QUOTE(Alchemie @ 2008 09 01, 08:45)
Pabandyk tokia gudrybe? Klausima uzduok taip:
Ar tu Enrikas? arba ar tavo vardas Enrikas?
Jei jis po to kio klausimo sakys vardas, zinok, kad gudrauja, jei kartoja paskutini zodi, tai pasakys Enrikas.
Maniskis budavo taip pasakyk zuvis
jis:
-vizia.
Nu pasakyk zuvis
-vizia.
Pasakyk vizia.
jis:-zuvis
tiksliai

kažkokias gudrybes tie vaikai rezga. štai pavyzdys, kaip maniškiai greitai sukurpia konfliktą: vienas sako NE, kitas nei iš šio nei iš to sako TAIP. Tada pirmasis vėl, kad paprieštaraut, sako NE, tada kitas jau pakeltu tonu TAIP. Ir šitaip be galo. Atmosfera kaista ir prieina iki spiegiančio TAIP ir NE
O vakar aš pati su mažium, 2 metų, išprovokavau tokį panašų TAIP ir NE. Močiutė sako jam - pasakyk MAMA. Tas klausė klausė ir sako TĖTĖ. Tada aš jam sakau - MAMA, o jis - TĖTĖ. Tada aš sakau TĖTĖ, o jis kiek palaukęs - MAMA. Ir taip jis man paprieštaravo tiek kartų, kiek aš sakiau MAMA ar TĖTĖ.
QUOTE(Alchemie @ 2008 09 01, 18:44)
SU RUGSEJO PIRMAJA.
MANISKIS GRAZIAI ISSEDEJO VISA VALANDA SUOLE,PILNOJE KLASEJE, KUR TEVAI IR VAIKAI, KLAUSE MOKYTOJOS NURODYMU, KA REIKEJO PIESE IR VARDA GRAZIAI UZRASE..NETEKO KAISTI, KAD JIS KITOKS
kai reikejo iseti, sako, tai pala, juk dabar pamokos turi buti

sake, kad issiilgo savo drauges-zmonos
Bet kaip džiugu

kai vaikas stengiasi, noriai dirba

.
Pamokose sėdėjo ir daugiau tėvų?
O čia jis taip apie savo suolo draugę pasakė - "žmona"?
Kai aš mokiausi kokioj 7 ar 8 klasėj, tai irgi sėdėjau su berniuku. Irgi vienas kitą visai atvirai vadinom "vyru" ir "žmona"
Beje, o kur dingusi KLOPEDIJA? Nebėr jai čia kur įsiterpti?
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...