Įkraunama...
Įkraunama...

Mažylis jau namuose

QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 07 22, 20:56)
nieko tokio dėl tų soskių, jei nori, galim kada susitikt kokiam Sereikiškių parke (beveik kasdien ten būnu) ir atiduosiu tau jas, nereiks pirkti važiuot, nes pirkau iškart dvi, po vieną nebuvo, tai ir visai nenaudota viena yra, o kita tik pamėginta, nereiks į Baltupius ar Žirmūnus važiuot  mirksiukas.gif

o dygti dantys gali pradėti bet kada. gali ir gimti vaikas su dantukais keliais  blink.gif
o šiaip normalu, kad nuo 6-8 mėn, bet kitiems išdygsta jau ir keturių mėnesių...
retas atvejis, bet būna, o prieš tai tai gali kad ir pusantro mėnesio dantenas skaudėt..

Norim norim soskyciu thumbup.gif atsilyginsim, bent jau sokoladu..... Manau penktadieni galetume iki sereikiskiu atlekti smile.gif Gal tada per az susirasysim..... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nakvisa @ 2008 07 22, 18:45)
sveikutes,norejau paklausti ar ir lietuvoj taip...siandien nuejau pas gydytoja 6 sav apziurai ,tai ji paklause ar maitinu ,ar nieko nesiskundziu,ar man namie kas padeda ir ka galvoji apie kontracepcija...nu as atsakiau i jos klausimus,ji pasvere mane,pamatavo pulsa ir sako siandien viskas.... blink.gif as maniau turetu ir paziuret kaip siuliukai sugija ir t.t...zodziu net kelnaiciu nenusemiau... doh.gif kabinete praleidau 3 min,maximum,ar visur cia taip... g.gif

labutis.Man gydytoja liepe po gimdymo praejus dviem sav pasirodyt,bet as tik siandien (po 3sav) nuejau.Tai ji manes taip pat klause ar pati maitinu,pakalbejo apie kontracepcija ir viska ten apziurejo.Sake visi kirpimai ir plysimai labai gerai gyja,siuliuku jau nebera,liepe daryt Kegelio pratimukus,kad makstis normaliai susitvarkytu ir ateit jei kokiu problemyciu iskiltu.
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 07 22, 17:37)

beje, gal kas turit FP ar kitokias panašias supynes ir sutiktų tokiam sandoriui: aš atvežu tortą, o jūs man suteikiat galimybę pabandyti ar mažutei patiks  4u.gif  4u.gif  4u.gif
nuvažiavom į dar vieną parduotuvę, kur turi tas supynes, tai vėlgi neleido išmėginti,
tik parodė krūvą detalių ir tiek, nors, kai skambinom, sakė, leis išmėginti 
verysad.gif[COLOR=purple]  .....

kažkaip gaila tiek pinigų išleist, nežinant ar mažei patiks.. ką pasku iveikt su tom supynėm...

Gyventum Londone duociau ir uzdyka isbandyt,o gal ir papigiai parduociau... mirksiukas.gif maniskei jos patiko tik pirma diena, o dabar vos 10 min ten iskencia...gal dar per maza,nezinau... unsure.gif
beje pas mus siandien namie tikras pragaras...nebezinau ka daryti... verysad.gif mano mazyle labai viduriuoja... verysad.gif nespeju skalbti nei drabuziuku,nei pataliuku,ir mane pacia sudirbo ir musu lova...zodziu kosmaras kazkoks... cray.gif tik pakeiciu rubeliu,nespeju senu isnest,o ji dar ir atpila... doh.gif nulekem pas gydytoja is pacio ryto,sako nieko cia baisaus,temperaturos nera,ismatu spalva normali,stebek toliau... unsure.gif uosviene kaltina mane ,kad negerai valgau,sake man nevalgyti nei vaisiu nei darzoviu...mama liepe duoti vaikui kmynu arbatos,gydytoja sake valgyt kaip iki siol ir duoti tik savo piena... jauciuosi nusikalus,nervinga,neisimiegojus,todel dar pienas pradejo dingineti... verysad.gif nezinau kaip bus toliau... angel_sadangel.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nakvisa: 23 liepos 2008 - 14:54
QUOTE(Akasha @ 2008 07 23, 12:56)
Norim norim soskyciu  thumbup.gif  atsilyginsim, bent jau sokoladu..... Manau penktadieni galetume iki sereikiskiu atlekti smile.gif Gal tada per az susirasysim..... mirksiukas.gif

ok, susirašysim per až mirksiukas.gif

QUOTE(nakvisa @ 2008 07 23, 15:52)
Gyventum Londone duociau ir uzdyka isbandyt,o gal ir papigiai parduociau... mirksiukas.gif maniskei jos patiko tik pirma diena, o dabar vos 10 min ten iskencia...gal dar per maza,nezinau... unsure.gif
beje pas mus siandien namie tikras pragaras...nebezinau ka daryti... verysad.gif mano mazyle labai viduriuoja... verysad.gif nespeju skalbti nei drabuziuku,nei pataliuku,ir mane pacia sudirbo ir musu lova...zodziu kosmaras kazkoks... cray.gif tik pakeiciu rubeliu,nespeju senu isnest,o ji dar ir atpila... doh.gif nulekem pas gydytoja is pacio ryto,sako nieko cia baisaus,temperaturos nera,ismatu spalva normali,stebek toliau... unsure.gif uosviene kaltina mane ,kad negerai valgau,sake man nevalgyti nei vaisiu nei darzoviu...mama liepe duoti vaikui kmynu arbatos,gydytoja sake valgyt kaip iki siol ir duoti tik savo piena... jauciuosi nusikalus,nervinga,neisimiegojus,todel dar pienas pradejo dingineti... verysad.gif nezinau kaip bus toliau... angel_sadangel.gif

ech, na, aš ne Londone gyvenu...

o dėl tų viduriukų, tai kad dauguma kūdikėlių tuštinasi skystai, mūsiškė irgi ne išimtis, bet nieko tokio, viskas su ja tvarkoje ir svoris gerai auga. pradžioj aš irgi galvojau, kad reikia daržovių, vaisių nevalgyti, bet juk realiai vaikutis tieiog turi priprasti virškinti mamos pienuką ir tas maistas nedaro didelės įtakos...(apie kraštutinumus nekalbu)
jei sudirbo pataliukus, tai geriau guldyk ant vienkartinių ar daugkartinių skalbiamų paklotukų..
vis viena greitai susitvarkys tas pilvukas, dar tik truputį kantrybės.. console.gif
puikiai tave suprantu: aš irgi jaučiuos neišsimiegojus, nusikalus, nukarusiomis rankomis ir t.t. bet kažkaip kasdien ryte kai atsikeliu, pasižiūriu į mažutę ir vėl šviesiom mintim prasideda diena smile.gif
aišku, labai svarbu ir kad vyras padėtų..

o dėl pienuko, tai tik geriau negalvoti, kad jis dinginėja, gerk daugiau pankolių arbatos arba juodos su pienu ir galvok, kad to pienuko tik daugėja, duok dažniau krūtį mažytei, glausk ją prie savęs, minties galia labai daug turi įtakos ir pamatysi, neatrodys, kad pienukas dingsta...

o beje gal įsivaizduojat ar taip gali būti: vežiausiu šiandien mažutę mašina, ji vienu momentu pradėjo verkti, na, kai pradeda verkti, tai tokia sirena būna ir isteriška po kurio laiko, bet nebuvo kaip sustoti, tad važiavau toliau su skaudančia širdim. ji paverkė kokias penkias minutes ir užmigo, bet dabar yra užkimusi totaliai blink.gif blink.gif blink.gif
ar taip gali būti? ar čia koks požymis, kad jai skauda gerklytę?
temperatūros tai neturi...
ir toks jausmas lyg ramesnė pasidarė, kai užkimus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <nemiga<pievoje<: 23 liepos 2008 - 18:22
Aciu uz paguodziancius zodzius 4u.gif istikruju kai maniske nusisypso atrodo lyg jokiu bedu nebutu,bet kad ji vis maziau sypsosi,tai turbut ir man sunkiau,tevelis perejo i nauja darba tai dabar labai daug dirba,nors ir nusikales padeda aisku...paziuri ja kol as isimaudau arba pavalgau,kartais ir nakti atsikelia.tik va kartais tokia beviltiska jaucuosi kai maziai negaliu padeti... verysad.gif ko gero reikia laukti tu issvajotuju 3 men,kad viskas susitvarkytu... rolleyes.gif
Atsakyti

beje, gal kas turit FP ar kitokias panašias supynes ir sutiktų tokiam sandoriui: aš atvežu tortą, o jūs man suteikiat galimybę pabandyti ar mažutei patiks 4u.gif 4u.gif 4u.gif
nuvažiavom į dar vieną parduotuvę, kur turi tas supynes, tai vėlgi neleido išmėginti,
tik parodė krūvą detalių ir tiek, nors, kai skambinom, sakė, leis išmėginti
verysad.gif[COLOR=purple] .....

kaip suprantu, jus Vilniuje gyvenate? mes tai kaune, tai leistume isbandyti tas musu supynes. bet aiku ir vaikui jos gali ne iskarto patikti. musu kai nuo 1men juose, tai tokio amziaus ji dar nesuprato kas ten per daiktas - supa ir gerai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(<nemiga<pievoje< @ 2008 07 23, 19:18)
ok, susirašysim per až  mirksiukas.gif
ech, na, aš ne Londone gyvenu...

o dėl tų viduriukų, tai kad dauguma kūdikėlių tuštinasi skystai, mūsiškė irgi ne išimtis,  bet nieko tokio, viskas su ja tvarkoje ir svoris gerai auga. pradžioj aš irgi galvojau, kad reikia daržovių, vaisių nevalgyti, bet juk realiai vaikutis tieiog turi priprasti virškinti mamos pienuką ir tas maistas nedaro didelės įtakos...(apie kraštutinumus nekalbu)
jei sudirbo pataliukus, tai geriau guldyk ant vienkartinių ar daugkartinių skalbiamų paklotukų..
vis viena greitai susitvarkys tas pilvukas, dar tik truputį kantrybės..  console.gif
puikiai tave suprantu: aš irgi jaučiuos neišsimiegojus, nusikalus, nukarusiomis rankomis ir t.t. bet kažkaip kasdien ryte kai atsikeliu, pasižiūriu į mažutę ir vėl šviesiom mintim prasideda diena smile.gif
aišku, labai svarbu ir kad vyras padėtų..

o dėl pienuko, tai tik geriau negalvoti,  kad jis dinginėja, gerk daugiau pankolių arbatos arba juodos su pienu ir galvok, kad to pienuko tik daugėja, duok dažniau krūtį mažytei, glausk ją prie savęs, minties galia labai daug turi įtakos ir pamatysi, neatrodys, kad pienukas dingsta...
o beje gal įsivaizduojat ar taip gali būti: vežiausiu šiandien mažutę mašina, ji vienu momentu pradėjo verkti, na, kai pradeda verkti, tai tokia sirena būna ir isteriška po kurio laiko, bet nebuvo kaip sustoti, tad važiavau toliau su skaudančia širdim. ji paverkė kokias penkias minutes ir užmigo, bet dabar yra užkimusi totaliai  blink.gif  blink.gif  blink.gif 
ar taip gali būti? ar čia koks požymis, kad jai skauda gerklytę?
temperatūros tai neturi...
ir toks jausmas lyg ramesnė pasidarė, kai užkimus..

Oi mamyciu kai.... kaip as jus uzjauciu console.gif.....
Nesijaudink.... viskas su ta gerklyte tvarkoje.... kai maniske, tai uzsirekdavo ir uzkimdavo.... zinoma nedaznai taip budavo, bet kai jau isterija sugriebdavo, tai uzkimdavo.... turetu gan greitai praeiti... per pora dienu tikrai.....
Beje o del to rekimo ir uzmigimo.... as jau minejau, kad taip vaikuciai ir ismoksta ne ant ranku ir nelinguojami uzmigti.... suprantu, kad sirdute skauda, bet tikrai pakentek taip keleta dienu ir pamatysi, kad paciai po to bus lengviau....

QUOTE(nakvisa @ 2008 07 23, 19:40)
Aciu uz paguodziancius zodzius 4u.gif istikruju kai maniske nusisypso atrodo lyg jokiu bedu nebutu,bet kad ji vis maziau sypsosi,tai turbut ir man sunkiau,tevelis perejo i nauja darba tai dabar labai daug dirba,nors ir nusikales padeda aisku...paziuri ja kol as isimaudau arba pavalgau,kartais ir nakti atsikelia.tik va kartais tokia beviltiska jaucuosi kai maziai negaliu padeti... verysad.gif ko gero reikia laukti tu issvajotuju 3 men,kad viskas susitvarkytu... rolleyes.gif

Svarbiausiai tik tu nesijaudink...... Vakare kai grys vyras pagulek karstoje vonioje, kad pailsetum.... Vaikutis taip pat labai jaucia mamos emocijas ir taip gali pasidaryti irzlesnis.... Kai vyras tures daugiau laiko palik vaikuti su juo ir pati iseik apsishopimti...... ar dar kanors nuveik kas tau patinka..... pailsesi moraliskai ir is karto bus geriau.... o del viduriavimo tikrai nesijaudink.... tik jei daug ir viduriuoja ir atpila yra rekomenduojama, tarp maitinimu arbateles ar tiesiog virinto vandenuko duoti, kad vaikui skysciu uztektu ir neprasidetu dehidratacija.....

O i uosviene maziausiai demesio kreipk...... mirksiukas.gif Vadovauti paradui visi gudrus doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2008 07 24, 09:03)

O i uosviene maziausiai demesio kreipk......  mirksiukas.gif  Vadovauti paradui visi gudrus doh.gif

100 proc pritariu Akashai drinks_cheers.gif thumbup.gif ...As jau baigiu susirieti su uosviene, del jos paauklejimu ir jauciu kaip kiekvienas jos vizitas degina mano neuronus! Stenkis kuo maziau leisti kitiems vadcovauti ar aiskinti, nes is tikruju tik tu geriausiai zinai ko reikia tavo kudikiui...
...Del viduriavimo, tai pasakysiu,kad man jis daznai tokiom pliurzem pavaro..Dare taip,kai reguliavau maista, daro ir kai dabar valgau viska...Mane gydytoja nuramino, kad maitinant mamos pienu joks tustinimasis nesiskaito viduriavimu- tai normalus dalykas...Ir dienu buna, kai sugebam apdergti viska doh.gif Beje 3 nr Pampersai mums netiko, nes neapspaudzia juosmens ir kai jis tustinasi, tai prasisunkia ir visa nugara buna istepta...O kad maziau atpylinetu, duodu pieniuko dazniau ir jis tada privalgo maziau...Gerai sako Nemiga pievoje - mintis yra labai galinga! Galvok, kad pieno turi daug ir jis yra skaniausias ir sveikiausias tavo kudikiui!!...jei as taip buciau negalvojus, tai jo po pirmojo menesio butu dinges pienas...
Atsakyti
o mano kleckas jau antra diena rekia ir beveik niekas nepadeda doh.gif
jei uzmiega tai 15 min ir vel veeeeeeeeeeeeeeeee doh.gif
Atsakyti
maniskis irgi labiau erzeliojasi ir daugiau verkia nei iprastai...gal jiems karsta?! mumis ka tik aplanke gydytoja, tai liepe vaika kambaryje isrengta laikyti- tik su pampersu arba smelinuku ir pampersu blink.gif ...as kazkaip vis prisibijojau,nes pas mus nera taip silta kambariuose, gaunam tik vakarine saule...nu bet reiks pabandyt gal taps ramesnis
Atsakyti
As beveik visa laika tik su smelinuku ir laikau... tik jau einant i lauka siek tiek daugiau apsirengiam, jei vesu.... bet tokiom dienom kaip sendien, tai stengiuosi irgi kuo maziau rengti......
Atsakyti
Okaip jus rengiat einant i lauka tokia silta diena kaip siandien
Atsakyti