QUOTE(Malena @ 2008 06 17, 18:27)
QUOTE(jauniute @ 2008 06 16, 21:08)
pirkau ne lietuvoje balzamas apie 70 sampunas panasiai o kauke apie 100 bet esu labai patenkinta
Aš naudoju Vichy šampūnus,turiu nuo slinkimo ir sausiems plaukams šampūną ir balzamą. Tikrai mano plaukučiams jie patinka
QUOTE(malvea @ 2008 06 17, 19:25)
nuo aloje vera sampuno mano plaukai pasidare labai purus ir svelnus
bet kaip skilinet pradejo 
nuo sampuno manai skilinet pradejo?
QUOTE(malvea @ 2008 06 17, 20:55)
yra gi visokių aliejukų nuo pl.galiukų skilinėjimo, panaudokite.
Skaičiaiu kažkur internete, kad plaukai skilinėja nuo neaštrių žirklių, nors kas juos žino
QUOTE(Saule222 @ 2008 06 16, 09:15)
Aš perku Mickevičiaus g. kur prie gėrimų pasaulio. Ten ne tik pilstomo galima nusipirkti, bet ir šiaip visos priemonės pigiau nei Holivude 
Zinau ta maza parduotuvele netoli sankryzos, l.seniai ten pigiau pirkdavau sviesinancius dazus kauseliais. Labai aciu uz info, reiks vel uzeit.
QUOTE(Malena @ 2008 06 17, 19:27)
Cia nuomone, o jei pasakysiu kad ir shauma sampunai parinkus pagal plauku tipa irgi yra idealus tai irgi bus reklama?
Papildyta:
QUOTE(jauniute @ 2008 06 17, 22:45)
na gal nes siaip savo plaukus ypatingai priziuriu
Papildyta:
QUOTE(gabe60 @ 2008 06 17, 22:58)
yra gi visokių aliejukų nuo pl.galiukų skilinėjimo, panaudokite.
Skaičiaiu kažkur internete, kad plaukai skilinėja nuo neaštrių žirklių, nors kas juos žino
uzsisakiau kazkoki is kazkokios plauku prieziuros firmos, drauge rekomendavo, bet ka as zinau,
Siuo metu naudoju Tigi sampunus. Turiu trieju rusiu, naudoju pakaitomis
Labai vilioja Lancome Hair Sensation Nutrition plauku priemones isbandyt
QUOTE(malvea @ 2008 06 18, 10:35)
Cia nuomone, o jei pasakysiu kad ir shauma sampunai parinkus pagal plauku tipa irgi yra idealus tai irgi bus reklama?

Tu savo bobutei taip paiskink gal ir patikes.Gal pakvieciam moderatore ir istirs kokio pobudzio tavo postas?
QUOTE(cavalli @ 2008 06 18, 11:11)
Siuo metu naudoju Tigi sampunus. Turiu trieju rusiu, naudoju pakaitomis
Esi bandzius Joico?As kazkaip sokineju Tigi keliauja o uzsimaniau Joico ir nebezinau ka rinktis
QUOTE(Malena @ 2008 06 18, 19:11)
Tu savo bobutei taip paiskink gal ir patikes.Gal pakvieciam moderatore ir istirs kokio pobudzio tavo postas?
Esi bandzius Joico?As kazkaip sokineju Tigi keliauja o uzsimaniau Joico ir nebezinau ka rinktis
as savo nuomone pasakiau nes ilgai naudojau siuos sampunus ir neivienu nesiskundziau(na kaip cia ilgai, apie puse metu) bet dabar naudoju shauma nes poveikis taspats tik pigiau
QUOTE(Malena @ 2008 06 18, 20:11)
Nea, nesu bandzius situ priemoniu
o krasa sampunus giriu nes jie tikrai geri, kol daziau plaukus naudojau tik ju dazytiems plaukams, nes daugiau tokiam poveikiui nieko neradau, o kai nustojau krasa sampunas irgi labai patiko, ilgai neradau net panasaus, bet visai netycia pas drauge isbandziau shauma orandzini na ir patiko