Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(vejuota @ 2008 05 31, 10:22)
sveikos, kulinares  smile.gif
labai jau skaniai atrodo visi jusu sedevrai  thumbup.gif  wub.gif
as turiu jums klausimeli  ax.gif  gal kas nors zinote tiramisu recepta? Labai lBi reikia, bet nerandu arba nemoku ieskoti  blush2.gif  blush2.gif
buciau labai dekinga  4u.gif


tam yra skirta visa tema
http://www.supermama...?showtopic=2471

siaubas kokiu grazybiu prikepusios,nebera kada man bekepti kai orai pagrazejo blush2.gif bet butiai pasitasyti reiks ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 05 31, 11:11)

blush2.gif aciuks.gif
Atsakyti
O as paivairinimui padariau Italiska keksa su braskemis wub.gif Gaivumo labai priduoda ,tai toks dar labiau sokoladinis atrodo thumbup.gif
Daividija tu tik gamink daugiau tokiu skanumynu lotuliukas.gif ,turesiu nuo ko bezdzioniaut

user posted image
Atsakyti
AGUONĖLE,tavo tortas atrodo įspūdingai wub.gif
Atsakyti
nuostabus keksas clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
aguonele, jau atrodo tavo torcikas nerealiai bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Oi aciu Jums uz grazius zodzius...Labai lengvai pasigamina,bandykit ir tikrai nenusivilsit.
Atsakyti
kepiau MB šiuo metu mėgstamiausią pyragą thumbup.gif mano užrašuose vadinamą obuolių tortu (vokiškai "Apfeltorte").labai gardus,drėgnas wub.gif
reikia 26 cm skersmens formos
pagrindui:
200 g miltų
100 g sviesto
1 kiaušinio
50 g cukraus
žiupsnelio druskos

tiesiog ant stalo išminkom tešlą
user posted image
gaunasi štai kas
user posted image
iškart iškočiojam,išklojam formą ir kišam į šaldytuvą
user posted image
tada nulupam 3-4 vidutinio dydžio obuolius (geriau,kad nebūtų labai saldūs),supjaustom plonom riekelėm.
gerai išplakame:
100 g minkšto sviesto
125 g cukraus + vanilinio cukraus pagal skonį
1 kiaušinį
įberiam į masę 100 g miltų
,gerai išmaišome
jei mėgstat,galite įdėti dar saują aguonų (aš visada dedu ax.gif )
išplakam 200 g grietinėlės,atsargiai ir greitai sujungiam su visa mase.gaunasi panašiai taip:
user posted image
ištraukiam iš šaldytuvo formą su pagrindu,sudedam supjaustytus obuolius,ant viršaus paskirstom sviesto-miltų-greitinėlės masę.apibarstom šaukšteliu cukraus ir maltais riešutais (geriausiai tinka migdolų lapeliai arba malti lazdynų riešutai)
kepam maždaug 1 val 200 C orkaitėje.geriausia žiūrėti pagal "sienelių" spalvą ,nes pyragas driegnas,todėl pokštas su dantų krapštukais neišdegs mirksiukas.gif
gaunasi taip
user posted image
skanaus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 02 birželio 2008 - 12:04
Kaip skaniai atrodo bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Citriniukas: 02 birželio 2008 - 12:12
Larissa tu šaunuotė 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Taip viską aiškiai pateikiai, kad lieka tik......... išbandyti. lotuliukas.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Boružėlė: 02 birželio 2008 - 12:56
QUOTE(kedute @ 2008 05 30, 22:43)
siandien kepiau sita pyraga tikrai labai skanus thumbup.gif , bet kita karta kepdama desiu maziau sviesto(kazkaip man pasirode jo per daug...... net jauciasi skonis kai valgai....) ir dar desiu skaldytu riesutu...... niu mano skonio receptorei sako kad bus dar skaniau thumbup.gif

gal nuo sviesto priklauso g.gif nes man su eve kepiniams visiskai nesijaute g.gif ir su smetonisku sviestu irgi jo nesijaute. o su riesutais bandziau - kazkaip be ju buvo geriua, bo su riesutais labai riebus atrodo (patys riesutai,kaip zinome, labai riebus). nebent det karamelizuotu riesutu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2008 06 01, 18:27)
Oi aciu Jums uz grazius zodzius...Labai lengvai pasigamina,bandykit ir tikrai nenusivilsit.

wow bigsmile.gif (pamiršai adresą prie nuorakos pridėt )
o kur receptelio šito grožio jieškot? wub.gif
Atsakyti