QUOTE(Akasha @ 2008 07 23, 12:56)
Norim norim soskyciu

atsilyginsim, bent jau sokoladu..... Manau penktadieni galetume iki sereikiskiu atlekti

Gal tada per az susirasysim.....
ok, susirašysim per až
QUOTE(nakvisa @ 2008 07 23, 15:52)
Gyventum Londone duociau ir uzdyka isbandyt,o gal ir papigiai parduociau...

maniskei jos patiko tik pirma diena, o dabar vos 10 min ten iskencia...gal dar per maza,nezinau...
beje pas mus siandien namie tikras pragaras...nebezinau ka daryti...

mano mazyle labai viduriuoja...

nespeju skalbti nei drabuziuku,nei pataliuku,ir mane pacia sudirbo ir musu lova...zodziu kosmaras kazkoks...

tik pakeiciu rubeliu,nespeju senu isnest,o ji dar ir atpila...

nulekem pas gydytoja is pacio ryto,sako nieko cia baisaus,temperaturos nera,ismatu spalva normali,stebek toliau...

uosviene kaltina mane ,kad negerai valgau,sake man nevalgyti nei vaisiu nei darzoviu...mama liepe duoti vaikui kmynu arbatos,gydytoja sake valgyt kaip iki siol ir duoti tik savo piena... jauciuosi nusikalus,nervinga,neisimiegojus,todel dar pienas pradejo dingineti...

nezinau kaip bus toliau...
ech, na, aš ne Londone gyvenu...
o dėl tų viduriukų, tai kad dauguma kūdikėlių tuštinasi skystai, mūsiškė irgi ne išimtis, bet nieko tokio, viskas su ja tvarkoje ir svoris gerai auga. pradžioj aš irgi galvojau, kad reikia daržovių, vaisių nevalgyti, bet juk realiai vaikutis tieiog turi priprasti virškinti mamos pienuką ir tas maistas nedaro didelės įtakos...(apie kraštutinumus nekalbu)
jei sudirbo pataliukus, tai geriau guldyk ant vienkartinių ar daugkartinių skalbiamų paklotukų..
vis viena greitai susitvarkys tas pilvukas, dar tik truputį kantrybės..
puikiai tave suprantu: aš irgi jaučiuos neišsimiegojus, nusikalus, nukarusiomis rankomis ir t.t. bet kažkaip kasdien ryte kai atsikeliu, pasižiūriu į mažutę ir vėl šviesiom mintim prasideda diena

aišku, labai svarbu ir kad vyras padėtų..
o dėl pienuko, tai tik geriau negalvoti, kad jis dinginėja, gerk daugiau pankolių arbatos arba juodos su pienu ir galvok, kad to pienuko tik daugėja, duok dažniau krūtį mažytei, glausk ją prie savęs, minties galia labai daug turi įtakos ir pamatysi, neatrodys, kad pienukas dingsta...
o beje gal įsivaizduojat ar taip gali būti: vežiausiu šiandien mažutę mašina, ji vienu momentu pradėjo verkti, na, kai pradeda verkti, tai tokia sirena būna ir isteriška po kurio laiko, bet nebuvo kaip sustoti, tad važiavau toliau su skaudančia širdim. ji paverkė kokias penkias minutes ir užmigo, bet dabar yra užkimusi totaliai
ar taip gali būti? ar čia koks požymis, kad jai skauda gerklytę?
temperatūros tai neturi...
ir toks jausmas lyg ramesnė pasidarė, kai užkimus..