QUOTE(Linute:) @ 2009 04 03, 10:48)
Sveikos merginos
Nusiziurejau zurmale Zmones toki grazu ilga megzta megztini su kapisonu, jis tokio dydzio kaip paltukas

Megztas trim pereinanciom spalvom, rastas nesudetingas

Idomu kiek mazdaug jis man kainuotu numegzti be siulu ( pati nupirkciau)
Nesudetingas, bet pakankamai smulkios akys ten.. keli simtai litu uz darba drasiai kainuotu, nes modelis kad ir nesudetingas, bet pakankamai iprastas- paciam mezgejui, gan mechaninis mezgimas iseina...
Bent pagal mano kainodara
Papildyta:
QUOTE(Viliuteee @ 2009 02 09, 11:15)
man labai gaila tų ,kurios nuvertina savo darbą.kad ir kiek pigiai prašytume,vistiek kažkam bus per brangu.Jeigu aš pati matau,kad darbas sudėtingas ir dar pasisekęs galiu prašyti ir 1000lt.,kitais atvejais ir 100lt tenka pasitenkinti.
Manau darbą reikia įsivertinti pačiam.Kaina priklauso nuo to ,kokio lygio darbai,kaip jie atlikti,kiek populiarūs.Kaip ir kitos prekės.juk ir automobiliai vieniems nebrangūs už 60 tūkst,kitiems ir už 6 brangu.
Butu gerai, bet kaip ivertinti ar darbas vykes(jei jis pirmas ir paskurinis toks modelis), jei kaina aptariama pries darba.. Nuleisti, jei pats nesi patenkintas, zinoma, galima, bet nejau baigusi darba sakysi: as manau, kad isejo labai puikiai, taigi kaina kyla

(?)
Tapk kraujo donoru dar šiandien
Gėris - ne mokslas, o veiksmas. (R. Rolanas)