Sveikos mamytes,na mes jau po atostogu,grizom is pajurio.Atostogos tai pusiau atostogos buvo,mazius naktim blogai miegojo,vos ne ant ranku kas nakti

,ir negere nei pieno,nei misinelio ten,nezinau kas jam buvo uzplauke,o va grizom namo,tai ryte isgere 180ml gal per min

.Ir isvis piktas diena nakti,kazkas apsedo mano ta vaiki

.Vejarupiai beveik praejo liko keli spuogiukai,uztat atsirado kazkokiu smulkiu ant pilvo ir nugarytes,sakau gal prakaitiniai,nes kaip sirgom neleido maudyt,o ir prie juros tai nurengi tai aprengi ,oras labai kaitaliojosi.Bet siaip buvo faina pasivaikscioti prie juros ir po miesteli,pametyti kapeikas,kaip mano sunus sako

Mazylis labai stojasi,net akys nusvinta kaip atsistoja,bando zengt po zingsniuka

,dantuku kolkas daugiau nera,bet tikiuosi kad tas piktumas del dantuku,net vyras stebisi ko jis toks piktas,kadangi dar nedirba tai mato mano ta poilsi namuose,skaiciau kaip jus cia diskutavot apie tai
O del krisktynu: mes tuokemes baznycioj,pirmas sunus pakrikstytas ir mazyli reiks krikstyt,tik nezinau kada,.Tiesiog taip priimta seimoje,gimineje.Nesu as labai jau tikinti kad eiciau kiekviena sekmadieni i baznycia,bet atrodo kad taip turi but
Gero vakarelio.
Papildyta:QUOTE(gintariux.82 @ 2008 07 22, 19:25)
sveikos mamytės

mes vėl pasirodome fronte

mano mažiukas irgi pazyzioja, bet kad dygtų daugiiau dantukų, tai nesimato

šiandien net mano mama aukliavo, nes norėjosi labiau namus apsikuopt, užuolaidas išsiskalbt ir kitus darbelius

o mažius tik bėga iš paskos ir kabinasi į kojas

tad su juo ne visada lengva ką nors pasitvarkyt, bet manau čia daugeliui taip

tiesa, nepamenu ar sakiau, kad pagaliau mums diagnozavo atopinį dermatitą

aš taip ir įtarinėjau, bet vis nepatvirtino

oi tie daktarai pas mus

geriau nekomentuosiu

Sveikute,o kokiu vaistu israse,nes mano pirmam sunui pripazintas AD

As praejus daug daktaru,ir dar daugiau turiu vaistu