O kad nezinai ko 3 menesiu vaikas verkia, ar alkanas , ar pampersas slapias - tai keista, kad taip raso 2-u vaiku mama. Nes as kuo puikiausiai zinau, kada manishke alkana, kada verkia kai nori pamperso, o kada verkia siaip is neturejimo ka veikt. Ir tas verksmas yra vienas ir tas pats tiek namie, tiek sveciuose, tiek ir lektuvuose. Todel man ir transatlantines keliones metu nebuvo jokiu problemu keliaujant su vaiku. Dabar skrendam po geros sav. i Florida ir ta kelione 2,5 jau man visai juokinga atrodo. Man kur kas sudetingiau pas drauge su vaiku nuvaziuot uz 120km gyvenancia vienai, nes autokedej vaikui tiek issedeti sunkiau, o be to nematai gi jo kai pati vairuoji. O lektuve tai kas - kuris toks mazas vaikas atsisakys pasedeti mamai ant keliu...

As tik uz atostogas su vaikais! Su protu aisku, bet su vaikais. Nereikia uzsidaryti nam ie vaikui gimus ir stresuoti - nori nenori tai persiduoda paciam vaikui. O kai teveliai atsipalaidave ir laimingi, tai ir vaikutis laimingas nors ir i pasaulio krasta su jais keliaudamas. Lietuvoj niekaip mano tevai neatsistebejo kokia rami ir pastoviai laiminga mano dukra - nors mergina ka tik Atlanta buvo perskridus, pasikeite 7 laiko juostos, ir patekus i nauja jai aplinka. Nes nuo gimimo ir cia visur kartu vazinejam: ir i restoranus, ir i parduotuves, ir pas draugus, ir po gamta visur - jos tikrai negasdina naujos aplinkos, jai kaip tik idomu - sedi isputus akis, viska stebi, dar jei kas pakalbina is vis gerai buna... O stai drauge, iki kol vaikui nesuejo 6 savaites is namu niekur islinde nebuvo, pirma kart iki restorano driso nuvaziuot kai vaikui jau beveik metai buvo - nu ir auga kaip laukinuke, visu ir visko bijo... bijo net kai kuriu savo namo kambariu