Aš tik už tai,kad pirkti rūbus nes tikrai nebūtų kada prilakstyti į matavimus nėra tiek laiko

as esu tik uz pirktus rubus, nemegstu siutis, nes kiek siuvo, tai poto nenesiojau, nepasiuva gerai
Aš šiaip visada perkuosi sau drabužius,bet sugalvojau pabandyt pasisiūt ką nors.Ir likau labai patenkinta nes labai dailiai pasiuvo,ir modeliukus is zurnalu parode nu patenkinta likau
tik truputi brangokai ima už siuvima.

Beje siuveja gali buti geriausia, bet jei sukirpeja blogai sukerpa, tai daryk ka nori graziai tikrai rubas neatrodys.

Pigiau pirkti drabužį.

Pasiūtas kostiumas maloniau dėvisi nei pirktas. Na bent jau man. Nes aš toks kūdokas, tai sunku rasti tinkamą kostiumą. O siūvėją turiu gerą, kurį jau ir lekalus turi pasidarius, kokio man kostiumo reikia. tik juosmenį pasimatuoja ir daro, ką reikia. bet dabar galima rasti ir nusipirkti pigiai ir gerų drabužių. Neseniai (prieš porą mėnesių) Drobėj buvom su žmona medžiagos kostiumui. Tai pardavėja pažiūrėjo į mane sako koks dydis/ Sakau toks ir toks. Sako kaip tik turiu. Kostiumas 50 Lt.
Kelnės tik kiek ilgokos, bet du paėmiau. Medžiaga tikrai brangiau būtų kainavus. KAdangi Drobė bankrutavo, tai išsivalo lentynas...
Tai nuskilo vien už medžiagos kainą du kostiumai išėjo:)

QUOTE(tyloszona @ 2008 08 17, 22:44)
as esu tik uz pirktus rubus, nemegstu siutis, nes kiek siuvo, tai poto nenesiojau, nepasiuva gerai
tai čia nuo siuvėjos priklauso, jei siuvėja dar ne pati lekalus darosi, tai tada nuo to kas juos daro.
Man pigiau siūtis, nes mamytė siuvėja, bet paskutinius 5metus perku rūbus, nes nebepamenu kada ką man pasiuvo jau

pirkti gatavus tikrai pigiau. bet jei galit leisti sau siūtis, tai būsite tikros kad antros tokios pačios gatvėje nesutiksite:)
Pigiau tai tikrai pirkti. Ypac per ispardavimus.
Pigiau pirkti, bet turiu nestandartines (ilgokas, švelniai pasakius) rankas, todėl 90 proc. drabužių rankovės per trumpos. Turiu geras dvi siuvėjas, viena siuva paltus, švarkus ir pan., kita - lengvesnius. Padeda nusipirkti kokybišką audinį, pasirinkti modelį (kartais smarkiai pasiginčijam), pritaikyti sagas. Kadangi rengiuosi konservatyviai, daug pinigų neišleidžiu
.