QUOTE(Zaneta75 @ 2008 06 08, 22:50)
Nugi šaunuolė

tokie karščiai, o tu po žemę daveisi, bet turi rezultatą.o ciucikų kiek, kaip jie jums žolės nenu... aš tai bijau paleist, nes kaip laukinis-visus mano augalus prie žemės suguldo, kol išsiduoda

tai dabar jau kuris laikas patapo tik toks sezoninis-voljerinis, jam žiema turbūt geriausias laikas, laisvės į valias. Man dar gražiai žiūrėtūsi prie tavo turimų ožekšnių geltonos spalvos ožekšnį ikišt, truputi pagyvintų

Dėl tvorelės nieko nesakau, nes kitaip tau ir negalima (turbūt specialiai šunis parodei, kad visos atsikabintų

)
Papildyta:
QUOTE(lile @ 2008 06 08, 23:19)
Laba,
gal kas man galėtų padėti dėl vejos. Labai nenusiseke, pasisėjom visai netikusią, tiesiog bjauri, pageltus, apdziuvus, nors laistom kas antrą dieną. Be to po metų laiko priaugo joje visko, net nežinau kaip išgaudyt tą viską. Kai nupjaunam visa pabalą, kažkokia išpešiota visa tampa. Norėtųsi persėti naują, bet tikriau reiks išrinkti visą senąją, o tam tikrai nesiryšim. Gal yra koks kitas sprendimas, kokia kita žolės rūšis, kuri užgožia senąją.
Jeigu žolės nedaug, tai idialiausia išeitis būtų nukasti per sprinduką, bet pvz. kai pas mane žolės buvo nemažai, tai aš jos nenukasiau, bet ant jos užpyliau naujos žemės kažkur per 10 cm.ir užsėjau naują žolę, aišku prieš tai visą nupurškiau rundapu. Bet dabar laukiu lietaus, kaip išganymo, gelsta ji pas mane, nes žemė buvo durpinga, o jos paviršius greitai džiūsta, sausėja,kadangi neturiu galimybės jos palaistyti, džiaugiuosi, kad dar augalams vandens užtenka.Šulinys senka nerealiai greit, o dar iš jo vanduo ateina į namą tai reikia ijungti taupymo režimą. Gerai, kad jau šiais metais pradėjo tiesti pro mus kanalizaciją ir vandentiekį, tipo mus pasiekė civilizacija, o tai yra

, ir tada vanduo liesis laisvai.