Įkraunama...
Įkraunama...

Batsiuviai - avalynės siuvyklos

QUOTE(lanaa @ 2005 05 23, 13:56)
mes su vyru irgi siuvames pas boleslova.idomu kad tu siuvais savo batus satina. man jis siuva nuo 300 lt, o vyrui nuo 350lt. vestuvem basutes pasiuvo uz 350lt. tiesa pas ji problema, kad jei noresite aukstu kulniuku "spilku", tai ju pasirinkimas ribotas.yra tik juodi, metaliniai ir sidabriniai. na bet pritaikyti galima. beje man boleslovas labai patinka ir visai nera pasileles. tiesiog toks jo charakteris, daug tausketi.

Siuvaus tik basutes, o ir mano pėda labai maža, gal mažiau odos sunaudoja? smile.gif
Atsakyti
uz darba ir medziagas.tos mano vestuvines basutes buvo tokios minimalistines, be jokiu pribumbasu.
Atsakyti
parasykit ir ma i az Boleslovo numeri ir koordinates 4u.gif
noreciau ir ko nors Vilniuje. kazkas minejo, kad zino Vilniuj. prasykit, nes as esu batu maniake ax.gif
Atsakyti
Nu galeciau, tai as ta Boleslova gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif
Jau pasikelimas nesvietiskas. Jei ateinu kukliai apsirengus tai ne nesisveikina, o kaip apsikarstau auksais, uzsidedu kailinius, tai tada jau tipo - "prasom, uzeikit ", jau man atsibodo klausytis kaip jis Petrikytei ar tai ziurkei Gintarei siuva sad.gif
Pliusas tik vienas - siuva SUPER! Batai grazus, patogus, vienetiniai, nu bet jis pats......
Atsakyti
negi ir batsiuviai suzvaigzdeja? rolleyes.gif
Atsakyti
Kažkada ateljė Utenos užsisakiau basutes, tai pasiuvo pagrabinius batus. Keikiausi dar ilgai.
Atsakyti
QUOTE(maza:) @ 2005 05 10, 11:24)
O gal kas Kaune tokią vietelę žinote?
Reikėtų gražių, "nestandartinių" batų vestuvėms.... 4u.gif

žinau,kad siuva kaune, alaušo gatvej, netoli gulbinienes tortų..yra batų taisyklėlė nuosavo namo kieme.na išvaizda baisoka pačios taisyklos, bet mačiau ten pasiūtus labai gražius, originalius batus...aš ten taisau visada, tai kelis kart prie manęs toookios fifačkos atsiiminėjo.
Atsakyti
QUOTE(Ditka @ 2005 05 11, 12:29)
Patarimai už dyka thumbup.gif

Pasakyk ar yra dažai soec batų odai, kaip atnaujinti senus batus?
Atsakyti
Labai reikia gero batsiuvio Kaune,kad patvaryktu man ilgus batus.Galit gal ka nors rekomenduoti?Ir gal galima butu man to Boleslovo koordinates i a.z. ... ax.gif
Labai reikia 4u.gif
Atsakyti
Tai niekas negali rekomenduoti gero tvarkingo batsiuvio Kaune? sad.gif
Atsakyti
Panos partasykite ir man nr. to pasikelusio batsiuvio.
PRASAUUUUUUUUUUUU
4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Erra @ 2005 05 16, 12:20)
Vilniuje žinau vieną batų dizainerę. Jos batai, iš tiesu, l.gražūs, o ir kainos, mano manymu, nėra l.didelės 300-500lt (priklauso iš kokios odos, kokios detalės ir pan.)
Kam aktualu, asmeniškai galiu pasakyti tel.nr.  smile.gif

Parasyk tel..aktualu. ax.gif smile.gif
Papildyta:
Ir dar to Boleslovo tel. smile.gif smile.gif Bandysim laime ir Kaune,ir Vilniuj smile.gif
Atsakyti