Na, panasiu temu jau buvo, labai nepykit kad uzvedziau panasia, taciau kitose temose daugiausiai tik samprotavimai, verkslenimai, patarimai nedaryti nieko, mesti toki vyra ir pan. Sitoje temoje noreciau, kad parasytumete, kokius zinote budus, kaip atsikratyti niekaip neatstojancios buvusios vyro drauges.
Pvz:
Issiklausineti pikantisku dalykeliu apie jo ikyria buvusiaja. Po to, jei tenka kartais su ja pasikalbeti, lyg tarp kitko lepteleti : "o tu prisimeni ana vasara, kai per x gimtadieni sokai ant stalo girta ir pusnuoge? man vyras pasakojo, po to ilgai juokemes abu..."
Mano atveju ta ex- labai megsta rasyti sms ir skambint mano draugui, beje tai daro tik tada kai zino jog manes nera salia jo. Jis aisku sako, kad ji tik paprasta drauge, ir jis su ja bendrauja kaip su drauge. Paskutiniu metu jie ypac daznai susirasineja. Zinau, kad ji nori kazko daugiau, gali buti, kad tikisi susigrazinti tai ka prarado, tik MB to nesupranta. Neketinu leisti jai pasiekti savo, o su vyru kalbet apie tai jau neverta, nes jis is tiesu yra labai naivus.
UZUOJAUTA TAU
MANAU EX JAUCIASI LABAI PUIKIAI SAU IR TAU IRODINEDAMA , KAD JI VISDAR TURI JO GALIU., KAD JIS VIAS DAR BENDRAUJA SU JA.
TAVASIS TURETU BUTI GRIEZTESNIS TUO ATZVILGIU

MANAU EX JAUCIASI LABAI PUIKIAI SAU IR TAU IRODINEDAMA , KAD JI VISDAR TURI JO GALIU., KAD JIS VIAS DAR BENDRAUJA SU JA.
TAVASIS TURETU BUTI GRIEZTESNIS TUO ATZVILGIU

QUOTE(Kernel @ 2008 05 20, 18:55)
Paskutiniu metu jie ypac daznai susirasineja.
kas tavo vyra vercia jai atrasynet??

jis turbut pats nori

tai ar tik exeje problema tikrai???

jei jis su ja taip noriai bendrauja,tai visgi nebuk tu pati tokia naivi...jis ne vaikas,jis supranta,kad anoji rodo demesi ir tuo demesiu megaujasi.arba tu paprasyk del savo ramybes kad jis nustotu su ja bendrauti(butent paprasyk,ne reikalauk),arba pati imk jam rodyt daugiau demesio,buk geresne,grazesne ir meilesne moteris uz ana.tada tiketina,kad jis pagalvos"manoji fainesne,jai niekas neprilygsta,ka cia tos kitos vistos..."o terliotis ranku siekiant ja panervinti tai nereikia.ji tik dziaugsis,kad vienaip ar kitaip tu apie ja galvoji,kuri planus,eikvoji savo energija.pamirsk ja!esme cia yra vyras.va juo ir rupinkis ir dziaukis

Problema ir MB naivume. Deja as ji labai gerai pazystu, ir zinau, kad kol kas jis neapsimetineja, tiesiog laiko ja drauge ir viskas, jam tos zinutes nieko nereiskia, . O as is savo patirties ir kaip dailiosios lyties atstove zinau, kad kai kurios moterys masto kiek kitaip .be to jo nuomone tokia - as nedraudziu tau bendraut su tavo draugais, tu nedraudi man bendraut su mano. Taciau kas zino kaip tai baigsis, todel noriu pastatyt ja i vieta kol dar laikas.
Papildyta:
Zinau kokia daugumos nuomone bus apie mano situacija. Ja as puikiai suvokiu, taciau man vistiek idomiau isgirs kokiais budais galima tokiu ex atsikratyt, jau vien is smalsumo.
Papildyta:
Zinau kokia daugumos nuomone bus apie mano situacija. Ja as puikiai suvokiu, taciau man vistiek idomiau isgirs kokiais budais galima tokiu ex atsikratyt, jau vien is smalsumo.
QUOTE(Kernel @ 2008 05 20, 18:55)
1. Jis aisku sako, kad ji tik paprasta drauge, ir jis su ja bendrauja kaip su drauge. 2.Paskutiniu metu jie ypac daznai susirasineja. Zinau, kad ji nori kazko daugiau, gali buti, kad tikisi susigrazinti tai ka prarado,
3. tik MB to nesupranta.
4. Neketinu leisti jai pasiekti savo, o su vyru kalbet apie tai jau neverta, nes jis is tiesu yra labai naivus.
3. tik MB to nesupranta.
4. Neketinu leisti jai pasiekti savo, o su vyru kalbet apie tai jau neverta, nes jis is tiesu yra labai naivus.
1. Ir tu tiki tuo ka sako

2. O jis nenori?
3.

4. Man atrodo, kad tu naivi siuo atveju
QUOTE(Kernel @ 2008 05 20, 20:54)
1.Problema ir MB naivume.
2.Deja as ji labai gerai pazystu, ir zinau, kad kol kas jis neapsimetineja, tiesiog laiko ja drauge ir viskas,
3. jam tos zinutes nieko nereiskia, .
4.O as is savo patirties ir kaip dailiosios lyties atstove zinau, kad kai kurios moterys masto kiek kitaip .
5. be to jo nuomone tokia - as nedraudziu tau bendraut su tavo draugais, tu nedraudi man bendraut su mano.
6.Taciau kas zino kaip tai baigsis, todel noriu pastatyt ja i vieta kol dar laikas.
Papildyta:
7. Zinau kokia daugumos nuomone bus apie mano situacija.
8. Ja as puikiai suvokiu, taciau man vistiek idomiau isgirs kokiais budais galima tokiu ex atsikratyt, jau vien is smalsumo.
2.Deja as ji labai gerai pazystu, ir zinau, kad kol kas jis neapsimetineja, tiesiog laiko ja drauge ir viskas,
3. jam tos zinutes nieko nereiskia, .
4.O as is savo patirties ir kaip dailiosios lyties atstove zinau, kad kai kurios moterys masto kiek kitaip .
5. be to jo nuomone tokia - as nedraudziu tau bendraut su tavo draugais, tu nedraudi man bendraut su mano.
6.Taciau kas zino kaip tai baigsis, todel noriu pastatyt ja i vieta kol dar laikas.
Papildyta:
7. Zinau kokia daugumos nuomone bus apie mano situacija.
8. Ja as puikiai suvokiu, taciau man vistiek idomiau isgirs kokiais budais galima tokiu ex atsikratyt, jau vien is smalsumo.
1. Manau problema tavo naivume
2. Deja, tu jo tikrai nepazysti
3. na koks naivumas

4. O kuo tu isskirtine, tu mastai kitaip negu kitos moterys

5. Va cia ir ieskok sprendimo budo-pirma pati atsisakyk su kitais bendravimo, tada isdraugo reikalauk.
6. Ziurek, kad taves nepastatytu, nes situacijos visai nesupranti ir nevaldai.
7. Jeigu zinai, kokia bus visu nuomone, tai kodel klausi?
8. Manau, kad nesuvoki, nes kitu atveju neprasytum pagalbos, problema ne ex, o tavo santykiuose su draugu ir tavo nepasitikejime savimi
QUOTE(Kernel @ 2008 05 20, 20:54)
man vistiek idomiau isgirs kokiais budais galima tokiu ex atsikratyt, jau vien is smalsumo.
neatsikratysi jei tavasis jos nepastatys i vieta

kas tu jai tokia kad aiskintum su kuo jai bendraut??

ir tavajam patinka jos draugija,nieko tu nepasoksi..
geriau nustok tiketi vyrisku naivumu..tokio nebuna

aisku reik ziuret koks ten vyras pas tave isvis ir kiek ten to vyro yra

Oj kaip girdeta situacija
skaitau ir mirktelti bijau.
O gi niekur jinai nedings kol totalei neitikinsi save kad esi 100 kartu gersne visom prasmem, o ji tiesiog nesugeba susirasti sau vyro uzhtat ir grizhineja, gal but vienu metu pas kelis ex?
itikek savim, atsipalaiduok ir kaip jau kazkas sake tiesiog paprashyk vyro daugiau jai nebeatsakineti, nes tame jug nera jokio butinumo. ir viskas.

O gi niekur jinai nedings kol totalei neitikinsi save kad esi 100 kartu gersne visom prasmem, o ji tiesiog nesugeba susirasti sau vyro uzhtat ir grizhineja, gal but vienu metu pas kelis ex?
itikek savim, atsipalaiduok ir kaip jau kazkas sake tiesiog paprashyk vyro daugiau jai nebeatsakineti, nes tame jug nera jokio butinumo. ir viskas.
QUOTE(Kernel @ 2008 05 20, 21:37)
Atsiprasau, ar as klausiau kokia jusu nuomone apie mano situacija?
As dar pacioje pirmoje zinuteje minejau, kad tikiuos sitoje temoje isgirst budu, kaip atsikratyt ex, o ne tai ko ir taip jau prisiskaiciau kitose temose.
As dar pacioje pirmoje zinuteje minejau, kad tikiuos sitoje temoje isgirst budu, kaip atsikratyt ex, o ne tai ko ir taip jau prisiskaiciau kitose temose.
Na gerai, duosiu keleta patarimu:
1. Jusu santykiai su draugu manau netvirti, arba jis ziuri i jusu santykius nerimtai, todel su draugu issiaiskink ko vienas is kito tikites ir kuo vienas kita zeidziate.
2. Nereikalauk is kito to, ka pati darai, jei bendrauji su vyriskos gimines draugais, tai nedaryk to, o tik poto reikalauk to paties is draugo
3. Pasistenk labiau suzaveti drauga, kad neberupetu kitos.
Ir stenkis nezemint kitu zmoniu,nes garbes draugo akyse sau nepridesi
Zinai, kito niekada nepriversi daryti to, ko pats nenores.
QUOTE(Kernel @ 2008 05 20, 22:37)
Pirma atsikratyk savo skystablaudžio, ir exė dings nė nemirktelėjus

QUOTE(Niurzgike @ 2008 05 20, 23:48)
taip taip, ji tik to ir laukia

o jau jusu vyras tai tikras kietakaktis?

kiekvienas zhmogus turi savo silpnu vietu - atsikratom visu zhmoniu