Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi plaukų šampūnai

Sveikos,
gal kuri bandet Tigi Bed Head Self Absorbed Mega Vitamin sampuna?
koks jo povekis ?
Atsakyti
QUOTE(Malena @ 2008 08 31, 12:57)
As irgi sita karta per savaite naudoju thumbup.gif Skirtumas aisku yra.Ji reikia imasazuot ir palikt 1-2min,as dvi laikau,patinka kad galvos oda isvalo,visus priemoniu likucius,plaukai graziai purus buna.Maziau slenka,nes isplauna riebalus is galvos odos.Geras atradimas thumbup.gif

tai cia skaitosi tas valomasis sampunas ,kur kaip galvos odos sveitikliai? na skirtas kapitaliniam galvos valymui karta per savaite?? labai keista nes raso apie ji kad tinkamas naudoti kasdien..o kas tinkama naudoti kasdien paprastai buna lb svelnaus valomojo poveikio.
Atsakyti
QUOTE(FoxLady @ 2008 08 31, 13:26)
Kaip uzsinorejau wub.gif

ir as jo noriu... Bliamba jau buvau nusprendusi likti istikima savo Radical sampunui, bet Jus vedate is kelio.... doh.gif
Tiesa, man geriausias yra Radical sampunas. Po ilgu ieskojimu ir kaitaliojimu jis man geriausias. Plaukai minksti, atsigauna (jis pazeistiems plaukams), ir svarbiausia jis man labai tinka.
Atsakyti
As naudoju "Body shopo". Esu bandziusi melyniu (dazytiems plaukams), dilgeliu (besiriebaluojantiems) man super. Kaina ju nera maza, bet man tinka ir patinka smile.gif
O ju medaus balzamas man nerealus, geresnio tikrai nesu turejus
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2008 08 31, 14:10)
tai cia skaitosi tas valomasis sampunas ,kur kaip galvos odos sveitikliai? na skirtas kapitaliniam galvos valymui karta per savaite?? labai keista nes raso apie ji kad tinkamas naudoti kasdien..o kas tinkama naudoti kasdien paprastai buna lb svelnaus valomojo poveikio.

Aga,zinau kad galima dazniau,bet man pakanka..Stiprus jis.Galvos oda po jo kitaip jaucias,tokia kvepuojanti.
Atsakyti
QUOTE(TerrorisTe69 @ 2008 08 30, 18:46)
dar kartą sutinku  drinks_cheers.gif  irgi pirkau vaikams skirtą Margaritos šampūną su braškių kvapu. nu siaubas, tai pats blogiausias šampūnas kokį esu turėjus. nepirkit nes nežinosit nei kur dėt nei ką daryt. vaikučio plaukams netinka, savų bus gaila. aš net šepetėlių nedrįstu plaut su tokiu. o šiandien pasijutau reklamos auka ir nusipirkau nivea ta rudiems plaukams smile.gif

Cia yra duso zele-sampunas. Turejau ji, tai nebuvo toks blogas - ir as, ir vyras galva plovemes ir tiko (nors as ir priekabi esu). Aisku nepadarydavo super slidziu plaukuciu, bet normaliai viskas buvo. ax.gif
Atsakyti
Ka galit pasakyt apie Vichy sampunus?Gundausi pirkt.
Atsakyti
QUOTE(kucaka7 @ 2008 08 30, 14:52)
Kokie atsiliepimai apie šampūną ir kondicionierių "Hempz"? Gal kas bandėt?  g.gif

Į tą "Hempz" įeina kanapių aliejus. Nebandžau, bet galvoju, kad tai eilinis reklaminis triukas su įdomesniu aliejumi. Nusipirkau Maximoj šalto spaudimo kanapių aliejaus ir prieš plovimą palaikau 30min. Plaukai labai atsigavo, žvilga. O ir to aliejaus daug ir labai ilgam užtenka. Tinka ir veiduką patepti ir ant salotų užsipilti biggrin.gif Praktiškai, juk bet koks aliejus plaukams labai gerai.

QUOTE(Dasha @ 2008 08 30, 15:34)
user posted image
Bonacure Deep Cleansing Shampoo
hair & scalp expert for an inbalanced scalp

Geras thumbup.gif man labai tinka, kai tenka išplauti prilakuotus plaukus.
Atsakyti
o aš vakar nupirkau šitą šampūną
mišriems plaukams (riebios šaknys, sausi galiukai). nes šampūnas riebiems plaukams laabai sausina plaukų galiukus. Pažiūrėsime kaip jis veiks po ilgesnio laiko, nes vakar tik kartą išploviau - visai geras įspūdis. bigsmile.gif
Atsakyti
nusipirkau ir as ta valanti sampuna vakar doh.gif siandien issiploviau galva - visai nieko smile.gif daugiau nebegirkit jokiu sampunu, nes jau is to, ka turiu pati galeciau pradet jais prekiauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvakuska @ 2008 08 31, 13:36)
Sveikos,
gal kuri bandet Tigi Bed Head Self Absorbed Mega Vitamin sampuna?
koks jo povekis ?

Bandžiau, visai patiko ax.gif
Plaukai po plovimo tampa labai glotnūs.
Atsakyti
QUOTE(Braškė. @ 2008 09 04, 16:47)
Bandžiau, visai patiko  ax.gif
Plaukai po plovimo tampa labai glotnūs.

Oho kaip sudominai bigsmile.gif
Kur pirkai ir kokia kaina? 4u.gif
Atsakyti