Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai su nuotraukomis

QUOTE(*Spyglė* @ 2008 07 07, 23:12)
nu torciuku kad uzderejo  thumbup.gif  thumbup.gif

o ta želė kažkokia speciali,ar paprasta  g.gif

pirkau specialia, bet kazkokia balksvos spalvos buvo schmoll.gif kita syki imsiu paprasta, tik vandens maziau pilsiu i ja, arba tiesiog zelatina istirpinsiu ir apliesiu plonai
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 07 08, 17:35)
Aguonele,klausimas tau,kas yra Dickmilch?radau toki recepta tortuko,labai neblogai atrodo,tik nesuprantu kas tas Dickmilck,gal koks rugpienis,kazkaip kalba primirsau. blush2.gif

la,tik dabar pamaciau kad rasei.
Teisingai,cia toks kaip rugpienis. (sviezia piena kai siltai padeda tai ir gaunas jis). Skaito jog ji galima pakeisti jogurtu,bet skoniui tai atsiduoda.Geriausiai tada varske su jogurtu maisyti.

na rodaus ir as su "nubezdzioniautu tortuku".
Aisku, atrodo ne kaip profes bet as tokia ir nesu liezuvis.gif
user posted image
user posted image

Skanu,bet man dar truksta kazko . aciu uz recepta maprigo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 08 liepos 2008 - 17:35
QUOTE(aguonele @ 2008 07 08, 15:28)
la,tik dabar pamaciau kad rasei.
Teisingai,cia toks kaip rugpienis. (sviezia piena kai siltai padeda tai ir gaunas jis). Skaito jog ji galima pakeisti jogurtu,bet skoniui tai atsiduoda.Geriausiai tada varske su jogurtu maisyti.

Aciu,tada sumaisysiu su naturaliu jogurtu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 07 04, 20:50)
Capuccino sausainiukai
4v.s kapucino milteliu,
50ml karsto vandens,
320g miltu,
50g maltu lazdyno riesutu,
50g maltu migdolu,
100g cukraus,
truputis druskos,
sokolado aptepimui.
Kapucino miltelius uzpilti karstu vandeniu ir atvesinti.I dubeni supilti miltus,riesutus,cukru,druska ir gabaliukais supjaustyta sviesta,supilti capucina ir tarp pirstu sumaisyti tsla,kad butu trupinukai,po to suspausti i gumula ir atsaldyti pora val.Tesla suvolioti i voleli 2cm storio.Supjaustyti 1,5 cm storio gabaliukais ir suvolioti rutuliukus.Rutuliukus sudeti ant sviestiniu popieriumi istiestu skardu.Kepti 160 temp 10-15min.Atvesinti ir aptepti sokoladu.Skanaus!
Labai skanus ir trapus sausainiukai,kvepiantys capuccinu. wub.gif  blush2.gif


Labai skaniai atrodo sausainukai ir labai vilioja pabandyti, tik va receptuke neparasyta kiek reikia sviesto smile.gif Lauksiu ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 06 29, 17:49)
Italiskas ledu tortas

10v s.kreminio kavos likerio,


wub.gif
O kuo butu galima pakeisti kavos likeri? Nerandu as jo, gal tiktu vysniu sultys pvz? g.gif 4u.gif
p.s. grietinele plakti kol bus kieta?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 08 liepos 2008 - 18:15
QUOTE(RasaD @ 2008 07 08, 15:59)
Labai skaniai atrodo sausainukai ir labai vilioja pabandyti, tik va receptuke neparasyta kiek reikia sviesto  smile.gif  Lauksiu ats 4u.gif

labai atsiprasau,praleidau turbut,sviesto 200g
QUOTE(Shalimar @ 2008 07 08, 16:15)
wub.gif
O kuo butu galima pakeisti kavos likeri? Nerandu as jo, gal tiktu vysniu sultys pvz? g.gif  4u.gif
p.s. grietinele plakti kol bus kieta?

As jo irgi neturejau,pyliau kazkoki kremini airiska likeri,tiktu ir stipri kava su trupuciu brendzio.
Atsakyti
O cia mano didysis aguonu tortas,kaip MB pasake "narkomanu dziaugsmas" lotuliukas.gif Tortas gavosi labai didelis,bet toks sotus,kad daug nesuvalgysi.
Pagrindui:
130g sviesto,
100g cukraus,
2 kiausiniai,
300g miltu,
2a.s.kepimo milteliu.
Aguonu masei:750ml pieno,
100g manu kruopu,
1 kiausinis,
200g aguonu,
130g cukraus,
200g cukraus,
Varskes uzpilas;
250g tepamo varskes surio,
2kiausiniai,
5v.s. cukraus,
Pagrindui visus produktus suminkyti ir pusvalandziui padeti is saldytuva.
Aguonu masei visus produktus sudeti i puoda ir maisant uzvirinti.Atvesinti truputi.
Tesla iskloti i torto forma,sonus irgi,tada supilti aguonu mase.Ant virsaus uzpilti varskes mase:Suri,kiausiniu trynius ir cukru istrinti.Atskirai isplakti iki standumo baltymus ir imaisyti i suri,mase supilti ant aguonu.Deti i ikaitinta orkaite(170) ir kepti 50min,jei prades virsus ruduoti,pridengti folija.dar 10 min palikti isjungtoje orkaiteje,po to atvesinti formoje ir isimti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daividija: 08 liepos 2008 - 19:40
Atsiprašau, bet nelabai supratau kur yra pagrindo, o kur aguonu masės produktai blush2.gif
Atsakyti
Varškės ledai su braškėmis
Varškės ledams: 400 g braškių, 125 g riebios varškės, 200 g grietinėlės, 200 ml riebaus jogurto, tarkuotų apelsinų žievelių, 3 šaukštai cukraus, 2 šaukštai cukraus pudros.
Puošti: 350 g braškių, 25 g pistacijų, melisų lapelių.
Iš pradžių ruoškite ledus. Braškes pertrinkite per sietelį ir išsukite su cukraus pudra. Varškę sumaišykite su jogurtu ir cukrumi. Grietinėlę išplakite ir su apelsinų žievelėmis įmaišykite į varškę. Kepimo indą aukštais kraštais ir skyle viduryje (geriausiai tiktų 2,5 l talpos) pakaitomis pildykite varškės ir braškių mase. Šakute atsargiai išmaišykite masę, kad atrodytų lyg marmuras. Per naktį palikite šaldymo kameroje.
Išėmusios iš kameros, peiliu perbraukite prie vidinės indo sienos, ant viršaus dėkite lėkštę ir kartu su ja apverskite. Palikite šilti kambario temperatūroje 30-45 minutes.

http://public.fotki....i/p6211256.html

http://public.fotki....i/p6211257.html mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 08 liepos 2008 - 19:41
QUOTE(axioma @ 2008 07 08, 17:27)
Atsiprašau, bet nelabai supratau kur yra pagrindo, o kur aguonu masės produktai  blush2.gif

Atsiprasau,jau pataisiau blush2.gif
Atsakyti
Oi Daividija tu pavarei thumbup.gif . Buvau as sita ir nusiziurejus bet man per daug darbo pasirode,nu bet kai tu jau isbandei tai ir as bandysiu....
man ten pas tave neaisku kiek cukraus i aguonu mase deti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 08 liepos 2008 - 19:51
QUOTE(aguonele @ 2008 07 08, 17:48)
Oi Daividija tu pavarei  thumbup.gif  . Buvau as sita ir nusiziurejus bet man per daug darbo pasirode,nu bet kai tu jau isbandei tai ir as banydsiu....

Nera cia to darbo daug,lengvai darosi,viska tik sumaisai ir vsio blush2.gif Tik galejau daryt is puses normos,nes labai jau didziulis gavosi,bet MB tik rankom trina. lotuliukas.gif
Atsakyti