QUOTE(Mariposa @ 2007 09 17, 10:04)
Enigma, prisipazink kokia tu ten slaptoji agente darzely.

Viska jinai zino
As tai tiesa pasakius visai del to maisto nepergyvenu, kaip tik gerai, tikiu kad tas maistas paprastas, bet gal uztai sveikas, jau geriau tegul mesa ar darzoves kerta, o jau be aktimeliu, konservantu privarytu, tai gyvent kuo puikiausiai gali.
Tikrai ne agentė
Tik kaip ir bet kuris tėvelis noriu žinoti, kas ir kaip yra duodama, suteikiama mano vaikams. Noriu žinoti ką valgo, kaip ugdomi, noriu žinoti viską, kad vaikas ne su manim namuose, tai nereiškia, kad negalim domėtis kuo jis gyvena darželyje.
Aš tik turiu galimybę gal daugiau sužinoti nei jūs, vat ir visa paslaptis

Jei man kažkas nepatinka ir matau, kad nepatinka kitiems tėvams, visada galima žmoniškai pasikalbėti su auklėtoja, prieiti išvadų, kompromisų, nebūti į kraštutinumus eiti, galima visas bėdas išspręsti civilizuotai. Kartais mums atrodo elementarūs dalykai, bet kai pagalvoji, kad auklėtoja dirba ne su vienu vaiku

o dar iš šono matai kaip ji stengiasi ( bent jau auklėtoja Asta gali mums pasirodyti keistoka, bet mačiau kaip dirba su vaikais, tikrai kitos nenorėčiau vaikui

taip pat ir auklėtoja Siga

ši gal griežtoka, bet vaikai ją gerbia ir klauso. )
Na apie kitos lopšelio grupės auklėtojas galiu pasakyti tik tiek, kad Sandra dar jauna dar reikia praktikos, bet tikrai su vaikais susitvarko ir atiduoda visą save. Kita auklėtoja, dabar vardo nepamenu tokia apvalutė

, gal kiek lėtoka, flegmatiška, bet gera vaikams.
Mačiau, kaip tėvai barė auklėtoja, kad toji nenurengė vaiko laukia, bet atsiprašau jei jau užvelkate brangūs tėveliai tris megztinius vaikui atvesdami, tai kaip tai auklėtojai susigaudyti, kada vaiką nurengti ir kelintą tą džemperį nurengti

Tai sakau gal patys protingai vaikus aprengime. Kitas vaikas apskritai nesileidžia nurengiamas, čia mano Švarnas

jei jau aprengtas niekas jo neįkalbės nusirengti

sunku joms, o mes įsivaizduojam, kad turi mūsų vaiku rūpintis, bet, kad tie velniukai tikrai patys velnių priėdę

Žodžiu aš tik už tai, kad rastume bendrą kalbą ir tinkamą modelį, vaikų auklėjimui ir ugdymui.
Žirmūnėliuose man patinka, kad kiek bendravau su auklėtojomis, nei viena neatsisakė pasikalbėti ir spręsti problemos.
Mariposa, mano Raigardas Auktumas su tavo dukryte vienoje grupėje.
Papildyta:
QUOTE(saulute26 @ 2007 09 17, 10:21)
Dr norejau paklausti, ar tokiems maziukams tarkim buna sventes: rudens svente, kaledos ir t.t. ir ka jie daro, ar ruosia koki pasirodyma teveliams ar siap ka nors?
Kiekviena grupė ruošia atskirai, būna rudenėlio šventė, vaikai ruošiasi, daro kaukes ten morką , kopūstą dar kažką, ir linksminasi, nepamenu bet man rodos į šią šventę tėveliai nekviečiami. Tuomet kalėdos čia jau labai vaikai būna pasiruošia, kiek mačiau grupių tai būna spektakliukas mano vyresnėlių grupėje buvo ir dvylika mėnesių pastatytas ir Ledo karalienė ir dar buvo dabar neprisiminsiu, bet tikrai gražiai. Tuomet dalyvauja ir tėveliai. Vėliau būna Užgavėnės, vaikai daro kaukes, ir švenčia kiemelyje, degina morę ir valgo blynus. Tėvai nekviečiami. Na nemažai tų švenčių, ir Velykos ir mamyčių ir tėvelių ir išleistuvės. Ai dar kaziuko mugė būna, na man patinka ten tikrai veiklos būna įdėta .
Mažiukai tikrai yra ruošiami ir parodo ką moka, bet linksmiausia kaip jie dar yra nevaldomi ir daro ką kaip nori