Sveikos, merginos!
Aš atradau vln. batų siūvyklą, vasarą pasisiuvau baltus odinius batukus vestuvėms, labai neblogai jie man atlaikė, todėl vėl užsisakiau ilgaaulius batus rudeniui. Tik modeliuką reikia pačiai susigalvoti. Jeigu kuriai prireiktų kontaktų ar daugiau info - drąsiai galiu pasidalinti
DitaD, prašau man kontaktus tos siuvyklos
Gal kas suprantat ar turit patirties, ar įmanoma batams sumažinti kulnus, turiu gerus batus, tik man kulnas jau per aukštas
Gal kas suprantat ar turit patirties, ar įmanoma batams sumažinti kulnus, turiu gerus batus, tik man kulnas jau per aukštas
o ar yra vilniuj batsiuviu, kurie sutrumpintu ilga bato nosele?
QUOTE(DitaD @ 2007 09 11, 16:19)
Sveikos, merginos!
Aš atradau vln. batų siūvyklą, vasarą pasisiuvau baltus odinius batukus vestuvėms, labai neblogai jie man atlaikė, todėl vėl užsisakiau ilgaaulius batus rudeniui. Tik modeliuką reikia pačiai susigalvoti. Jeigu kuriai prireiktų kontaktų ar daugiau info - drąsiai galiu pasidalinti 
va va, prasom imesti cia kontaktus
Papildyta:
QUOTE(elia @ 2007 09 19, 16:41)
DitaD, prašau man kontaktus tos siuvyklos
o man reiktu isvis pakeisti kulna, nes jis kazkaip ilinko ir nebeatsilenkia. nezinau, kaip cia paaiskint net
Sveikos, merginos!
Oi labai prasom pasidalinti kontaktais
QUOTE(Jurciukas @ 2007 10 19, 07:53)
Sveikos, merginos!
Aš atradau vln. batų siūvyklą, vasarą pasisiuvau baltus odinius batukus vestuvėms, labai neblogai jie man atlaikė, todėl vėl užsisakiau ilgaaulius batus rudeniui. Tik modeliuką reikia pačiai susigalvoti. Jeigu kuriai prireiktų kontaktų ar daugiau info - drąsiai galiu pasidalinti ;
Sveikos,
ir as labai noreciau kontaktu
QUOTE(DitaD @ 2007 09 11, 16:19)
Sveikos, merginos!
Atsiuskite ir man kontaktus
Nu va, ir aš tų kontaktų noriu
QUOTE(drakosha @ 2007 10 25, 12:37)
Tik kad mus pamirso
Susidomejau batsiuviu Vilniuje. Taip pat noreciau koordinaciu.
Turiu nestandartine koja ir dar priedo 35 ismera. Anksciu dar pavykdavo rasti kazka panasaus, bent ismera didesnius, bet pusevelnio tinkamus. O dabar kaip jau pora metu visai liudnai sekasi. Noreciau rasti gera batsiuvi. Dabar jau kaina nebeturi reiksmes, nes greitai teks basai vaiksciuoti. Patogiausiai butu Klaipedoje. Bet dabar tinka ir Vilnis bei Kaunas. Jei galite, tai pagelbikete geru batsiuviu koordinatemis. ACIU
Turiu nestandartine koja ir dar priedo 35 ismera. Anksciu dar pavykdavo rasti kazka panasaus, bent ismera didesnius, bet pusevelnio tinkamus. O dabar kaip jau pora metu visai liudnai sekasi. Noreciau rasti gera batsiuvi. Dabar jau kaina nebeturi reiksmes, nes greitai teks basai vaiksciuoti. Patogiausiai butu Klaipedoje. Bet dabar tinka ir Vilnis bei Kaunas. Jei galite, tai pagelbikete geru batsiuviu koordinatemis. ACIU
DitaD,
tai ar nepasakysi mums kontaktu?
tai ar nepasakysi mums kontaktu?