Sveikutes
gal kam teko laikyti matematikos egzaminą pas J.Genį ? ir politologijos egzaminą pas V.Girčių ?
Gal kas studijuoja(ar ruosiasi) magistranturoje vadyba? Kaip ten su paskaitu lankymais?
QUOTE(jullyte @ 2009 05 21, 16:35)
Sveikos 
Aš irgi studijuoju ŠU sveikatos edukologija neakivaizdžiai
ir jau peršokau į 4 kursą
Bet paskaičiuos neradau kad dar kas mokytusi šios spec
Aš irgi studijuoju ŠU sveikatos edukologija neakivaizdžiai
Bet paskaičiuos neradau kad dar kas mokytusi šios spec
Sveika, ar labai sunku mokytis? įdomu? Aš taip pat planuoju bandyti stoti mokytis šio dalyko
QUOTE(paprasta_ @ 2009 07 03, 18:16)
Sveika, ar labai sunku mokytis? įdomu? Aš taip pat planuoju bandyti stoti mokytis šio dalyko

Man tikrai ten nėra sunku mokytis, sunku buvo pirmam kurse,gal todėl kad tikrai sunkūs dalykai buvo sudėti
Sekmės stojant:)
Gal kuri turi uzrasu vadyba, magistrantura ir pasidalintu
QUOTE(jullyte @ 2009 07 07, 17:26)
Man tikrai ten nėra sunku mokytis, sunku buvo pirmam kurse,gal todėl kad tikrai sunkūs dalykai buvo sudėti
o šiaip tai įdomu,tik va kolkas pagal savo spec. darbo nerandu
na va, įstojau, taip pat mokysiuos neakivaizdziai
QUOTE(_Kere_ @ 2009 07 01, 13:42)
Gal kas studijuoja(ar ruosiasi) magistranturoje vadyba? Kaip ten su paskaitu lankymais? 
Kazko apmirusi tema
Sveikos, as siemet grandijoziniu planu turiu humanitariniame. Kursini pasitaisyt ir ji apsigint, o antram semestre parasyti ir apsiginti bakalaura kalbos katedroj, kursinis tai is literaturos. kazin kaip cia man pavyks, bet labai noreciau siemet pabaigti. Dar turiu skola is trecio kurso pas lazdyna...
O gal kuri netycia turite Marcios analize rasyta Lazdynui? Gal ir as galeciau kuo pasidalinti? Raykit.
QUOTE(Alina2424 @ 2009 08 16, 12:29)
O gal kuri netycia turite Marcios analize rasyta Lazdynui? Gal ir as galeciau kuo pasidalinti? Raykit.
Pasižiūrėk speros.lt - iš ten visus rašinėlius Krūmui traukdavom
o tiesa pasakius, kaip jums atrodo, ar jis ten skaito ka nors?