Įkraunama...
Įkraunama...

Mėgstamiausi ledai

Apklausa: Kokie ledai yra jusu megstamiausi (242 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
Galvojau, kad jau kaip ir radau megstamiausiu kol neparagavau Ingman Royal ledų, cia placiau:

http://maistodiletan...itus-verta.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bananamio: 28 birželio 2011 - 18:09
QUOTE(Bananamio @ 2011 06 28, 19:09)
Ingman Royal

Tie patys ledai, pavadinimu HOMEMADE - 2.21Lt. Nors aš grietinėlės ledų nelabai mėgėja, bet šiuos sušniaukščiau su malonumu.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nuožmioji_uoga @ 2010 07 07, 19:06)

Bet atsiradau tokio subtilaus skonio dadu ledus su klevu sula ir graikianiais riesutais. Tai vieninteliai kuriais dar sugebu pasimegauti  biggrin.gif

drinks_cheers.gif patys skaniausi siuo metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Azija @ 2011 06 29, 17:28)
drinks_cheers.gif  patys skaniausi siuo metu smile.gif

Ir aš - į jūsų būrį, mėgstančių dadu ledus su gr. riešutais ir klevų sula thumbup.gif . Jie yra gėris thumbup.gif Jau pernai sau tik juos ir pirkdavau, taip pat ir šiemet. Į apklausą neatsakiau, nes ten tiesiog nėra tokio pasirinkimo varianto tongue.gif
Atsakyti
Patys skaniausi ledai - naminiai vaniliniai ir sokoladiniai thumbup.gif
Atsakyti
Jogurtiniai, vaniliniai, vaisiniai, karameliniai, šokoladiniai. Žodžiu.. biggrin.gif
Atsakyti
Man patinka pictaciniai, mėtiniai, šokoladiniai, o jei mėtos su šokoladu kartu, tai iš vis pasaka!
Atsakyti
Skaniausi Karaliski su rome mirkytom razinom ir sokoladu.
Dar skanus lenkiski, kur Norfoj buna, dezutese kaip vyniotiniai, riebus, su traskiu sokoladu bigsmile.gif
Kazkaip man dauguma musu ledu kazkokie nelediski, kaip saldytas vanduo, truksta riebumo ir kainos zveriskos ax.gif
Atsakyti
Labiausiai megstu naminius ledus-serbeta, vanilini, sokoladini plombyra.
Atsakyti
QUOTE(Nuožmioji_uoga @ 2010 07 07, 18:06)
Jau kuri laika nevalgau ledu, nebeskanus man jie  blush2.gif
Bet atsiradau tokio subtilaus skonio dadu ledus su klevu sula ir graikianiais riesutais. Tai vieninteliai kuriais dar sugebu pasimegauti  biggrin.gif

Seniai lankyta temutė.
Ir aš prisijungiu prie mėgstančių Dadu ledus su klevų sula ir graikiniais riešutais.Šiuo metu Maxmoj akcija Dadu ledams,bet šių ledų nerasta...Arba išpirko,arba nepaduota į prekybą...
Atsakyti
ech, ledai... lieku ištikima tiems patiems Häagen-Dazs tik dabar jau Strawberry Cheesecake Ice - sūrpyragio su braškėmis

user posted image

pažanga LT rinkoje, mat jų ya yra ne tik rimi bet ir maxima užsivežė.. pagaliau lotuliukas.gif
Atsakyti
Man beveik visi skanus... Vasara labai patiko Baltosios Varneles Mango ledai. smile.gif
Atsakyti