QUOTE(seksimeske @ 2008 06 03, 11:58)
Merginos, o ar jūs kuri nors gaminate maistą garu puode?? Laaaaaaabai norėčiau pamatyt tokio patiekalo fotkę
Kiek aš begaminčiau maistą garuose, visi patiekalai man bespalviai gaunasi, jokio vaizdo
Gal, sakau, aš kažką ne taip darau
Kiek aš begaminčiau maistą garuose, visi patiekalai man bespalviai gaunasi, jokio vaizdo
QUOTE(mikke @ 2008 06 03, 12:05)
Merginos, o ar jūs kuri nors gaminate maistą garu puode?? Laaaaaaabai norėčiau pamatyt tokio patiekalo fotkę
jau senokai jame begaminau, taigi neturiu fotkes, bet man tai kaip tik spalva darzoviu islieka
QUOTE(mikke @ 2008 06 03, 13:05)
as gaminu
QUOTE(Nerytė @ 2008 06 03, 14:29)
Daržovių tai išlieka spalva, bet aš dažniau mėsą ten daryt norėčiau
QUOTE(Dinelė2 @ 2008 06 03, 14:30)
Ai, tiek to, gal viskas taip ir turi būt. Tik man kažkaip norisi, kad maistas būtų ne tik sveikas, bet ir gražiai atrodantis
QUOTE(mikke @ 2008 06 03, 14:34)
Daržovių tai išlieka spalva, bet aš dažniau mėsą ten daryt norėčiau
Ai, tiek to, gal viskas taip ir turi būt. Tik man kažkaip norisi, kad maistas būtų ne tik sveikas, bet ir gražiai atrodantis
O ta nubalusi mėsa man visai apetito nekelia
Gal dėl to ir jūs čia garinių patiekalų nededat 
Labas rytas..
dar apie bulves
: kemsham bet koku farshu, paruoshtu kaip kotletams arba neparuoshtu (tada padruskinam ir paprieskoniuojam bulves..)- ash labai megstu bulves su luobele, valgau taip ne tik shviezias, bet ir senesnes..
dar apie bulves
QUOTE(6663 @ 2008 06 03, 03:21)
viskas taspats...tik,kad pagerintos...kulinarė daugiau patyrus
labai skaniai atrodo
QUOTE(mikke @ 2008 06 03, 13:05)
aš dažnai gaminu...bet nepasakyčiau,kad prarandą spalvą
gal sakau per ilgai troškini jame
QUOTE(6663 @ 2008 06 03, 03:21)
ir vel bulves
:
Jau isivaizduoju ju skoni...dar koki bokaliuka alaus
Ko gero siandien gaminsiu kazka panasaus...
Neryte aciu tau uz ivertinima,bet zinok dar iki aukstumu man toli
Dekui visoms Kuzioms
QUOTE(6663 @ 2008 06 03, 14:16)
As nesijauciu Kuzia tai vadinasi man nedekoji
6663bulves, bulvytes, bulvikes
su lupynom ir be ju
, kas nevalgo bulviu, kiek praranda, ane 6663
o dar taip idarytu, kaip tavo