Norėjau pasiteiraut, gal kieno vaikučiams irgi panašiai būna - įkandus uodui, labai ištinsta, pvz jei tai galva tai istinsta visas veidas, uztinsta uzrausta akys, jei tai koja - taip istinsta, kad apie tilpima i batus gali pasvajot... ir atslugsta per savaite, aisku vartojant vaistus. Galvojau, kad išaugs maniškis, bet šiais metais po kelių uodų įkandimo vaiko neina pažinti, brolis su sese išsigandę klausia, kada jis bus toks kaip buvo... nes labai užtinęs... Tai kitą savaitę eisiim pas alergologę, iki šiol neradau nei vieno žmogaus kam irgi taip būna, bet šiandien per telebim bam nugirdau, kad kelios mamos irgi tuo skundėsi.
tai jeigu kam taip yra - kaip gydotės, kaip saugotės, ar nepastebėjote ir kitokių alergijų? Mūsiškis daugiau niekam nealergiškas kol kas, labai neramu kas būtų jei širšė ar bitė įgeltų, jei jau nuo uodo taip atsitinka...
Pabandykit Ledum 30C homeopatinius zirnius (buna homeop. vaistinese). Jie nuo uodu ikandimu. Mano mazasis pernai labai tindavo (bandos po pora savaiciu laikydavosi), bet taip baisiai, kaip jums, dar nebuvo
.
Nuo biciu ikandimu butu Apis 30C.
Jeigu iprastiniai tepalai nepadeda (pvz. mums fenistil ir psilo balsam tik tam kartui sumazindavo niezuli) verta isbandyti alternatyvius variantus.
Sitas, manyciau, tikrai turi padet. Aisku, esant tokiai bedai, nepamaisytu ir homeopato konsultacija.
Pabandykit dar petrazoles (jeigu nebandet). As isbandziau siemet: sumaigiau smulkiai, kad atsirastu sultys, ir gerai itrinu (vaikas buvo zalias). Abiem maniskiams suveike (tiesa, vakarykscio "ceko" pedsakai liko, bet tepiau tik viena karta, o "sviezia ceka" panaikino per 15 min.).
Dar skaiciau, kad padeda svogunu laiskai, bet situ nebandziau.
Gal tai bent kiek pades

Nuo biciu ikandimu butu Apis 30C.
Jeigu iprastiniai tepalai nepadeda (pvz. mums fenistil ir psilo balsam tik tam kartui sumazindavo niezuli) verta isbandyti alternatyvius variantus.
Sitas, manyciau, tikrai turi padet. Aisku, esant tokiai bedai, nepamaisytu ir homeopato konsultacija.
Pabandykit dar petrazoles (jeigu nebandet). As isbandziau siemet: sumaigiau smulkiai, kad atsirastu sultys, ir gerai itrinu (vaikas buvo zalias). Abiem maniskiams suveike (tiesa, vakarykscio "ceko" pedsakai liko, bet tepiau tik viena karta, o "sviezia ceka" panaikino per 15 min.).
Dar skaiciau, kad padeda svogunu laiskai, bet situ nebandziau.
Gal tai bent kiek pades

QUOTE(Alambra @ 2008 05 24, 22:43)
Norėjau pasiteiraut, gal kieno vaikučiams irgi panašiai būna - įkandus uodui, labai ištinsta, pvz jei tai galva tai istinsta visas veidas, uztinsta uzrausta akys, jei tai koja - taip istinsta, kad apie tilpima i batus gali pasvajot... ir atslugsta per savaite, aisku vartojant vaistus. Galvojau, kad išaugs maniškis, bet šiais metais po kelių uodų įkandimo vaiko neina pažinti, brolis su sese išsigandę klausia, kada jis bus toks kaip buvo... nes labai užtinęs... Tai kitą savaitę eisiim pas alergologę, iki šiol neradau nei vieno žmogaus kam irgi taip būna, bet šiandien per telebim bam nugirdau, kad kelios mamos irgi tuo skundėsi.
tai jeigu kam taip yra - kaip gydotės, kaip saugotės, ar nepastebėjote ir kitokių alergijų? Mūsiškis daugiau niekam nealergiškas kol kas, labai neramu kas būtų jei širšė ar bitė įgeltų, jei jau nuo uodo taip atsitinka...
pas mus taip buvo praeita vasara.ryte vaiko nepažinau,kai atsikele,akis buvo visiškai ištinus.aš iškart važiavau i ligonine.išraše sirupa nuo alergijos,pagerem ir praejo.poto kaškaip daugiau nesikartojo.pažiuresim šia vasara.aš manau kad čia priklauso nuo uodo ,,dabar gi visokiu yra
O as nuo visu ikandymu perku spiritine metu tirpala, patepu ir jis (tirpalas) truputi salda ta vieta ir nuima niezejima
Aciukas, pasidomesiu butinai tais homeopatiniais, ir del petrazoliu
o fenistil ir psilo balsam - tai jokio efekto
na rytoj jau pas alergologe, parasysiu kaip mums sekesi.

o fenistil ir psilo balsam - tai jokio efekto

na rytoj jau pas alergologe, parasysiu kaip mums sekesi.
QUOTE(obuoliux @ 2008 05 24, 21:18)
Pabandykit Ledum 30C homeopatinius zirnius (buna homeop. vaistinese). Jie nuo uodu ikandimu. Mano mazasis pernai labai tindavo (bandos po pora savaiciu laikydavosi), bet taip baisiai, kaip jums, dar nebuvo
.

Nuo uodų mes irgi ieškojom homeopatinės pagalbos. Kažkodėl uodai sukandžioja tik vieną sūnų, o kitam visai nieko. Mano vokiškoj knygelėj apie homeopatiją vaikams rašo, kad galima ir profilaktiškai sugerti ciklą, jei labai puola uodai.
Jei netinka Ledum, tada gerti Staphisagria. Tai mes taip ir bandom dabar. Ledum poveikio nepastebėjom - uodai vis tiek kando. Dabar jau kelios dienom geriam Staphisagria. Kol kas dar neįkando.
Obuoliux, žiūriu, kad siūlai didelės potencijos homeopatiją - C30.
Pas mane knygelėj savarankiškam gydymui siūlomos tik D6 arba D12 potencijos.
Su C turbūt reikia atsargiai

na va, įtariu ir mes turim tokią problemą, nes šiandien žiūriu vaiko pėdutė neblogai ištinos, raudona ir kaista
, patepiau psilo balzamu, gal padės, jei ne - reiks pas medikus rodytis

Mūsų mažylę kankina tokia pati bėda, įkanda uodas ir sutinsta baisiausiai, anksčiau tekdavo gert zyrteką, dabar atradom cutivate kremą , po įkandimo iš kart patepu tuo kremuku ir nebeištinsta. Hormoniniai, bet geriau vienkartinis išorinis patepimas nei savaitę antialerginės tabletės. Tik reik labai saikingai naudot veidui ir netept didelių plotų.
Pas mane panaši problema. Labai baisiai neištinsta, bet vaikas visas kaip sumuštas atrodo, veidas,kūnas dideliais guzais nueina. Tai mes Claritiną naudojam. Mum tai labai greitai, per porą dienų nuima. Jei nepamirštam, tai kelias dienas prieš galimą įkandimą pageriam, tai tada kaip normaliam vaikui būna. Ir taip jau 11 metų gyvenam.
QUOTE(balta @ 2008 06 03, 11:19)
Nuo uodų mes irgi ieškojom homeopatinės pagalbos. Kažkodėl uodai sukandžioja tik vieną sūnų, o kitam visai nieko. Mano vokiškoj knygelėj apie homeopatiją vaikams rašo, kad galima ir profilaktiškai sugerti ciklą, jei labai puola uodai.
Jei netinka Ledum, tada gerti Staphisagria. Tai mes taip ir bandom dabar. Ledum poveikio nepastebėjom - uodai vis tiek kando. Dabar jau kelios dienom geriam Staphisagria. Kol kas dar neįkando.

Dėkui už pastebėjimą

Šiaip, įtariu, potencijų stiprumas priklauso nuo "mokyklos", pvz. amerikonai 30C pakankamai laisvai naudoja (net 100C - kiek skaičiau forumuose). Turiu omenyje, savigydai. O pas mus homeopatai vaikams aukščiau nei 6C neskiria, nors mano didžiajam tik 30C potencijos Aconitum padėjo, o 6C ne be...

Dar radau apie vabzdžių įkandimus čia:
http://www.homeopath...coursemod1b.htm
Jeigu angliškai neskaitot, duokit žinot

Dar: padariau atradima. Pastaraja savaite vaikams visus įkandimus uodų tepu Traumeel (Heel firma). Jo sudėtyje yra Apis ir Arnica, kurie, kaip įtariu, šiuo atveju padeda...

QUOTE(obuoliux @ 2008 06 04, 22:09)
Dėkui už pastebėjimą
Kiek aš šnekėjau su homeopatu, iš savarankiškam gydymui leistinų aukščiausias yra 30C
. Kaip supratau, Alambros mažiui alergija uodams ypač smarki, todėl taip surašiau.
Šiaip, įtariu, potencijų stiprumas priklauso nuo "mokyklos", pvz. amerikonai 30C pakankamai laisvai naudoja (net 100C - kiek skaičiau forumuose). Turiu omenyje, savigydai. O pas mus homeopatai vaikams aukščiau nei 6C neskiria, nors mano didžiajam tik 30C potencijos Aconitum padėjo, o 6C ne be...
Dar: padariau atradima. Pastaraja savaite vaikams visus įkandimus uodų tepu Traumeel (Heel firma). Jo sudėtyje yra Apis ir Arnica, kurie, kaip įtariu, šiuo atveju padeda...
Patepliot reikia kelis kartus per dieną, bet per porą dienų (maksimum) praeina.

Ach, štai dėl ko tokia didelė potencija - čia amerikietiškas požiūris. Gaila, angliškai per daug lėtai skaitau, kad galėčiau ieškoti informacijos ta kalba. Aš pati viską skaitau vokiškai ir literatūra pas mane vokiška. Bet turbūt reikėtų apie tuos skirtumus homeopatijos temoj kalbėtis, čia jau būtų OT.
Papildyta:
obuoliux, gal galiu paklausti, iš kokio tu miesto? Vienai forumietei kitoj temoj patariau nuo uodų nusipirkti Ledum ir Staphisagria, bet ji sakė, kad Vilniuj nėra

Aš Kaune.
Kažkuriam forume minėjo Širdažolės vaistinę, tegul ten pabando. Jeigu ką, rašykit AŽ, perduosim
Dėl įkandimų:
Ledum - gilus sutinimas, pažeisti giluminiai sluoksniai. Pamėlynavę. Palietus NEKARŠTI, bet geriau nuo vėsaus kompreso.
Hypericum - diegiantis, "nueinantis" skausmas palei pažeistą nervą (čia tas konkretus atvejis iš nuorodos).
Apis - sutinimas, raudonumas, KARŠTIS, geriau nuo vėsaus kompreso. Greitas sutinimas.
Dėl Staphisagria nežinau...
Šiaip, patarčiau dar išbandyti Traumeel (vokiška produkcija, tikrai rasit
).
Kažkuriam forume minėjo Širdažolės vaistinę, tegul ten pabando. Jeigu ką, rašykit AŽ, perduosim

Dėl įkandimų:
Ledum - gilus sutinimas, pažeisti giluminiai sluoksniai. Pamėlynavę. Palietus NEKARŠTI, bet geriau nuo vėsaus kompreso.
Hypericum - diegiantis, "nueinantis" skausmas palei pažeistą nervą (čia tas konkretus atvejis iš nuorodos).
Apis - sutinimas, raudonumas, KARŠTIS, geriau nuo vėsaus kompreso. Greitas sutinimas.
Dėl Staphisagria nežinau...

Šiaip, patarčiau dar išbandyti Traumeel (vokiška produkcija, tikrai rasit