Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų plepėjimai

Sveikos, merginos 4u.gif
Gavau tokį pasiūlymą pasiimti vaikus šiom šventėm pas save. Tik galvoju, ar po to kai su jais pramogausim, jiems viską pirksim, džiaugsimės, visur vedžiosimės/vežiosimės ir t.t. nebus dar blogiau jiems, kai reikės grįžti atgal? verysad.gif šiuo metu auginti juos nuolat neišeitų, bet savaitgaliais ir švenčių metu kodėl ne. Tik va abejojam, ar jiems nebūtų dar blogiau po visokoių linksmybių grįžti atgal į tuos vaikų namus unsure.gif
P.S. sorry, kad ne visai į temą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 10 gruodžio 2008 - 09:30
blogiau tikrai nebus.as manau,kad tureti kazkur ir toliau drauga,nuostabu!
as kai buvau v.n.,tai aukletoja taip ir pasake,kad jie nori tureti kazka "savo"...
kas kad mes vaikstom buriais,jei kiekvienas nors savaitgaliui pasiimtu vaikuti...
galit isivaizduoti kaip jie to lauktu!
Atsakyti
QUOTE(sri lanka @ 2008 12 10, 10:38)
blogiau tikrai nebus.as manau,kad tureti kazkur ir toliau drauga,nuostabu!

Tada viskas gerai 4u.gif tikiuosi susidraugausim ir ką gali žinoti ateity, gal išeis visam laikui mirksiukas.gif Kažko aš tooookia laiminga!!! laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo night_: 10 gruodžio 2008 - 09:42
QUOTE(night_ @ 2008 12 09, 23:41)
Tada viskas gerai 4u.gif tikiuosi susidraugausim ir ką gali žinoti ateity, gal išeis visam laikui mirksiukas.gif Kažko aš tooookia laiminga!!! laugh.gif

tai va kaip buna...as irgi pradejau nuo,kad gal tik per sventes paglobosiu...
dabar"ruosiames"nuolatiniai globai...kai grizau is v.nameliu,pamylavus vaikelius ir tai sirdis dziauges,o cia jau i svente panasu!kaip nesidziaugt. bigsmile.gif
Atsakyti
Aš giliai širdy irgi tikiu, kad čia viskas nesibaigs tik savaitgaliais ir šventėmis. Apie tuos vaikelius dažnai užeidavo kalba, bet vis pats neprisiruoši. O kai kažkas iš šalies taip netikėtai pastumia ir reikalai pradeda judėti. Mes dar tokie greitai prisirišantys tai todėl ir manau, kad ateity turėtų būti dar vienas 'pilnas' šeimos narys 4u.gif
Atsakyti
Galbūt tas per didelis prisirišimas ir gali būti pasekmė vaikui išgyvenimų. Nes kiek pastebiu čia beveik visiems vaikams tai būdinga biggrin.gif Aišku nežinau, kaip būna su biologiniais, nes mažiukui tai aš dabar dieną naktį reikalinga, kitaip badu mirtu biggrin.gif Bet mūsų vyresnėlis jau beveik ir didelis vaikas, bet vistiek net žiūrint kokį filmukąprašo, kad kartu žiūrėtume. O jeigu jau susitariam, kad vienas žiūrės tai visteik žiūrėdamas nepamiršta pasitikrinti, ar mes esame. Tai jis visada šaukia "mama", aš atsakau "ko nori?", o jis savo nemirtingą frazią "Aš tave myliu". biggrin.gif Na ir negali pykti wub.gif
Atsakyti
kai galvoji apie trumpalaikius pasisveciavimus,tai manau,kad nera vieno atsakymo,bet visada reikia ziureti kada tos naudos daugiau...
jau vien tai kad vaikas zino,kad jis turi draugu manau jam yra geriau.jis zino kada laukti susitikimu,gali pasipasakoti kazkam,kazkuo tiketi"tik jam skirtu".argi tai nera pliusai.jis mato kitoki gyvenima...bendrauja su kitais zmonemis/ne is v.n./,tai irgi kitokia patirtis.
...jooo,kiek skaiciau tai visi vaikuciai is v.nameliu labai prisirisa,tas baimes jausmas prarasti...
kai buvau soto seminare,tai ten susipazinau su viena mamyte.ji papasakojo apie
savo dukryte...pradinuke tiktai.iskrito sniegas,ji taip uzsizaide,kad pamirso i mokykla nueiti...sako:barti as jos nenorejau,tai pasakiau,kad issigandau,kad ji prapuole ir dabar apsirgau.skauda sirdute."
... mazoji taip slauge!
ir kloste,ir kiausinius kepe.ismaste,kad tevelis negaletu ja pasirupinti,tai vel atiduotu i globos namus...
Atsakyti
gal kuri mamytė žinot- kaip iš tikro yra su nuolatinėn globon pasiimtų vaikų priėmimu į darželį? Kažkur tarp globėjų pasisakymų kažkada buvau radusi, kad vaikučius, paimtus iš vaikų namų, darželiai privalo priimti be eilės. Kai klausiau atėjusios moterytės iš VTAT, tai ji sakė, kad tai nesąmonė.
Atsakyti
QUOTE(Agisana @ 2008 12 10, 16:06)
gal kuri mamytė žinot- kaip iš tikro yra su nuolatinėn globon pasiimtų vaikų priėmimu į darželį? Kažkur tarp globėjų pasisakymų kažkada buvau radusi, kad vaikučius, paimtus iš vaikų namų, darželiai privalo priimti be eilės. Kai klausiau atėjusios moterytės iš VTAT, tai ji sakė, kad tai nesąmonė.

Laba diena,

tikrai nėra jokio punkto, tiesiog bendra eilė kaip visiems. Bet, jei labai reiktų, galima mėginti skambinti į Savivaldybės Švietimo skyrių ir jie pasako, kuris darželis galėtų priimti, gali būti vietų. Mes taip susiradome, nors ir tolokai nuo namų.
sėkmės
Atsakyti
QUOTE(Agisana @ 2008 12 10, 15:06)

Aš irgi buvau radusi tokių pasisakymų, ir vėliau paaiškėjo, kad tai nesąmonė. Savivaldybės švietimo skyrius niekuo man nepadėjo (ant kažkokios piktos moteriškės pataikiau), bet VTAT geranoriškai sutiko parašyti prašymą VTAT vedėjo ar pan. vardu konkrečiam darželiui, kad "prašome tokį ir tokį vaiką priimti į darželį skubos tvarka". Tai nebuvo privalomas nurodymas darželiui, nes aš ir taip su darželio direktore susitariau dar neturėdama rašto, bet tardamasi pažadėjau atnešti tokį raštą, kad ji pvz. turėtų įrodymą kodėl priėmė skubos tvarka pvz. mano viaką, o ne kokį kitą.
Taigi galite ir VTAT pagalbos paprašyti.
Atsakyti
Mane priėmė be jokių raštų. biggrin.gif Net pati nežinau kodėl. Už durų tikrai eilės buvo. Gal vėdėjai pagailo...
Atsakyti
labas visoms ankstyva ryta.neleido man mazasis miegot,apsparde.o kai atsikeliau,matyt pats nuejo miegot biggrin.gif kai pabudau 4val,taip ir nemiegu.o kai pagalvoju i prieki,matyt bus,kad ir visai neleis miegot.dar rugstis kyla,nei pienas ,nei reni nebepadeda.

tai va siandien jau eisim i globeju pazymejimu iteikima.tai pora valandu ir beliko.tuoj reiks eit puostis. smile.gif

po pietu i Klaipeda,pas daktare.

o dar atkele laika veliau,tai nebenueisim,pas dicke i susirinkima.o tiek planavom,jau net visa kalba aukletojai paruosem.neatsimenu ar rasiau,bet ta vepla uzsisedo ant mano mergaites.taigi nesurase jai trimestro vis,tipo laiku reikejo paduot.o manoji ta diena kai rinko,kaip tik del taures kovojo.nu ir neeme visa savaite,tipo tavo cia problemos.nu kad susinervinau,pasukau direktorei,gerai ja pazistu,nes buvo mano pavaduotoja,kai mokiaus.tai sutarem jei neims dar karta atnest jai.o ta ir neeme.tai nepavyziu ka teko atsiklausyt aukletojai.gal ir papeikima gavo,kad dabar joja ant vaiko.ir is vis ,isivaizduojat,cia buvo biski anksciau,pasake klasei kad pas mus klasej yra mergaite is vaiku namu.vardo neminejo,bet ir neturejo teises taip sakyt.taigi vaikai nekvaili,pavardes musu skiriasi.tai kazkokia megricka paklause manosios ar tai tu,ta liepe nenusisneket,lyg tuo ir baiges.bet jei vaikai praetu kapstyt is smalsumo,tai ilgai ieskot jiems nereiktu.

tai sakiau jei dar jos ant mano vaiko,tai pasistengsiu ir as pajot ant jos pacios.ir siaip kabinejasi,dvejetus raso dabar.na maza problema,jau nuo pernai ji nepatiko man,tai mokyklu yra kitu.vis varo ant tos savo klases,kokia ji baisi,vaikai laukiniai,kaip ji ju atsisakys.na vienu zodziu ne tokiai dirbt su vaikais.
Atsakyti