QUOTE(dontstop @ 2008 05 29, 08:43)
Nemanu, kad nerti drabužiai verti daugiau, aš asmeniškai greičiau nuneriu, nei numezgu virbalais

niu tikrai neeeeeeee....
QUOTE(almantė_k @ 2008 05 29, 11:50)
as manau kad nerti drabuziai verti daugiau del to kad atima daugiau laiko ir siulu sueina triskart daugiau nei mezgant

bent jau as imciau brangiau uz nertus nei uz megztus
QUOTE(meganija @ 2009 05 15, 22:06)
O as viename skelbime maciau pardavineja nertas kepurytes po 9lt
pigu valio perkam!!!
Bet siaubas kodel tokia kaina pardaveja parduoda

as pati neriu kepuriukus savo vaikams,kad ir per viena diena nuneriu,aiskus cia kalbu apie storesnius siulus,ne apie maxi,bet uz 9lt tikrai nemegzciau.
Nu kad ir kokia patyrusi nereja buciau, man vien siulu, kad ir maziausiai kepuraitei , sueina beveik visas Maxi. Su visais papuosimais ir pricindalais. Aisku, neriu pakankamai standziai ir smulkiai, nes man patinka, kai siulai gula lygiai ir niekur "neissivepia"

Aisku, jei nerciau visiskai kiaurai, tai pakaktu puse to kiekio. Per diena tikrai nenuneriu, nes varau ne konvejeriu, o malonumui, ir tai, tik tada, kai vaikai leidzia. Zinoma tai jau mano problema, jei neturiu, kada nert. Bet man patinka nert. mano vaikai apnerti ir apmegzti, tai ko gi negaliu kitu apnert. Tik reikalas tame, kad neri kitam visai kitaip nusiteikes, daznai ne karta nuardydamas ir patobulindamas, kad gautusi kuo tobuliau. Taip gimsta vienetiniai kuriniai. O per diena nunerciau tik tokias, kurias galeciau vadint konvejerinemis. bet juk ir tai - dydziai skiriasi... tad ir vel tenka skaiciuot, matuot, ardyt...Kainoje tas ir atsispindi, ne vien kiek laiko i r siulu idejai, bet ir kiek meiles, kurybos, kantrybes (plius elektros tarifas naktimis

)
Kepuraiciu maziau uz 20 tikrai nenerciau.......