Man labai istampytas psl nuo nuotrauku....
QUOTE(aguonele @ 2008 05 29, 23:15)
Man labai istampytas psl nuo nuotrauku....
savoj žinutėj pamažinčiau, bet jau cituota buvo..
man tai normaliai rodo, bet kitą kart tada reiks dar sumažint

braškių sezonas tęsiasi
greitas banalus desertas,bet labai gaivus
fantazijai nėra ribų
galima tepti biskvitą plakta grietinėle,kremine varške,pudingu..ant viršaus braškes gražiai sudelioti.geriausia jas dar patepti/užpilti želatinos torto užpilu kad nesausėtų ir ilgai gražiai atrodytų
pas manę čia ant greičio,nebuvo laiko gražiai papuošti
kelias braškes pamirkiau ištirpintame juodame šokolade.pasirodo labai skanu


šiaip mes Vokietijoje per braškių sezoną vos ne kasdien tokio tipo pyragus darėm
biskvitų iškepiau kokį milijoną
nors ir labai paprasta,bet prie kavos/arbatos
tikras gaivus skanumėlis be ypatingų pastangų

greitas banalus desertas,bet labai gaivus







šiaip mes Vokietijoje per braškių sezoną vos ne kasdien tokio tipo pyragus darėm




QUOTE(grange @ 2008 05 29, 21:47)
soriukas, kad ne i tema

o kurioje cia vietoje tokia parduotuve ar kas ten?
Ju yra ir maximoje, bent jau akropolyje tai net keliu rusiu, tik kainos nepamenu 
padeta buvo prie formu pyragam, o kita karta tam skyriuj,kur pvz vienkartiniai indai, gimtadienio kepureles ir pan

padeta buvo prie formu pyragam, o kita karta tam skyriuj,kur pvz vienkartiniai indai, gimtadienio kepureles ir pan

QUOTE(BloodBlondie @ 2008 05 30, 07:57)
QUOTE(rusaite @ 2008 05 29, 21:11)
aš pirkau ermitaže, bet man nepatiko

gal kas jau bandė?

pirkau vakar akropoli, tai uz 100 vnt. 4,99 Lt sumokejau

QUOTE(grange @ 2008 05 29, 22:23)
savoj žinutėj pamažinčiau, bet jau cituota buvo..
man tai normaliai rodo, bet kitą kart tada reiks dar sumažint
man tai normaliai rodo, bet kitą kart tada reiks dar sumažint

man issitampo langas
QUOTE(Larissa @ 2008 05 29, 22:42)
labai skanu turetu buti

as tokiu keksiuku formeliu prisipirkau parduotuveje ZANOJE (na bent panevezyje sioje aprduotuveje yra)
o be to dabar viskam ten taikoma nuolaida 25 procenteliai
oi gal nesupyks kad parasiau . na musu savaitgalis jau suplanuotas kepsim keksiukus



QUOTE(ooo @ 2008 05 26, 17:14)
sveikos ir sveiki
jau buvau ikelusi savo bananinio-sokoladinio torto recepteli akciju ir nuolaidu skyrelyje, kadangi pabandziusios labai gyre
tai nusprendziau ir cia ideti
4 kiaušiniai
200 g. cukraus
2 nubraukti šaukšteliai kepimo miltelių
4 kaupini šaukštai kakavos
200 g. sviesto
4 persirpę bananai
6 šaukštai miltų
Kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius gerai išplakti, pridėti kakavą, vėl išplakti, supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą, gerai išmaišyti, sudėti sutrintus bananus, išmaišius po truputį dėti miltus maišant, turi gautis tiršta tešla (kad šaukštu dar eitų maišyti, bet jau tokia gerai tiršta).
Kepti 70 min 180 laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje, formą gerai ištepus sviestu.
Pabaigus kepti dar karštą galima pašlakstyti šokoladiniu likeriu arba romu.
Visa pyrago skanumo paslaptis labai daug maišymo po kiekvieno ingrediento įdėjimo reikia labai gerai išmaišyti, net po kiekvieno šaukšto miltų (iš pradžių dėti 3, paskui po vieną) reikia labai gerai išmaišyti.
vietoj sviesto galima dėti eve ar kazkaip panasiai vadinasi margarinas kepiniams.
gaunasi didele tortine forma pilna. pyragas paskui pakrinta - del bananu, neissigaskit, taip ir turi buti.
geriausia valgyti su ledais.
nuotrauka forumietes dzhinos, kuri dar idejo i tesla saldytu melyniu
jau buvau ikelusi savo bananinio-sokoladinio torto recepteli akciju ir nuolaidu skyrelyje, kadangi pabandziusios labai gyre



4 kiaušiniai
200 g. cukraus
2 nubraukti šaukšteliai kepimo miltelių
4 kaupini šaukštai kakavos
200 g. sviesto
4 persirpę bananai
6 šaukštai miltų
Kiaušinius, cukrų ir kepimo miltelius gerai išplakti, pridėti kakavą, vėl išplakti, supilti ištirpintą ir atvėsintą sviestą, gerai išmaišyti, sudėti sutrintus bananus, išmaišius po truputį dėti miltus maišant, turi gautis tiršta tešla (kad šaukštu dar eitų maišyti, bet jau tokia gerai tiršta).
Kepti 70 min 180 laipsnių karščio įkaitintoje orkaitėje, formą gerai ištepus sviestu.
Pabaigus kepti dar karštą galima pašlakstyti šokoladiniu likeriu arba romu.
Visa pyrago skanumo paslaptis labai daug maišymo po kiekvieno ingrediento įdėjimo reikia labai gerai išmaišyti, net po kiekvieno šaukšto miltų (iš pradžių dėti 3, paskui po vieną) reikia labai gerai išmaišyti.
vietoj sviesto galima dėti eve ar kazkaip panasiai vadinasi margarinas kepiniams.
gaunasi didele tortine forma pilna. pyragas paskui pakrinta - del bananu, neissigaskit, taip ir turi buti.
geriausia valgyti su ledais.
nuotrauka forumietes dzhinos, kuri dar idejo i tesla saldytu melyniu

siandien kepiau sita pyraga tikrai labai skanus


Siulau tikrai issikepti Daividijos Italiska keksa!. Kadangi as prizadejau kolegei darbe atsinesti ka nors saldaus,tai va tik ka istrauktas ir dar siltas mano keksas..
Skanumas tai pasakiskas...patinka kad jis slapias.Aciu saldomanei Daividijai
(Dariau is puses normos,bet kita karta bus pilnai kepama
)






sveikos, kulinares
labai jau skaniai atrodo visi jusu sedevrai
as turiu jums klausimeli
gal kas nors zinote tiramisu recepta? Labai lBi reikia, bet nerandu arba nemoku ieskoti
buciau labai dekinga

labai jau skaniai atrodo visi jusu sedevrai


as turiu jums klausimeli



buciau labai dekinga
