Galvojau, kad jau kaip ir radau megstamiausiu kol neparagavau Ingman Royal ledų, cia placiau:
http://maistodiletan...itus-verta.html
QUOTE(Bananamio @ 2011 06 28, 19:09)
Ingman Royal
Tie patys ledai, pavadinimu HOMEMADE - 2.21Lt. Nors aš grietinėlės ledų nelabai mėgėja, bet šiuos sušniaukščiau su malonumu.

QUOTE(Nuožmioji_uoga @ 2010 07 07, 19:06)
Bet atsiradau tokio subtilaus skonio dadu ledus su klevu sula ir graikianiais riesutais. Tai vieninteliai kuriais dar sugebu pasimegauti

QUOTE(Azija @ 2011 06 29, 17:28)
Ir aš - į jūsų būrį, mėgstančių dadu ledus su gr. riešutais ir klevų sula

Patys skaniausi ledai - naminiai vaniliniai ir sokoladiniai

Jogurtiniai, vaniliniai, vaisiniai, karameliniai, šokoladiniai. Žodžiu..

Skaniausi Karaliski su rome mirkytom razinom ir sokoladu.
Dar skanus lenkiski, kur Norfoj buna, dezutese kaip vyniotiniai, riebus, su traskiu sokoladu
Kazkaip man dauguma musu ledu kazkokie nelediski, kaip saldytas vanduo, truksta riebumo ir kainos zveriskos
Dar skanus lenkiski, kur Norfoj buna, dezutese kaip vyniotiniai, riebus, su traskiu sokoladu

Kazkaip man dauguma musu ledu kazkokie nelediski, kaip saldytas vanduo, truksta riebumo ir kainos zveriskos

Labiausiai megstu naminius ledus-serbeta, vanilini, sokoladini plombyra.
QUOTE(Nuožmioji_uoga @ 2010 07 07, 18:06)
Jau kuri laika nevalgau ledu, nebeskanus man jie
Bet atsiradau tokio subtilaus skonio dadu ledus su klevu sula ir graikianiais riesutais. Tai vieninteliai kuriais dar sugebu pasimegauti

Seniai lankyta temutė.
Ir aš prisijungiu prie mėgstančių Dadu ledus su klevų sula ir graikiniais riešutais.Šiuo metu Maxmoj akcija Dadu ledams,bet šių ledų nerasta...Arba išpirko,arba nepaduota į prekybą...
Man beveik visi skanus... Vasara labai patiko Baltosios Varneles Mango ledai.