QUOTE(Juodaplaukė @ 2008 06 14, 18:17)
Jungiuosi ir as i jusu bureli. mano 3.5 metu suneliui panasi bed buvo praeita vasara du kartus ir va ka tik vel. Bet merginos,as jus tikros kad ca uodai? nes as turiu itarima kad cia kazkas panasaus i uoda,ar musites,bet naujoviskas,mutaves, kuris sukelia smarkia alergija...mano mazajam praeita vasara lygiai pries metus,kazkas igele,manei kad uodas,bet per kelias valandas veidas istino iki baisumo. Akiu nebesimate,kita ryta dar baisiau
ikando i kakta ir visas tinimas nusileido ant akiu
ligonineje suleido vaistu hormoniniu. Po keliu dienu atslugo. Po keliu savaiciu vaziavom 14 dienu prie ezeru gyventi,tai pacia pirma diena viskas pasikartojo,kazkas igele,mes gi vel nemastebejom kas,veidas uztino,akiu nebeliko,ligoninej vel suleido hormoniniu vaistu
Dauiau tai nebesikaetojo,bet tepdavau ant vaiko tonomis tuos purskalus nuo uodu ir masalu.
Vakar buvom sode,ten buvo begale uodu.visus mus sukandziojo,Maziukui aisku irgi igele...bet igele i spranda,pati maciau,kad uodas,ten dabar tik paprastas raudonumas nuo iprastinio uodo ikandimo. o stai kazkas ikando i smilkini,tai uztino puse veido,zandas
tai galvoju jei cia nuo uodu,kodel tada ant sprando nera tokios rekacijos? Beje pirmus kartus tindavo is karto. O si karta tik po poros pradejo tinti ta vieta. ....mano duktereciau irgi kazkas igele,kad kaklas istino
( kas cia vyksta

Vakar buvom sode,ten buvo begale uodu.visus mus sukandziojo,Maziukui aisku irgi igele...bet igele i spranda,pati maciau,kad uodas,ten dabar tik paprastas raudonumas nuo iprastinio uodo ikandimo. o stai kazkas ikando i smilkini,tai uztino puse veido,zandas

Mano merigotei tas pats, uodu ikandimu pilna, bet sutino tik dvi vietos, rankute ir zandas

Jauciu cia kazkokios kitos moskes taip ziariai kanda...bet kaip nuo ju atsiginti???