[quote=MamaGita,2008 06 11, 08:07]
Convict, dar kartelį dėkui

, kad pasakei kur galima rasti gražių papkių. Nulėkiau pirmadienį, bet jie nieko gero neturėjo, nes buvo išsipardavę, tai užsisakiau ir man jie pagamins, atsiimsiu ketvirtadienį ir parodysiu jūsų teismui savo papkę. Ir dar pas juos yra labai gražių dalykėlių sveikinimo užrašymui, kai pagamins taip pat pasirodysiu
Parodau ir aš savo jaunųjų šeimos židinuką, jei nuotraukoje nesimato, tai tie tarpeliai ant židinuko yra širdelės formos
[/quote]
Labai grazus zidinukas
As nupirkau tik zvakeles, tevai pasirupino zidiniu. Tas stiklines zvakes ines tevai, kiekviena seima savaja, nuo ju zvakiu jaunieji uzsidegs ta tabletyte-zvakute ir isides i seimos zidinuka. Dar galvojam pakviesti visus prisidegti bengaliskas ugneles nuo naujai uzsidegusio seimos zidinio ir eiti visiems paziureti vidurnakcio fejerverku.
[quote=godziukas,2008 06 11, 16:19]
[quote=Migele,2008 06 10, 21:39]
Imetu, kaip ir zadejau zvakes.
Labas vakaras, gal galite isduoti kur sias zvakutes pirkote?
[/quote]
Thomas Philipse, Vilniuje
Siandien buvom su jaunaja derint geliu. jaunoji sau renkasi bijunus, man labai grazu

o mano puokste greiciausiai bus is purpuriniu freziju, labai myliu sitas gelytes.
Siandien buvau paskutiniam, kontroliniam savo sukneles primatavime, ne stebuklas ji man, bet grazi