Įkraunama...
Įkraunama...

Kelionė su vaiku

QUOTE(Gerdele @ 2010 01 25, 09:13)
Na tai turbut jau sveiki sugrize  4u.gif  Pasikeite musu planai, isvyksime tik sausio 31 d. i Sarma, todel labai idomu, kaip jums sekesi su maziuku  blush2.gif  Susipirkau visa maisteli maziui, bet neisivaizduoju kaip reikes sudeti tas visas tyreles, kad nesuduztu. O tiek visko daug  g.gif

Grįžom grįžom mirksiukas.gif Aš į priekį vežiausi nemažai stiklainiukų, dienai paskaičiavau apie 2, tai kiekvieną įvyniojau į sauslelnes ir dar į kokį rūbą, bet jau nebūtinai.O kai kurios tyrelės buvo tokiuose plasmasiniuose indeliuose,kaip jogurtai,tai tuos jau pirma dėjau į maišiuką, paskui į sauskelnes ir tada į rūbą. Ir viskas buvo super mirksiukas.gif Man buvo problema,kad bagažo galėjau imti tik 20kg. per abu, bet su visom tyrelėm, sauskelnėm, rūbais ir gavosi lygiai 20kg. Kadangi stiklainiukai daug sveria,tai dalį ir ėmiau plasmasiniuose indeliuose.
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2010 01 26, 11:05)
Grįžom grįžom mirksiukas.gif Aš į priekį vežiausi nemažai stiklainiukų, dienai paskaičiavau apie 2, tai kiekvieną įvyniojau į sauslelnes ir dar į kokį rūbą, bet jau nebūtinai.O kai kurios tyrelės buvo tokiuose plasmasiniuose indeliuose,kaip jogurtai,tai tuos jau pirma dėjau į maišiuką, paskui į sauskelnes ir tada į rūbą. Ir viskas buvo super mirksiukas.gif Man buvo problema,kad bagažo galėjau imti tik 20kg. per abu, bet su visom tyrelėm, sauskelnėm, rūbais ir gavosi lygiai 20kg. Kadangi stiklainiukai daug sveria,tai dalį ir ėmiau plasmasiniuose indeliuose.

Labai aciu uz info 4u.gif O kaip ten su pataliukais maziui? Reikia ka nors isimesti is namu, ar viskas jau bus lovyteje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gerdele @ 2010 01 26, 12:58)
Labai aciu uz info  4u.gif  O kaip ten su pataliukais maziui? Reikia ka nors isimesti is namu, ar viskas jau bus lovyteje?  g.gif

Viskas duodama, bent jau pas mus viešbuty, bet aš turėjau nusivežus merlinosų vilnos dekiuką, tai ir grįžtant oro uoste įviniojau, ir ten nakčiai uždėdavau savo mirksiukas.gif
Atsakyti
Planavau ir as i Egipta su 1 m. vaiku, bet... matomai drasos neuztenka . Bent jau del to , kad neisivaizduoju to vaizdo, kaip nusigauti iki viesbucio su lagaminu, vezimu ( be kurio neapsieitumem) ir mazu vaiku bigsmile.gif
Tarp kitko,ar galima veztis vezima vaikui: i bagaza juk jo nelabai idesi , o i salona ar priima ?
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2010 01 28, 04:57)
Planavau ir as i Egipta su 1 m. vaiku, bet... matomai drasos neuztenka . Bent jau del to , kad neisivaizduoju to vaizdo, kaip nusigauti iki viesbucio su lagaminu, vezimu ( be kurio neapsieitumem) ir mazu vaiku  bigsmile.gif
Tarp kitko,ar galima veztis vezima vaikui: i bagaza juk jo nelabai idesi , o i salona ar priima ?

tai gi pades su lagaminu, ar autobuso vairuotojas ar taksistas - ir ikels viska ir iskels, viesbucio berniukai i kambari nunes ir t.t. (tik arbatpinigiu sumokesi kazkiek ir tiek)

vezimuka gali imti iki lektuvo ir palikti ji prie jo duru, juos paskui padeda i atskira skyreli, kur jie nesidauzo taip kaip kiti lagaminai. i salona zinoma kad neleis, nebent tai super mazas sketukas ir stiuardeses sutiks, bet labai sunkiai siaip
Atsakyti
QUOTE(norala @ 2010 01 28, 10:57)
Planavau ir as i Egipta su 1 m. vaiku, bet... matomai drasos neuztenka . Bent jau del to , kad neisivaizduoju to vaizdo, kaip nusigauti iki viesbucio su lagaminu, vezimu ( be kurio neapsieitumem) ir mazu vaiku  bigsmile.gif

Nu ir ko gi?Aš ką tik grįžau iš Egipto, važiavau viena su 10mėn. vaiku mirksiukas.gif Ir pailsėjau puikiai, ir įspūdžiai gerai, ir nepasakyčiau,kad labai jau sunku buvo kelionėj mirksiukas.gif Nu gal su metinuku sunkiau g.gif
O į priekį skrisdama tai vežimuką turėjau ir pačiam lėktuve,paprašiau stiuardesių ir leido įsivežti į lėktuvą.
Atsakyti
QUOTE(Darling @ 2010 01 08, 17:49)
Sveikos keliautojos:)
Planuoju važiuoti kitą savaitgalį į Egiptą, į gerą viešbutį su vaiku 10mėn. Gal kas galit papasakoti, ar vaikui viską absoliučiai reikia vežtis stiklainiukuose, pirktuose Lietuvoj,ar būna kūdikiško maisto viešbuty? Rašo,kad valgiaraštis pritaikytas vaikams. Bet turbūt ne tokiems mažiems, ar ne? g.gif Viešbutis bus 4+ ir viskas įskaičiuota ax.gif

QUOTE(Gerdele @ 2010 01 16, 15:25)
Labai butu idomu suzinoti, kaip sekesi kelione su tokiu pypliuku  blush2.gif  Po savaites mes taip pat planuojame i Egipta vykti su 9,5 men. leliuku, todel tokie pat klausimai iskilo del maistelio  g.gif

QUOTE(Darling @ 2010 01 28, 23:40)
Nu ir ko gi?Aš ką tik grįžau iš Egipto, važiavau viena su 10mėn. vaiku mirksiukas.gif Ir pailsėjau puikiai, ir įspūdžiai gerai, ir nepasakyčiau,kad labai jau sunku buvo kelionėj mirksiukas.gif Nu gal su metinuku sunkiau g.gif
O į priekį skrisdama tai vežimuką turėjau ir pačiam lėktuve,paprašiau stiuardesių ir leido įsivežti į lėktuvą.

Mes taip pat vykstam į Egiptą su 8 mėn.vaikeliu.

Kaip tokie mažiai perneša oro kaitą (iš šalto į karštį), ką veikdavot dienomis, ar meigodavo gerai naktį, ar davėt kokios nors trintos sriubytės (girdėjau, kd yra atskirai meniu dietininkams, kuris tinmka ir vaikučiams). PAsidalinkit, mamytės, patirtimi.
Atsakyti
Pakonkretinsiu dar šiek tiek savo kausimą - gal tiesiog gali kuri mamytė parašyti savo nievbos dienos režimą nuo atsikėlimo iki atsigulimo su 6-10 mėn.vaikeliu.
Atsakyti
Sveikos mamytes.Turiu klausima,gal nelabai i tema,bet atsakykit jai nesunku.Skrendant nepilnameciui vaikui su vienu is tevu i Anglija ar reikalingas antrojo tevelio notariskai patvirtintas leidimas?
Atsakyti
QUOTE(onute33 @ 2010 02 18, 14:20)
Sveikos mamytes.Turiu klausima,gal nelabai i tema,bet atsakykit jai nesunku.Skrendant nepilnameciui vaikui su vienu is tevu i Anglija ar reikalingas antrojo tevelio notariskai patvirtintas leidimas?

Sveika.
Bent vasarą tai nereikėjo.Gal niekas ir nepasikeitė.
Atsakyti
Rašiau kitoj temutėj, tačiau taip ir nerandu bendrakeleivių. sad.gif Gal kas norėtų jungtis į Turkiją. Aš keliaučiau viena su vaiku. Keliese būtų smagiau. 4u.gif
Viešbutį renkuosi 5*.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amiletta: 25 vasario 2010 - 19:55
QUOTE(mamucis @ 2009 10 10, 17:08)
Ca kaip ir gaunasi paskaita apie sveika vaiku mityba  biggrin.gif  Dekui, bet pacios isvardintas tiesas puikiai zinau, dar galeciau ir papildyti  mirksiukas.gif
Diskusija siaip buvo apie tai, ko galima tiketis isigyt Turkijoje,o ka verciau veztis. O jau kiekvieno vaiko mityba tebunie mamu reikalas  cool.gif

Ir dar karta pakartosiu-nuo kitos salies maisto neretai streikuoja daug mate suaugusiuju skrandziai, o ka ir kalbeti apie pusantru (didelius????  lotuliukas.gif ) vaikus.

Turkijoje pakankamai geras maistas, vaikuciams maziems taip pat, pati buvusi 5-is kartus, jokiu apsinuodijimu, skramdzio streikavimu nei mums nei kitiems nebuvo, na tikrai dar negirdejau, kad kas nuo maisto apsirgtu, bet visokiu zmoniu buna....
Papildyta:
QUOTE(gisa @ 2009 07 29, 22:29)
matai, yra skirtingi zmones ir ju poreikiai skirtingi. kad su vaiku nelabai ka pamatysi tai as visoms mamytems pritariu, keliavom mes visur su saviskiais, ir....pamatem...bet...mazokai. O prie baseino pagulineti ir skaniai pavalgyti irgi yra gerai, ypac, kai namie kiekviena diena sukiesi tarp vaiku, puodu, indu ir t.t. as esu ir uz atostogas su vaikais ir be vaiku, aisku jei galimybes leidzia bent pora kartu metuose atostogauti. Atostogu metu nelabai noriu rupintis kur nupirkt vaikui gerti ar uzkasti, nori- nueina ir pasiima, todel man asmeniskai AI pats tas.  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tik uz atostogas su mazaisiais thumbup.gif
Atsakyti