o as butent nelaukiu kol atvesta. Istraukiu is orkaites, dedu cukruota ranksluosti ant virsaus ir su juo apsiverciu biskvita ir tada nuimu sviestini popieriu.Visa laika kuo puikiausiai nusiima.
As irgi nulupu karsta,visada nusilupa graziausiai,ir as noriu tortoooo,sia savaite tai kepsiu,nes MB gimtadienis,tik nesugalvojau kokio noriu

Aciu uz atsakyma
Dar norejau paklausti, o ta sviestini popieriu kuo istepate? Supratau, kad cia bus mano problema...


QUOTE(daividija @ 2008 07 08, 11:35)
As irgi nulupu karsta,visada nusilupa graziausiai
QUOTE(daividija @ 2008 07 08, 11:35)
as noriu tortoooo,sia savaite tai kepsiu,nes MB gimtadienis,tik nesugalvojau kokio noriu 

as ir zinok noriu



QUOTE(Vakarė @ 2008 07 08, 11:51)
Aciu uz atsakyma
Dar norejau paklausti, o ta sviestini popieriu kuo istepate? Supratau, kad cia bus mano problema... 


as tai niekuo netepu to popieriaus,man prie jo niekad neprilimpa

QUOTE(Vakarė @ 2008 07 08, 10:35)
Kazkas netaip man su tesla buvo
Gal kas galetu patari kaip tesla nuo to sviestinio popieriaus po to kai istrauki is orkaites "atlipinti"
Gal cia yra kokia gudrybe?
Aciu 




Reiktu naudot brangesni popieriu, tada legvai nusiima ir karstas.
Jei jau visai nenusiima, tada drekink svaru ranksluosti, dek kelioms minutems ant to popieriaus, gal tada lengviau nusivynios

As naudoju is Thomas Philips popieriu arba brangesni is Maximos, dideliu problemu nebuvo. Gal dar tas tefloninis geresnis? Nebandzius jo kazkaip

Aciu labai uz atsakyma
Dejau ir ranksluosti sudrekinta


QUOTE(Katu @ 2008 07 08, 12:08)
Reiktu naudot brangesni popieriu, tada legvai nusiima ir karstas.
Jei jau visai nenusiima, tada drekink svaru ranksluosti, dek kelioms minutems ant to popieriaus, gal tada lengviau nusivynios
As naudoju is Thomas Philips popieriu arba brangesni is Maximos, dideliu problemu nebuvo. Gal dar tas tefloninis geresnis? Nebandzius jo kazkaip
Jei jau visai nenusiima, tada drekink svaru ranksluosti, dek kelioms minutems ant to popieriaus, gal tada lengviau nusivynios

As naudoju is Thomas Philips popieriu arba brangesni is Maximos, dideliu problemu nebuvo. Gal dar tas tefloninis geresnis? Nebandzius jo kazkaip

QUOTE(Vakarė @ 2008 07 08, 11:47)
gal tavo biskvitas labai jau plonas buvo

QUOTE(aguonele @ 2008 07 07, 22:12)



O LT yra tokio? Aciu uz greita atsakyma


Na aš pirkau maksimoje štai tokį :

na šiaip manau juk gali ir kitokio skonio naudoti, pvz braškių

QUOTE(aguonele @ 2008 07 08, 09:01)
as ir zinok noriu
. Ko gero jau siandien bandysiu cia ta su avieciu pudingu. Nusipirkau braskinio,bus matyt kas gausis
.Kvieciu rytojui i svecius ant "degustacijos"
as tai niekuo netepu to popieriaus,man prie jo niekad neprilimpa



as tai niekuo netepu to popieriaus,man prie jo niekad neprilimpa

Mielai


Jus cia su tais pudingais manes nenervinkit,pas mus geriausia koki galiu rast tai tas kur saltu pienu uzpili ir valgai


jau taip noriu torto,tai issikepiau bent pyraga is to ka radau saldytuve

QUOTE(maprigo @ 2008 07 08, 14:05)
Na aš pirkau maksimoje štai tokį :

na šiaip manau juk gali ir kitokio skonio naudoti, pvz braškių

na šiaip manau juk gali ir kitokio skonio naudoti, pvz braškių

isivaizduok,tokio pudingo su avieciu skoniu negamina dr.eotker




kaip seilėm nepaspringti

Aguonle,klausimas tau,kas yra Dickmilch?radau toki recepta tortuko,labai neblogai atrodo,tik nesuprantu kas tas Dickmilck,gal koks rugpienis,kazkaip kalba primirsau.
