoo darytis, bet turbūt nepriims meistrai taip greit  doh.gif

Kokie pasikeitimai thumbup.gif o kurioj wietoj tatoo nori darytis? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(raudonoji @ 2008 05 24, 13:43)
o man geles geriau nei meskiukai  biggrin.gif pernai per valentinke, tai BMB pasieme masinos raktus antrus, man nematan ir ispuose visa masina viduje sirdutem, tai koks buvo siurprizas isejus is darbo  wub.gif  dar ir dabar viena sirdute likus  verysad.gif  vsio panos  tuoj pradesiu kriokti cray.gif

Kaip Karlsonas mazyliui sake,taip as tau dabar sakau-baik bliaut!!! kas cia per bliowimai verysad.gif nono.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 05 24, 14:43)
o man geles geriau nei meskiukai  biggrin.gif pernai per valentinke, tai BMB pasieme masinos raktus antrus, man nematan ir ispuose visa masina viduje sirdutem, tai koks buvo siurprizas isejus is darbo  wub.gif  dar ir dabar viena sirdute likus  verysad.gif  vsio panos  tuoj pradesiu kriokti cray.gif

baik... nekriok.. nes ir aš kartu.. šiandien vis JĮ prisimenu.. ir aišku viską, kad buvo gražiausia.. doh.gif

QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 24, 14:44)
Kokie pasikeitimai  thumbup.gif  o kurioj wietoj tatoo nori darytis? rolleyes.gif

na.. pasikeitimai šikie tokie biggrin.gif aš jau seniai šviesinu, ale buvau taip nusitamsinus prieš pusmetį, kad jau beveik praradau viltį vėl būti šviesi ar bent šviesesnė doh.gif
o tattoo noriu ant pilvo.. žemai.. blush2.gif kol kas ten smile.gif o antra tattoo bus ant kojos, prie kauliuko wub.gif
Atsakyti
QUOTE(myth @ 2008 05 24, 13:47)
baik... nekriok.. nes ir aš kartu.. šiandien vis JĮ prisimenu.. ir aišku viską, kad buvo gražiausia..  doh.gif
na.. pasikeitimai šikie tokie biggrin.gif aš jau seniai šviesinu, ale buvau taip nusitamsinus prieš pusmetį, kad jau beveik praradau viltį vėl būti šviesi ar bent šviesesnė  doh.gif
o tattoo noriu ant pilvo.. žemai..  blush2.gif  kol kas ten smile.gif o antra tattoo bus ant kojos, prie kauliuko  wub.gif

Niu grazu,bet as tai bijociau tatooo darytis...jau per durna galwa auskara liezuvyje turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 05 24, 13:43)

tuoj pat prisimink ka negero mirksiukas.gif
ir nebliauk, jokiu budu aggressive.gif vakare galima sua leisti pasriubauti, nu bet diena.. taip ir sriubausi visa diena.. susigadinsi ir nuotaika ir akys bus raudonos ir nosis raudona, nu kurgi bus tavo grozis?
ner cia ko rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2008 05 24, 14:43)
pernai per valentinke, tai BMB pasieme masinos raktus antrus, man nematan ir ispuose visa masina viduje sirdutem, tai koks buvo siurprizas isejus is darbo  wub.gif  dar ir dabar viena sirdute likus  verysad.gif  vsio panos  tuoj pradesiu kriokti cray.gif

O BMB nupirko vyno, kepsniuku, padare mesraine ir lauke mane prie zvakiu prie stalo, o kas svarbiausia atalas buvo apklijotas lapeliais, kur uzrasyta uz ka jis mane myli wub.gif blush2.gif Tao kol silde vakariene as turejau proga tuos rastelius skaityti wub.gif Ech... ir kur visatai dingo? unsure.gif

Einu galva plauti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kosmeta @ 2008 05 24, 14:49)
Niu grazu,bet as tai bijociau tatooo darytis...jau per durna galwa auskara liezuvyje turiu  doh.gif

na aš turiu nosiukėj auskarą smile.gif ir ausyse.. vienoj keturis, na kitoj tik vieną biggrin.gif čia su tattoo bandysiu kompensuoti norą įsivert dar vieną auskarą.. į odą šalia ausies - to padaryt negaliu, nes .. jei sieksiu karjeros daugmaž pagal specialybę, niekas į darbą nepriims blush2.gif

žinok.. dėl tattoo, tai svarbiausia neskubėti ir pajausti, kad paveikslėlis yra būtent TAI, kas tau kažką reiškia, kas tau svarbu.. smile.gif tuomet ir visos baimės dings smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sachar @ 2008 05 24, 14:51)
O BMB nupirko vyno, kepsniuku, padare mesraine ir lauke mane prie zvakiu prie stalo, o kas svarbiausia atalas buvo apklijotas lapeliais, kur uzrasyta uz ka jis mane myli  wub.gif  blush2.gif Tao kol silde vakariene as turejau proga tuos rastelius skaityti  wub.gif Ech... ir kur visatai dingo?  unsure.gif

va va.. čia amžinasis klausimas - rodos, dar vakar svaigot, mylėjot ir buvot mylimi.. POKŠT ir visa tai lyg dingo, išnyko, subyrėjo.. pasislėpė unsure.gif

bet.. yra kaip yra dry.gif
Atsakyti