QUOTE(Ksėna @ 2008 07 17, 22:12)
Ir aš noriu parašyti apie savo vyra

Su mažiuku jis man padeda,bet žinoma noretusi gal ir daugiau,bet žinau,kaip kiti vyrai" padeda" tai tikrai negaliu skustis

O va su dovana tai aš iki šiol jos nesulaukiau, gėliu padovanuojo ir viskas. Jis toks žmogus,sako važiuojam nupirksiu ,bet aš taip nenoriu,noriu kad pats nusipirktu ir padovanuotu O jau ir laiko tiek praejo,tai tikriausiai nesulauksiu.
nu lygiai kaip ir man

o man ne kiek DOVANOS reikia, bet kazkaip atrodo jo demesio kaip is vyro sulaukt butu labai malonu

gal cia kokios reklamos ir itakos auka tapau
QUOTE(lendra @ 2008 07 18, 00:17)
Labas, mamos
Jokio baisaus metodo as nenaudoju ir negaleciau , taigi mano vienintelis aukselis

Paprasciausiai jau kokias dvi savaites jis labai blogai miega naktimis, vartosi, vietos neranda, verkauja, o as sukuosi aplink ji su savo papais .
Siandien trecia naktis, paziuresim kaip miegos
Mes truputeli nenormali siema.
Nikutis bailiukas : bijo dulkiu siurblio, trintuves, pasislepes uz mano kojos ziuri i skalbimo masina

Siandien issigando laaaabai stipraus lietaus(tupejom po skeciu)
Latimerija, labai grazi mergyte
Fu nu ir prirasiau!
na lauksim ziniu ir del trecios nakties

as kaip dvinys , tai visada turiu 2 nuomones vienu klausimu, va kai parasei, kad maziukui gal visai jau taves ir nereikia, tai susimasciau, nors vkr buvau jau kitu beveik itikinta kad jiem kaip tik labai mamyciu reikia, nes tiek nauju ispudziu per diena patiria... bet jei atvirai, as ir pastebejau, kad kai 9 uzmiega, kazkur po valandos visada atsikelia, as net nemiegu dar su juo, tai tik su papuku uzmiega, o paskui nakti - irgi nelabai ka jis ten valgo, daugiau ciulpia, bet ir nepaleidzia..... bandem soske - jokiu budu

kaip ir jokiu kitu gerimu

na o jau kaip kokia savaite paryciais kaip ikimba i papa, tai taip iki pat ryto- nei valgo nei ka bet isikibes ir viskas .. ka idomu tai galetu reikst???
man ir Latimerijos labai grazi mergaite
o mano vyras, gal ir pati uzvedziau tas diskusijas kokie jie kiaules...

bet ,..... irgi yra geras vyras

maudom Lukuti abu kartu , ir net kartais tik jis vienas jei as pasakau kad man kazka kita butinai reikia nuveikt... kosyciu gal neisvirtu bet pirktines jei duodam tai visada jam duodu duot, nes as su savo papais darba uz kelis metus jau nudirbus

keicia pampersus- bet cia jau paprasyt as turiu, pats kazkaip nepasisiulo

man irgi istisai sako eik tu kur is namu prasiblaskyk, bet va as su savo : seima turi but kartu, o turbut jei is tikruju, jau nezinau net ka ir veikt isejus, man noris skanaus kokteilio isgert i kluba nueit, tai valanda ar dvi as taip itikinau save kad man nieko nekeis , o plius ne taip cia lengva su draugem pas mus, tai viena nebludinsiu...
ir dar viena pliusa jis turi ko as visai neturiu: KANTRYBE

ilgai kencia kol man ka atgal atsako, bet kai jau atsako, ati va lekiu po to i forumus skustis - skorpionas gi
o del tvarkos, jos gali jam ir nebui, o jei yra tai labai gerai, nera smulkmeniskas ir pedantas, o ir paskui ji daugiau nei paskui vaika eit reikia, tai tai ir buna mano dazno bumbejimo priezastis...
ir dar : mes turbut abu siek tiek ( na juk teisybe kad vyrai is marso, o moterys is veneros - ar kazkaip panasiai) kitaip suprantam SEIMA, jis net atkele MAN GIMTADIENIO PROGA zadeta isvaziavima prie juros, nes jam dabar darbu labai padaugejo...

na ir ka aisku delto kilo baisinis sumas namie...as ji pazaduku vadinu o jis sako as tau stabiluma i seima nesu... va ir skirtingi poziuriai, buvom prie juro svienai dienai, ta va ta primine, ir sako juk nera taip kad nesam buve...
na galeciau test ir test...
ir dar pastebejau, kad ir kiek geras vyras ir tetis, bet man pasirode kad truputi naudojas tuo , kad pasitiki manim, kad viska gerai darau, tai vis dazniau savo iniciatyvos nerodo, va cia jau reiks turbut tu moterisku gudrybiu pasitelkt, ad va nebutu o to kaip Latimerijos atveju...