Įkraunama...
Įkraunama...

Žirmūnai: Žirmūnėliai

Kaip smagu, kad sita tema atgijusi tokia thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Man ir labai smagu kad ši tema atgijo ax.gif

QUOTE(MagnolijaB @ 2006 10 26, 12:45)
Rudenėlio šventė buvo vaikams. Darželio auklėtojos suvaidino spektakliuką, o paskui kiekviena grupė pristatė po trumpą pasirodymą.

Maniškė pasakojo, kad tetos vaidino, o jie plojo, tai aš nesupratau iš pradžių, o dabar jau aišku lotuliukas.gif
Man ir gaila, kad į visas šventes, mes tėveliai nekviečiami, bet per susirinkimą vardijo bent 5 šventes į kurias tėveliai tikrai galės atvykti, oi kaip laukiu drinks_cheers.gif kaip noriu savo vaiką pamatyti iš šalies blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2006 10 26, 16:00)
Man ir gaila, kad į visas šventes, mes tėveliai nekviečiami, bet per susirinkimą vardijo bent 5 šventes į kurias tėveliai tikrai galės atvykti, oi kaip laukiu  drinks_cheers.gif kaip noriu savo vaiką pamatyti iš šalies  blush2.gif

Pernai, kiek pamenu, buvo tik dvi sventes su teveliais- Kaledu ir pavasarelio (cia kartu ir velykas, ir motinos ir tecio diena paminejo) ir dar mes lankem Boruzele tai buvo pabaigtuviu spektaklis-koncertas, tikrai labai saunus. O kokios dar sventes buvo paminetos? Idomu idomu g.gif
Atsakyti
Na tas šventes aš atsimenu kažkaip taip: Kalėdos, Velykos, Mamos diena, Tetes ir dar kažkas mastau.gif
O gal tik išvardino daug o po keleta bus į vieną vietą susimuota, tikria nepamenu jau dabar kaip bet pamenu kad 4 hihihi.gif
Atsakyti
Mamytės, gal kurios nors vaikas lanko Montesori grupę? Ar galite trumpai apie ją papasakoti? Kas čia per sistema?
Atsakyti
[quote=MagnolijaB,2006 10 22, 10:02]
Galiu tik pasidžiaugti, kad jus savo vaiką vedate į kitą darželį, ne dėl to, kad jums ten geriau, o dėl to kad Žirmūnėlių auklėtojoms ramiau . Jei nelankote šio darželio, tai kaip galite teigti kokios ten auklėtojos dirba????? Į lauka vaikai gali neiti dėl daugelio priežasčių, viena jų, kai keli tėvai prašo nevesti po ligos jų vaikų ir auklėtojos neturi su kuo palikti kitų, antra ir pati svarbiausia, kad šiame darželyje, yra didelis vaikų užimtumas: muzikos, kūno kultūros valandėlė bei veiklos grupėse, gal jūsų darželyje auklėtojoms lengviau išeiti į lauką nei juos ugdyti...

manau nereik cia putotis jei as isreiskiau savo nuomone...pati lankiau si darzeli ir zinau kad yra aukletoju tebedirbanciu jame kurios man tikrai nebuvo arti sirdies...todel ne visas bet pazystu aukletoju...musu darzely taip pat yra visokiausiu ugdymo pamokeliu...bet vaikam ne tik ugdymo reikia bet ir oro...matau kad labai mylit si darzeli, atsiprasau bet ne visiems jis toks puikusis prestizas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo chikita: 28 spalio 2006 - 14:58
QUOTE(Pippi @ 2006 10 27, 10:21)
Mamytės, gal kurios nors vaikas lanko Montesori grupę? Ar galite trumpai apie ją papasakoti? Kas čia per sistema?

mes lankome. Aš kaip supratau pagrinde yra dirbama pagal Vėrinėlio programą, o Monterosi tik kap priedas šiek tiek. Augustė galėtų papasakoti daugiau manau, nes mes tik du mėnesiai kaip lankom mirksiukas.gif
Atsakyti
Vyksta ten pas juos kazkokia veikla - bent kaip aukletoja aiskino pries metus susirinkime, bando ten vaikai "seimininkauti", del to kasdien vis kiti teveliai su vaisem, kurios buna kaip apdovanojimas vaikams uz darba, pagal nustatyta grafika turi nesti po kelias darzoves, vaisius, vaikai jas lyg ir pjausto, gal dar kazka su jom daro. Tik juokingiausia, kad as saviskes kai paklausdavau, ka daret su tom nunestom darzovem, man ji sakydavo - nieko g.gif . Zodziu, nelabai as per tuos metus ir isikirtai, kur tas Montesori metodas pakastas smile.gif

O nuo lapkricio iseinam i kita darzeli, cia lankiusi drauge savo vaika pervede ir mus ikalbejo tongue.gif , nes ir ji labai patenkinta, ir jos vaikas. Siap tai nedrasu siek tiek, mano vaikas komunikabilus, bet vis tiek bijau, kaip jis priims ta permaina, nes situo darzeliu niekada nesiskunde (aukletoja tik skusdavosi ja biggrin.gif, nes labai judri ), man tik netiko aukletojos poziuris i vaikus ir darba... Tai dabar jau turesiu su kuo palyginti nauja darza. Palinkekit mums sekmes 4u.gif
Atsakyti
Auguste, sėkmės 4u.gif . Tai mes, turbūt, vietoje jūsų būsime smile.gif Mes laukėme eilėje į šį darželį, tai direktorė paskambino, kad kažkokia mergaitė nuo lapkričio išeina, tai galime pradėti lankyti. Mes šiuo metu lankome kitą darželį, kur pagal Vėrinėlį dirba.

Sakote, nepatinka auklėtojos požiūris į vaikus. O kur čia šuo pakastas? Maniškė yra žiauriai judri, visur jai reikia dalyvauti. Dabartiniame darželyje toks jos judrumas buvo toleruojamas, o kaip bus čia. Ai, bijau aš tų permainų, tik kad naujasis darželis bus visai šalia namų.
Atsakyti
smile.gif
QUOTE(Pippi @ 2006 10 30, 18:14)
Auguste, sėkmės  4u.gif . Tai mes, turbūt, vietoje jūsų būsime  smile.gif  Mes laukėme eilėje į šį darželį, tai direktorė paskambino, kad kažkokia mergaitė nuo lapkričio išeina, tai galime pradėti lankyti. Mes šiuo metu lankome kitą darželį, kur pagal Vėrinėlį dirba.

Sakote, nepatinka auklėtojos požiūris į vaikus. O kur čia šuo pakastas? Maniškė yra žiauriai judri, visur jai reikia dalyvauti. Dabartiniame darželyje toks jos judrumas buvo toleruojamas, o kaip bus čia. Ai, bijau aš tų permainų, tik kad naujasis darželis bus visai šalia namų.

Aciu 4u.gif Ir jums sekmes 4u.gif
Tai cia mes pasirodo salygojom sita permaina jusu gyvenime smile.gif ir siaip esam likomo drauges - turim judrias dukrytes ir dabar keiciam darzeli smile.gif
Parasykit, kaip jums seksis, koki ispudi susidarysit. Del savo asmenines patirties, kuri jums gali buti visai priesinga, tai nieko cia nenoriu rasyti, nes karta buvau isbarta verysad.gif . Jei idomu bus susirasyti, tai i asmenine zinute. Siaip tai nera ten blogai, bent jau mano mergaite niekad nesake, kad nenori i darzeli, bet tikimes, kad iseinam, kur geriau g.gif
Atsakyti
Tai va kodėl Redita sakė, kad Laurynos nebuvo grupėje verysad.gif . Jus ją paliekate, sekmė jums kitur, o mes lauksime Pippi mergaitės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2006 10 31, 23:58)
Tai va kodėl Redita sakė, kad Laurynos nebuvo grupėje  verysad.gif . Jus ją paliekate, sekmė jums kitur, o mes lauksime Pippi mergaitės  mirksiukas.gif

Mes dar pirmadieni ir antradieni planavom ateiti, norejom atsisveikinti su draugais, Lauryna ir dovaneles buvo paruosusi, bet pirma karta gyvenime susirgom sinusitu verysad.gif . Nieko nesuplanuosi... Tai taip kazkaip be atsisveikinimo su draugais ir paliekam grupe. O aukletojom ir seimininkutei nuejusi padekojau rolleyes.gif , issiskyrem graziai, net pasake, kad gaila, kad iseinam, geras vaikas buvo smile.gif , tai ir man liudna ir graudu pasidare verysad.gif verysad.gif
Atsakyti