QUOTE(augjogx @ 2008 07 14, 09:22)
Sveikos visos,
Ar geriau jauciates kad jeu neberasot? Man tai net nzn kaip ir geresne savijauta bet buna tokiu nuotaikos svyravimu, gal tas Cipralex turi kokio poveikio. Kartais su niekuo sneketi nenoriu kartais negaliu nutilti

O dar kai pradejuo spuogais versti, nieko daugiau nenaudoju tai net nzn ar gali toks vaistu poveikis buti? kaip paaugle dabar nuseta inkstirais o ypac galvoje, net nzn kaip gydyti tokius dalykus nes net paauglystej neturejau tokiu problemu
Sveikos merginos,
Nu as irgi gerai jauciuosi dabar, praeita savaite visa "kosmose" buvau, tai uzsirasiau privaciai sian pas viena daktara, nueisiu konsultaciajai, nes seip vaisktau pas gydytoja Koralu poliklinikoj, seip nebloga, tik nelabai isklaso mane:)o sitas daktarelis jaunas, malonus. daug patarimu, nuramina, suteikia pasitikejimo ir pasveikimo vilties:)
dabar kas liecia spuogus, mane irgi bere ir piram karta ir dabar, kai pas gydytoja uzklausiau, tai tik papurte galva, tipo negali buti, reiks paklusti pas si gydytoja. bet man padejo tfu tfu tfu, tepaliukas. nuejau i Kauno gatves poliklinika pas Rostova, israse tepaliuko su antibiotiku ir hormonu Depo provera, naudoju dbar antra, bet jau po pirmo rezultatas buvo geras, tai mazum pagelbes ir jums pameginkit, jo kaina apie 26 litus, cia gaminamas. O as tai dbar labai prakaituoju, ypac naktimis, atsikeliu visa slapia, lyg is vonios islipus, nezinau ar cia nuo sito karscio ar nuo vaistu?
Bet visumoj viskas gerai, jeigu savijauta tokia tai butu galima gyventi ir simta metu:) Tik valgyti pradejau daug, bet jau cia ne nuo vaistu:)