[quote=rasa32,2010 02 05, 01:20]

viena moteris pasakojo,kaip mezge moherini sali savo pazistamai.Is anksto kainos nesutare,bet ji galvojo,kad paprasys kokiu 30lt,kaip is pazistamos-drauges.O ta atejo su ''sampanu'' po 4lt ir baisiai nustebo,kad galima dar ir pinigu prasyt uz darba

man panasiai buvo su siuvimu-mat mano specialybe siuvimas-padovanojau pazistamai medziaga kelnems,o ji paprase pasiuti(zinojo puikiai kad siuvu uz pinigus ir buvo pasisiuvusi pas mane jau kazkoki rubeli)na del kainos nepakalbejom,siaip standartine fraze nuskambejo -atsiskaitysim,skolinga neliksiu.pasiuvau as jai tas kelnes o ji atejo pasiimti ir sako ,,oi kaip tau aciu,duok as tave isbuciuosiu!...o as ir nedrisau pasakyti kad tik medziagyte tau dovanu,o darbas tai kainuoja.pasakiau tik kad manes moterys nedomina.tai ji akis tik

ir tiek.po to kviete i svecius,as aisku nejau,o ji skambina ir sako as sampano(uz 3lt)nupirkau maximoj ispardavimas buvo vakar ir pyraga ,PINIGUS TIK VELTUI ISLEIDAU,o tu neatejai sako.
va kaip buna...
Papildyta:
[quote=Ligvita,2010 02 05, 01:53]tai cia iseitu, jei pas mane kliente uzsako suknute is kokios pretty moheros (38/40 dydziui reikia 4 kamuoliuku po 8/9lt) tai suknute tureciau megzti uz 64/72lt? Figuski, uz tiek gali pati nusimegzt... As gana greit mezgu, bet suknutei reikia paaukoti visos savaites vakarus ir tik tiek tegauti....
[/quote]
Papildyta:
[quote=Enary,2010 02 04, 23:32]
Mestelejo man brolio zmona kazkada ideja, nerti vaikiskus kepuriukus...Prineriau...Ir tada iskilo problema- neriau su meile, bet darbeliai nedideli, uz kiek gi parduoti? Taip ir nepardaviau, kelis padovanojau duktereciai, kiti sudelioti spintos lentynoje guli...Zodziu, per menki darbeliai, kad uz juos kazka gero gautum,bet per mieli man paciai, kad veltui atiduociau...nusprendziau laukti savu gandru
Idomu, uz kiek, jusu nuomone, reiketu siulyti, pvz toki darba:
esu macius daug paprastesnes po 20 -25lt pardavinejant