Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų plepėjimai

sveikos.vaje kad as cia ryta privariau.nu visai nesikrove ,nekele zinutes.o pasirodo prikele oi oi oi .parasysiu kaip sekesi ryt.nes dabar krentu zemen
Atsakyti
Spicy - jokio sarkazmo aš čia nemėtau. tiesiog teko susidurti su žmonėmis, žaidžiaičiais vaiko likimu kaip su kačiuku - noriu - pateikit ant lėkštutės, nenoriu - pasiimkit tą pačią dieną atgal. Minimumas pastangų ir maksimumas reikalavimų. o vaikas - ne žaislas, kad su juo taip būtų elgiamasi.
ir kursuose teikiamos žinios - naudingos, beje, smarkiai skiriasi nuo čia jūsų pateiktųjų minčių. pvz. apie tai kad "vaikas privalo pamiršti savo.. kaip ten ją šeimą".
Apie tai, KIEK tokie vaikai reikalauja dėmesio ir jų atsinešamas problemas.
na ir žinoma, jūsų poste nelaimingos namų šeimininkės daro įspūdį wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 11 gruodžio 2008 - 23:05
Spicy, na Jūs tikrai "aštri" biggrin.gif
daugelis minčių Jūsų ilgame pasisakyme man patiko ir Jūsų įsiūtį galiu suprasti, na pareigos ir diplomai nėra pats svarbiausias gerų tėvų rodiklis, bet, žinoma, tai įspūdinga. Man nepatiko, tiksliau, aš nepritariu ( tik ramiai, gerai, nes čia vis neįtinku, o kažkaip nesityli. Aš tikrai su pagarba) Jūsų požiūriui į biologinius tėvus, "atmatos" "išsigimėliai".....Dievuliau, ar mes visada žinome, kaip tie žmonės augo, kas jų gyvenime nutiko ir t.t ir pan., ar mes galime teisti, smerkti....net pati stebiuosi, bet nejaučiu jokios paniekos savo mergytės mamai, kai tik prisimenu, nusiunčiu maldelę, nuolat bandau kalbėti su vyru, kuris mano panašiai kaip Jūs. Tai mano vaiko mama, noriu aš to ar ne, jinai yra ir bus....
Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2008 12 11, 22:34)
ir tokiam kilniam norui igyvendinti reikia MAZIAUSIAI 4-5 MENESIU, kuriuos jie galeje butu jau praleisti laimingoje seimos aplinkoje...As apskritai esu tiesos ieskotojas ir is esmes megstu daryti viska greitai ir eektyviai, nekenciu biurokratiniu valakytu.


Na dėl 4-5 mėnesių Jūs ne visai teisi.

Iš esmės tie vaikai siūlomi kai tik sutvarkomi dokumentai. Tokio amžiaus vaikai (jei tik jie neturi didesnių sveikatos problemų ir neturi brolių-seserų, nuo kurių negalima atskirti) kai tik sutvarkomi dokumentai praktiškai iš karto siūlomi ir kai tik šeima sutinka-sutvarko dokumentus, iškeliauja į šeimas.

Tad jei kalbate apie vaikiuką, kuris galėtų būti jūsų po 4-5 mėnesių, labai didelė tikimybė, kad šiandien jums (ar kitai norinčiai šeimai) paprasčiausiai dar neduotų vien todėl, kad nėra sutvarkyti jo dokumentai.


Atsakyti
QUOTE(Agisana @ 2008 12 11, 09:59)
Patarkit ką nors...

Ir mums taip buvo. Per 10 dienų susitvarkėme savanorišką globą ir pasiėmėme iki teismo namo. Didelius vaikus galima imti tik savaitgaliais ir švenčių dienomis, o su mažiukais žymiai paprasčiau viskas.

Spicy, daug kam labdaringų minčių prieš Kalėdas kyla ax.gif Jei neturi laiko lankyti kursų, ir vyras baisiai užsiėmęs, tai kaip ketini dar vienu kūdikiu rūpintis? Gali neatsakyti, klausimas retorinis.
O gyvenimo nuopelnams sudėti yra kitų portalų - pvz., cv.lt cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 11 gruodžio 2008 - 23:56
QUOTE(Tuoj @ 2008 12 12, 01:36)

O gyvenimo nuopelnams sudėti yra kitų portalų - pvz., cv.lt cool.gif

nu ot bjaurybė laugh.gif nu.... tiesiog namų šeimininkė liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2008 12 11, 23:48)
nu ot bjaurybė laugh.gif nu.... tiesiog namų šeimininkė liezuvis.gif

Kur aš neteisi? cool.gif

Atsakyti
QUOTE(spicy @ 2008 12 11, 23:34)


swoon.gif

Jūs gal dar pagalvokit ar jums verta globot, o gal dar vieną aukštąjį baikit, nes šitoks požiūris į viską tikrai nesiasocijuoja su laiminga šeimos atmosfera. Jau taip arogantiška, ar ir auginsit vaiką su tokiu požiūriu. Aš , mano šeima tai šventieji, o aplinkui visi degradai, o jau namų šeimininkes tai iš vis nurašyt. mega_shok.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dar: 12 gruodžio 2008 - 08:22
niu jo...
o jus bereikalo,taip isiutot...gal matet treciadieni nomedos laida
"tevai ir vaikai"?atrodo,kad ne!
as pasiziurejus ir paklausius supratau,kad ne velnio as neisivaizdavau,kas gali musu laukti pasiemus globoti vaikuti...ir dar supratau,kad ta seima skiria labai
daug demesio vaikams, kiek jo reikia tam ivaikintui...
nepykit /cia merginos megsta pasispilkuoti/ ,gal nieko bogo,kad jus per darbus
neturedama laiko,pasamdysit aukle ir ji uzsiims jusu vaikais...vis tiek geriau
negu globos namuose.
manau kursai padeda suprasti ar tikrai mes pajegus "tai padaryti"!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 12 gruodžio 2008 - 09:08
O as daug kur palaikau spicy 4u.gif 4u.gif Ir visai ji ne cv cia savo rase,tiesiog supyko.O sarkazma ir as pajutau.Savo atzvilgiu.Susidare toks ispudis,kad tik tos,kurios neturi savo bio,gali geriausiai pasirupinti ivaikintais.O jau spicy ar man tai be sansu.Na ir kas,kad spicy turi dar zindoma kudyki,o as jo susilauksiu sausi.Man kaip ir spicy bus sunku lankyti kursus.Sakot,tai kaip as du kudikius auginsiu,jai net i kursus negaliu iseit?ogi paprastai.Taip,kaip pirmuosius du auginau.Taippat niekas nepadejo.Bet supraskit,kursai trunka po kelias valandas.O as gal nenoriu niekam vaiku savo palikinet.Noriu but su jais visada ir visur.Cia man visos tik patarineja,lauk savo kudikio ir gyvenk laiminga.O as negaliu.Jau trylika metu brandinta mintis apie ivaikinima.Ir kai dabar zinau,kad tuoj,tuoj tai ivyks,is vis nebenoriu laukti.Nervina,kad neaisku kada tie kursai prasides.Musu visa seima jau net nesneka apie viena leliuka.Visi be galo laukia abieju.Ir visiskai nesvarbu,kuris pirmas pasibelstu.O vargo ir visokiu problemu as nebijau.Tiesiog zinau,kad mes viska iveiksim.Visa seima wub.gif atsiprasau,kad sveplai rasau,neturiu liet.raidziu blush2.gif
Atsakyti
Niekada gyvenime neesu turejusi aukles, namu seimininkes ar padejejos, nors dirbu intensyviai ir gyvename nuosavame name, beje ir ta projektavome ir stateme patys. Teveliai mano gyvena tolokai nuo sostines, todel ju pagalba taip pat nepasiekiama (beje mano vaiaki nei viena nakti nera praleide ne namuose su kazkuo ar pas kazka). CV portalu man taip pat neprireikia - dirbti kviecia mane, o ne as ieskausi. Ir aukstaji dar viena baigsiu be problemu, jei noresiu - visus savo aukstuosius baigiau dirbdama ir augindama pirmaji sunu, jokiu akademiniu niekuomet neemiau, mokslus baigiau gaudama valstybes padidinta stipendija, nes augau tvarkingoje darbininku seimoje, kur pinigu visuomet buvo su trukumu, bet didziausias demesys buvo seimai ir jos gerovei. Nebestatysiu as cia sau paminklu, nes visai uzmetysite akmenimis. Pries namu seinininkes irgi neturejau nieko pikta pasisakydama, tiesiog man tikrai nesudaro sunkumu per diena sulaktyti ir susitvarkyti popierius, ka galima uzsakyti nuotoliniu budu ir pan. Ir to vargo gal nera tiek, kiek nuteikiama aplinkiniu, kad reikes praeiti kryziaus kelius. Todel ir issireiskiau pirmame poste, kad turi gerus ketinimus o tiek vargo su tuo...o jus kad puolete cia tarsyti - OI O KAIP TU SUGEBESI ISAUGINTI!!! - va ir atsikirtau, ir asavo vaikelius pati augin ir darbus nudirbu ir turiu "kruva" mylimu gyvunu kuriais rupinuosi ir myliu visus ir padeti visiems norisi.
Del degradu - uzjausiu gyvenimo nuopolius patyrusius zmones, alkoholio ar narkotiniu medziagu iskankintus zmones ir zinau, kad gyvenimas kartaip taip kerta per pakinktus....BET NIEKAIP NEGALIU SUPRASTI MOTINU, iskeitusiu savo vaikus i lengvesni pasimirsimo kelia, pagimdanciu ir nuzudanciu juos, nesiojanciu savo isciose zinant kad numes juos patvorin ar globos namams, ir apskritai negalvojamncioms, kad gyvybe yra sventa ir ja reikia jau pilvely nesioti atsakingai, o ne gerti, rukyti, narkotintis nesciai, po to alkana pusnuogi vaikeli kazkur kadyneje auginti tikintis kad jis pats kaip nors issikapano ir gal pades motinelei prasimanyti alkoholio paauges - tpu!!! Nesuprantu ir tikrai smerkiu. Kai nori kazko pasiekti sau ar savo vaikams - gali padaryti viska ir pats, reikia tik noro. As puikiausias tam pavyzdys - pati pasiekiau visko savo idirbiu, pastangom, sielos valia, nugaledama ir kliutis ir negandas ir net sveikatos nesklandumus.
Rasiau viska ne noredama pasigirti, o pateikti jums medziagos apmastymams, vidinei diskusijai:)
ATE 4u.gif sekmes visoms, nebesileisiu i gilesnes diskusijas. Viska ka jus pasakete yra tiesa, ir dar karta - namu seimininkiu duona yra sunki ir nenorejau ju visiskai izeisti - tiesiog gyvenime susiduriu su nemazai zmoniu kurie nedaro nieko tik dejuoja kaip kitiems SEKASI, nors po ta sekme slepiasi toks pacio zmogaus indelis ir idirbis...ir nebutinai tie zmones kuriems sekasi netiki dievu, nemoka myleti, maziau sugeba rupintis artimaisiais ir pan.
Meile yra svarbiausia!
Atsakyti
QUOTE(austulis @ 2008 12 12, 11:01)
Susidare toks ispudis,kad tik tos,kurios neturi savo bio,gali geriausiai pasirupinti ivaikintais.O jau spicy ar man tai be sansu.Na ir kas,kad spicy turi dar zindoma kudyki,o as jo susilauksiu sausi.Man kaip ir spicy bus sunku lankyti kursus.Sakot,tai kaip as du kudikius auginsiu,jai net i kursus negaliu iseit?ogi paprastai.Taip,kaip pirmuosius du auginau.Taippat niekas nepadejo.Bet supraskit,kursai trunka po kelias valandas.O as gal nenoriu niekam vaiku savo palikinet.


Aš daug kur apie tai kalbėjau, tad noriu patikslinti savo mintis. Skaičiau, kad geriausiai pasirūpina vaikais tie, kurie labai nori paties vaiko, o sunkiau sekasi šeimoms kurios nori padaryti gerą darbą. Paties vaiko gali labai norėti ir bio vaikų turinti šeima. Ir manau, kad tikrai gali juo puikiai pasirūpinti. 4u.gif Aš tikrai esu už tai, kad įvaikintų ir bio vaikų turinčios šeimos.

Jei bio vaikų turinti šeima sakytų, kad labai nori dar vieno vaiko, svajoja apie vaiką iš vaikų namų. Ir dėl vienų ar kitų priežasčių nori kūdikėlio. Tą tikrai suprantu 4u.gif Ko tikrai nesuvokdavau, kai kalbama apie norą padaryti gerą darbą ir norima kūdikėlio (nors jiems tų gerų darbų visai nereikia, prie jų ir taip būriuojasi šeimos)

O dėl kursų, nepykite, bet nelabai suprantu. Taigi kursų galiojimo laikas neribotas. Jeigu jau senokai nusprendėte, kad norėsite įvaikinti, tai buvo galima ten nueiti kol dar turėjote tam laiko. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ute: 12 gruodžio 2008 - 11:42