Įkraunama...
Įkraunama...

Vegetacinė distonija II

Apmirė mūsų tėmelė 4u.gif
Visoms gal gerasis periodas ax.gif
Aš buvau dėl širdies pas gydytoją, pasirodo kalio trūksta. tai jau savaitėlę pagėriau ir tikrai nebejaučiu to šokinėjimo. Ir aišku dar nervai kaip visada prisidėjo doh.gif tai dabar prieš naktį ksenaxo išrašė rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2009 01 11, 13:23)
Aš buvau dėl širdies pas gydytoją, pasirodo kalio trūksta. tai jau savaitėlę pagėriau ir tikrai nebejaučiu to šokinėjimo. Ir aišku dar nervai kaip visada prisidėjo doh.gif tai dabar prieš naktį ksenaxo išrašė rolleyes.gif

Sveika, Trude ..manau vienos gydosi- nebeidamos cia ir maziau skaitydamos biggrin.gif kitos perbego y kita tema, "agrofobija" ( jei nesuklydau pavadinimo )
O kaip kalio trukuma nustate ? is kraujo tyrimu ?
Atsakyti
QUOTE(trude @ 2009 01 11, 12:23)

KAs TAu darės, kai trūko kalio?

QUOTE(husmor @ 2009 01 11, 13:26)
Sveika, Trude ..manau vienos gydosi- nebeidamos cia ir maziau skaitydamos  biggrin.gif  kitos perbego y kita tema, "agrofobija" ( jei nesuklydau pavadinimo )
O kaip kalio trukuma nustate ? is kraujo tyrimu ?

Ką reiškia tas žodis "agrofobija"?
Atsakyti
Niugi pabandyk y googe ysivest, pamatysi wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2009 01 11, 18:01)
KAs TAu darės, kai trūko kalio?
Ką reiškia tas žodis "agrofobija"?

Ne "agrofobija", o agorafobija blush2.gif
Atsakyti
labutis visoms... 4u.gif tikrai ziuriu musu temele apmirusi.bet is kitos puses gal ir gerai.... g.gif gal daugelis pasveiko.. bigsmile.gif ir nenori prisiminti sito kosmaro,o gal susitaike su tokia savijauta... g.gif pas mane nieko naujo.visko buna-ir raumenu skausmu,svaigimu,pykinimu,ir t.t.aisku yra ir PA.ne tokia dazna palydove ji pas mane,bet buna,buna.ad as negeriu-tad stengiuosi kapstytis su raminamais kai jau buna labai blogai,arba kaip reikia kur nors vaziuoti.tie fiziniai negalavimai isveda is kantrybes juodai,kartais taip uzknisa[atsiprasau],kad istikruju nemielas gyvenimas atrodo..... verysad.gif na va pasiguodziau... ax.gif kaip jus rasykite.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Skorpix @ 2009 01 13, 00:06)
Ne "agrofobija", o agorafobija blush2.gif

Niugi ir sakiau..kad galiu klysti , bet dekui,kad pataisei wink.gif
Atsakyti
žiūriu apmirė ir pasimiršo ši temelė bigsmile.gif visos mergaites išsiskirstė po visas temas - kur tik nepažvelgsi - vien akivaizdi vegetacinė distonija, arba somatoforminė autonominė disfunkcija... g.gif
Atsakyti
Tai va, Loram..matai kad vegetonike..ir siusk i sita temele, manau bus labiausiai lankoma biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2009 01 23, 10:17)
Tai va, Loram..matai kad vegetonike..ir siusk i sita temele, manau bus labiausiai lankoma  biggrin.gif

sveikos, skaiciau jusu pasisakymus na gerokai senus, vos ne metu senumo, na, kad panika, baime parduotuvese. cia visai normalus dalykas, tarp kitko, jis daznaiauisai buna tiems zmonems (nebutina sau ligu isikalbeti), kuriems sutrikes vestibiuliarinis aparatas (vidine ausis nedasivysciusi), ta atskirti galiam taip-pvz jei supates, vaziuojate ir jus pykindavo ar pykina. man ir keleta kartu buvo sakes parduotuveje, maniau stogas vaziuoja, bet iki to sekek galvos skausmai, svaigimas, vemimas. na tai buvo pirmas k, tai nusiunte kraujotaka issitirti, na ir aisku atrado, akd tai vidine ausis, paklasue-ar nebuna pardese toks jausmas ypac didelese, tarp lentynu, kad bloga, svaigsta galva, panika atrodo..., dar keletos pakalsue (aisku po tyrimu), pasakiau, kad yra buve, tai pasake, kad tai tiesiog sios ligos simptoimas. paumeja atrodo pavasari ir rudeni labiau. apsiejau be jokiu uzpakajomcu, stipriausi taai neuro 3 forte, zoleliniai tokie, o siaip gerai giliai ikvepti, mintis nukreipti ne oi kas man bus, o ramybe, ramybe, gal iseiti i lauka. nors gal; as jums cia dar viena liga ivarysiu doh.gif , bet nebutina saves serti tais ad.
Atsakyti
QUOTE(kamilyte9 @ 2009 01 23, 17:05)
sveikos, skaiciau jusu pasisakymus na gerokai senus, vos ne metu senumo, na, kad panika, baime parduotuvese. cia visai normalus dalykas, tarp kitko, jis daznaiauisai buna tiems zmonems (nebutina sau ligu isikalbeti), kuriems sutrikes vestibiuliarinis aparatas (vidine ausis nedasivysciusi), ta atskirti galiam taip-pvz jei supates, vaziuojate ir jus pykindavo ar pykina. man ir keleta kartu buvo sakes parduotuveje, maniau stogas vaziuoja, bet iki to sekek galvos skausmai, svaigimas, vemimas. na tai buvo pirmas k, tai nusiunte kraujotaka issitirti, na ir aisku atrado, akd tai vidine ausis, paklasue-ar nebuna pardese toks jausmas ypac didelese, tarp lentynu, kad bloga, svaigsta galva, panika atrodo..., dar keletos pakalsue (aisku po tyrimu), pasakiau, kad yra buve, tai pasake, kad tai tiesiog sios ligos simptoimas. paumeja atrodo pavasari ir rudeni labiau. apsiejau be jokiu uzpakajomcu, stipriausi taai neuro 3 forte, zoleliniai tokie, o siaip gerai giliai ikvepti, mintis nukreipti ne oi kas man bus, o ramybe, ramybe, gal iseiti i lauka. nors gal; as jums cia dar viena liga ivarysiu  doh.gif , bet nebutina saves serti tais ad.

Siaip tai "lentynu sindromas" budingas Menjerio ligai, o viens zinomas angiochirurgas ( neminesiu pavardes) sake, kad tai susije su tarpslankstelinem arterijom...tai va ir susigaudyk tame painiame pavadinimu labirinte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(husmor @ 2009 01 23, 17:11)
Siaip tai "lentynu sindromas" budingas Menjerio ligai, o viens zinomas angiochirurgas ( neminesiu pavardes) sake, kad tai susije su tarpslankstelinem arterijom...tai va ir susigaudyk tame painiame pavadinimu labirinte smile.gif

tai kiek zinau ta menjerio liga su vestibiuliniu aparatu susijusi smile.gif tie patys betaserkai skiriami arba sermionai smile.gif
man butent vidine ausis sutrikusi. o taip supanikavusi buvau klelis k pardeje, maniau stogas plaukia man, pasiriodo galejau pati sau liga isikalbeti, o tas manau lengva smile.gif
Atsakyti