QUOTE(ČIČI @ 2008 08 30, 12:01)
gal labai jautri vaikiuko odele

Na, mums tai tikrai taip nebuvo

na nežinau...maniškė jau senai daro į puoduką, bet atėjusi radau su prisysiotom kelnėm iki pat batų ir nepervilkta buvo, man sakė, kad nerado kelnyčių, nors net trejas buvau palikusi spintelėje
QUOTE(nora-nati @ 2008 08 30, 12:41)
keistokai elgiaisi palikdamos valdiskai istaigai leliuka visomis prasmemis visai dienai ir veliau galvodamos,kaip ju vaikeliams sikniukes sluostomos.GERAI SLUOSTOMOS!!!-JEI PALIEKATE SLAPIU SERVETELIU!
tu gal iš medžio iškritusi, kad taip rašinėtum

ką čia paistai? gal kokią analizę, tyrimą atlikai, išsiaiškinai, kodėl mes vaikelius vedam ten?
šlykštu skaityti.....niekas varu nevaro vieno ar kito darbo dirbti, ir nežmoniška būtų, jei žmogus dirbdamas pedagoginį darbą, ypač su pačiais mažiausiai, turėtų tokią akmeninę širdį, kad nešluostytų vaiko užpakalio, paliktų jį šusti...
aš asmeniškai vadovaujuosi tokia mintim- jei dirbi, dirbk gerai, kad ir koks darbas bebūtų, kad ir kiek beapmokamas, o nepatinka- eik lauk
nors kelias dienas ėjom, bet man susidarė įspūdis, kad daugiau plepama, norima įsiteikti, nei kažkas daroma...kas iš to, kad mano vaiką vis gyrė- oj koks šaunus vaikas, koks nuostabus, koks protingas...o ateinu ir randu visą neprižiūrėtą.....man žodžiai nieko nereiškia, geriau tegu tinkamai pasirūpina
praėjo noras net gėles rytoj nešti
Papildyta:QUOTE(ezra @ 2008 08 30, 23:43)
Bet aš turėjau galvoje, kai mama iš tiesų tik teliką žiūri, o vaiką atiduoda į daržą, kad netrukdytų. Negi tokių atvejų daug?
na nežinau...jeigu žmogus nedirba oficialiai, tai nereiškia, kad jis išvis nieko neveikia....yra žmonių, kurie dirba pagal autorines sutartis, kurie dirba išvis be sutarčių, yra kurie namus statosi, kurie serga, yra visokių...
ir šiaip, kodėl kažkam turi rūpėti, kodėl atiduodame vaiką į darželį....
aš vedu, nes....manajai reikia vaikų, ji veržiasi ten ir tik antroji priežastis yra ta, kad reikia eiti dirbti...
bet nejaugi tai turi rūpėti auklėtojai ir nejaugi pagal priežastis, privertusias atiduoti vaiką į darželį, ta auklėtoja turi vertinti- reikia vaiką prižiūrėti/ mylėti ar nereikia?