Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarija, tęsiam

QUOTE(LauraU @ 2008 06 17, 13:23)
.Dar vis nesuprantu ar ji juokauja ar rimtai sneka blink.gif Is aplinkiniu teko visokiu variantu girdet.Tai kaip yra istikruju?Aciu visom uz nuomone 4u.gif

yra visokių variantų. Mes iš jaunųjų kompensacijos neimsime, ir dar dovanų pridėsime, bet susitarėme iš karto kas kur kaip moka ir visa kita smulkiai iki detalių. siūlau ir tau nebijoti ir tiesiai šviesiai paklausti kas kada kaip kiek moka... ir bus viskas aišku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 13:00)
kai vestuves bus ant nosies, tai as isivaizduoju,kad ne siaip jautriai reaguosiu, o gal net ir raminanciu reikes  lotuliukas.gif

Migelei, tai vestuvės ant nosies, jau jų pasirodymas šį savaitgalį rolleyes.gif

QUOTE(LauraU @ 2008 06 17, 13:23)
Sveikos mielos pirslienes,busima jaunoji kreipiasi smile.gif Norejau jusu pasiteirauti ar uz visas smulkmeneles,dovaneles,suvenyrus bei visa kita vestuvine atributika mokate pacios ar jaunieji susimoka,jus tik suorganuzuojat ir supekat?Cia tokia pas mane situacija gavos,pas mus prisliais bus mano tevo sesuo su vyru,zodziu teta su dede,bet jie vis mus gazdina,kad turesit uz viska ka jie suroganuzuos ir nupirks patys suimoket,net pasimeciau.Dar vis nesuprantu ar ji juokauja ar rimtai sneka blink.gif Is aplinkiniu teko visokiu variantu girdet.Tai kaip yra istikruju?Aciu visom uz nuomone 4u.gif

Žinoma, visur dabar beveik jaunieji už viską sumoką, nes kitaip piršlių neturėtų nieks.
Man neleidžia sąžinė imti, o galėtume drąsiai, ir nieko nenuskriaustume, bet neimu, tiesiog ir tiek.

QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 13:55)
paskaiciau, negalejau nepacituot - cia atsipalaidavimui besinervinancioms  mirksiukas.gif

Geras, smagu kaip pavyksta šventė taip kaip patys jaunieji nori, nors ir šitaip chaotiškai thumbup.gif
Atsakyti
Uzsukau trumpam. Nes sian mano suneli operavo,tai gryzau trumpam ir vel isvarau.Prisedau,kad labai naujienus nepraleisciau,kol mazasis miega.
QUOTE(convict @ 2008 06 17, 10:05)
Šianiden sakiau tik nuvažiuosiu į tą vijola pasidairyt, ką gero turi rolleyes.gif

Nieko jie ten gero neturi. As gal 3 kat buvau ir vis kaip nuvaziuoju,sako: isssipardave. Tai tiek.

QUOTE(astike @ 2008 06 17, 10:31)
Mergaitės, sakykit, kuo skiriasi pirmoji pabrolių pora nuo kitų. Mano jaunieji nervuojas, kad nieks nesutinka būt pirmąja pora. Manau, kad ten tik vainikėlio persegimas ir jaunikiui gėlytės persegimas. Ar dar turi kokių pareigų ta pora? Visai susibalamutinau jau  g.gif

Tuo ir skiriasi,kad persigineja vainikelius. Ir kad dazniausiai vyriausias pabrolys buna meiles ministru.

QUOTE(LauraU @ 2008 06 17, 12:23)
Sveikos mielos pirslienes,busima jaunoji kreipiasi smile.gif Norejau jusu pasiteirauti ar uz visas smulkmeneles,dovaneles,suvenyrus bei visa kita vestuvine atributika mokate pacios ar jaunieji susimoka,jus tik suorganuzuojat ir supekat?Cia tokia pas mane situacija gavos,pas mus prisliais bus mano tevo sesuo su vyru,zodziu teta su dede,bet jie vis mus gazdina,kad turesit uz viska ka jie suroganuzuos ir nupirks patys suimoket,net pasimeciau.Dar vis nesuprantu ar ji juokauja ar rimtai sneka blink.gif Is aplinkiniu teko visokiu variantu girdet.Tai kaip yra istikruju?Aciu visom uz nuomone 4u.gif

As manau pagal susitarima. Nes siais laikais daug kainuoja. Gali ir teisybe sake,kad jums reiks viska pirkti.Turit susiesti ir issiaiskinti kas ir kaip.
Atsakyti
Ei!!! Merginos atsiliepkit. Ar zinot ka nors apie gausybes raga? Ar dovanosit kuri?
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 17, 15:37)
Ei!!! Merginos atsiliepkit. Ar zinot ka nors apie gausybes raga? Ar dovanosit kuri?

aš nedarysiu.
Gausybės ragas - gerovės ir turto simbolis graikų mitologijoje. Graikų mitologijoje, Amaltėja buvusi nimfa arba ožka, kurios vienas iš ragų ir buvo Kornukopija, išauginusi Dzeusą. Dzeusas atsidėkodamas nimfai už jos rūpestį atidavė jai gausybės ragą. Gausybės rago turėtojas iš jo gaudavo viską ko tik panorėdavęs. Taip kilo legenda apie Gausybės ragą arba Kornukopiją. Iš pradžių gausybės ragas buvo vaizduojamas kaip ožkos ragas pripildytas vaisių ir gėlių. Dievybės, ypač Fortūna, buvo vaizduojama kartu su Gausybės ragu. Daug modernesniame vaizdavime ragas vaizduojamas kaip panašios į ragą formos pintinė su vaisias ir daržovėmis.
Atsakyti
QUOTE(Ledietė @ 2008 06 17, 12:30)
1.) O ar ant saldainiu Jus ka nors dar rasote? As tai sumasciau parasyti ant kitos saldainiu puses busimu jaunuju susipazinimo data, suzadietuviu data ir santuokos data.
2.) Musu jauniesiesiems seimos zidini iteiks bazinycioj, tai ir sugalvojau iteikt ta skarele po duonos su druska. O gal galit patarti kurioj vietoj dar galeciau ja iteikti. g.gif

Pas mane ant saldainiukų popieriukų jaunųjų nuotraukos ir vestuvių data smile.gif
Skarelę teikiu pirmu užsėdimu, pirmiausiai piršlio žodis, paskui svočios žodis, tada degam židinį, tada dovanoju varpelius ir skarelę, tik aišku čia viską atliekam ne vieną po kito laiko tarpai vistiek yra smile.gif
Atsakyti
sveikos merginos smile.gif turiu prašymą, panašu, kad turėsim piršliauti draugės vestuvėse, na reik gelbėti, neranda piršlių, o vestuvės už mėnesio... labai sunku pasiruošti per mėnesį, bet bandysim. iš karto prisipažįstu, kad temos neskaičiau (kolkas) gal galit atsiųsti kuri vestuvių scenarijų? vixiuke@gmail.com būsiu labai dėkinga 4u.gif Praverstų ir diplomai, laikraštukai, na viskas kas reikalinga piršliams mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(flesi @ 2008 06 17, 11:14)
drinks_cheers.gif  tai jau tikrai. nors man iki vestuvių dar trys beveik savaitės, bet jau galva sukasi, kaip viską suspėt pasidaryt, dar kalnas minčių neįgyvendintų. doh.gif

Pupuliuk, labai nesinerk iš kailio, kad su piršliu susilygintum,  mirksiukas.gif  aš tai vaišių į gamtą paimsiu tik saldumynų, o sumuštiniais pasirūpins viena iš mamų

as tai irgi paprasysiu vienos is tetu padeti man suorganizuoti svocios vaises i gamta, na kad nedaryti sumustiniu gal siaip kazkokiu mazu uzkandeliu...mama per mano vestuves gan idomiai sugalvojus buvo visko..

QUOTE(LauraU @ 2008 06 17, 11:23)

manau turetum atsiset ir pakalbeti su pirsliais apie tai!

as tai neimsiu pinigeliu, o man ir nesiule, bet tai brolio vestuves, jis man pirsliavo as jam nesiuliau! tai kaip sakant ranka ranka plauna!

bet man bunant pirsliais visai kazkaip negrazu imti pinigu is jaunuju; na galima viska gan pigiai pasieskoti suruosti!
Atsakyti
QUOTE(katyteee @ 2008 06 17, 17:44)
bet man bunant pirsliais visai kazkaip negrazu imti pinigu is jaunuju; na galima viska gan pigiai pasieskoti suruosti!

viskas priklauso nuo to, kokios vestuves planuojamos - jei tradicines arba bent is dalies tradicines, tai pirsliams joms pasiruost kainuoja nemazai - kazkur maciau minetas sumas 2000-2600 litu - berods temoj, kiek deda i vokeli pirsliai ar panasiai.
tai jei pasirinkimas yra arba neturet pirsliu arba per puse arbva pilnai apmoket pirsliu neasmenines islaidas, tai karinktumeis? nes siaip nevisi gali tokiom sumom islaidaut mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 06 17, 14:57)
sveikos merginos smile.gif turiu prašymą, panašu, kad turėsim piršliauti draugės vestuvėse, na reik gelbėti, neranda piršlių, o vestuvės už mėnesio... labai sunku pasiruošti per mėnesį, bet bandysim. iš karto prisipažįstu, kad temos neskaičiau (kolkas) gal galit atsiųsti kuri vestuvių scenarijų? vixiuke@gmail.com būsiu labai dėkinga  4u.gif Praverstų ir diplomai, laikraštukai, na viskas kas reikalinga piršliams  mirksiukas.gif

isiunciau, vien del to kad saziningai pasisakei kad temos neskaitei! ax.gif
Atsakyti
as tai perksiaciua visas kokias 9 temas biggrin.gif
visko prisikopinau, dar su nuotaka apkalbesiu, kaip ji isivaizduoja visa reikala ir bandysiu deliot - jauciu tada visi klausimai ir iskils, bo kol kas man atrodo pakankamai visko radau g.gif
aikus, naujos idejos visada gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2008 06 17, 15:49)
viskas priklauso nuo to, kokios vestuves planuojamos - jei tradicines arba bent is dalies tradicines, tai pirsliams joms pasiruost kainuoja nemazai - kazkur maciau minetas sumas 2000-2600 litu - berods temoj, kiek deda i vokeli pirsliai ar panasiai.
tai jei pasirinkimas yra arba neturet pirsliu arba per puse arbva pilnai apmoket pirsliu neasmenines islaidas, tai karinktumeis? nes siaip nevisi gali tokiom sumom islaidaut  mirksiukas.gif

na teisi tu!viskas priklauso ka renkies pirsliais..ir negali sakyti ar gerai ar blogai jei pirsliai gauna kazkike pinigu is jaunuju uz visas staigmenas ar smulkmenas!

klausykite, kaip dar graziai galima iteikti skarele su tais keturiais kampasis???

as galvoju gal vietoj viso to padovanoti auksine zuvele, kuri izpildytu visus ju norus?
Atsakyti