Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos darželiai

QUOTE(Cikadelė @ 2008 08 29, 20:49)
Turiu klausimėlį, kuris gal ir juokingai nuskambės, bet man jis rūpimas... Ar jūsų lopšelinukams kas nors nuprausia šikniuką, kai vaikas pasisioja ar pakakoja, ar tik su tualetiniu popieriu nuvalo? ar spėja sužiūrėti, kas ką ten pridarė? g.gif

Labukas, esu savo vaika irgi parsivedusi su purvinais trūsikėliais, ir ne vieną sykį. verysad.gif
Atsakyti
Na aš ir pasakysiu lotuliukas.gif Visų pirma nieks nei auklėtojų, nei auklyčių nelaiko prieš automatus sustačius, kad dirbtų ... jei atėjo dirbti į darželį, vadinasi toks pasirinkimas. Nenori nedirbk... nesakau kad lengva su vaikais... todėl aš ne pedagogė, ir su vaikais nedirbu, nes nenoriu, žinau kad tai ne man. Aš dėkinga auklėtojom ir auklytėm už mano vaiko priežiūra, už tai ko išmokina, bet tai nereiškia, kad aš namie vaiko neauklėju, nemokau rengtis, valgyti ir kito savarankiškumo... neturiu laiko plėstis... bet jei vedu į darželį, vadinasi mano toks pasirinkimas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nora-nati @ 2008 08 30, 12:41)
sveikos mergaites,labai idomu paskaitinet jusu atsiliepimus apie zmoniu darba,kuriems jus paliekate savo mazylius.visos jus esate teisios,noredamos ko geriausio  savo mazyliui.taciau visos jus juos atiduodat i darzeli del keliu priezasciu:darbas arba nuovargis.sakykim darbas lyg ir pateisina ,kad 2,3 meciai paliekami 12 valandu darzelyje.taciau mamytes kurios nedirba,o jusu cia labai daug!!!!!!!!!!!!!!!!,-keistokai elgiaisi palikdamos valdiskai istaigai leliuka visomis prasmemis visai dienai ir veliau galvodamos,kaip ju vaikeliams sikniukes sluostomos.GERAI SLUOSTOMOS!!!-JEI PALIEKATE SLAPIU SERVETELIU!juk nemanot kad su svetimom priemonem rupinsis jusu leliuku.jei atnesit auklyte jomis tikrai naudosis ir kremuku pateps,bet mano praktikoj tokiu maza,o supermamose jusu daug!namie jus turite vaikeli viena,kartais du ir visai retai tris ir daugiau.o grupeje ju buna 10-18.ir ant puoduko sedi beveik visi kartu,nes kol pirma sutvarkei,paskutinis jau buna irgi padares.juo rupinasi auklyte,nes aukletojai kaip ir nepriklauso,bet jos visada padeda ir betkokiu atveju dviese,tad pagalvokite kaip reikia visas tas siknikes ispuoselet,kai jus ir pacios jau nebespejate.ne tuo mamytes brangios rupinkites leliuku gerove darzelyje.dziaukites kiekviena diena praleista ten,nes net neisivaizduojate kiek jegu i ugdymo programa jusu mazyliams ideda pedagogai.palikdamos ten savo spurgelius jus paliekate juos  ten augti visomis prasmemis:namie jus leidziate viska,- darzelyje jie ismoksta valgyti patys,nusirengti,nusiauti patys,tvarkytis patys,raides pazinti,soka dainuoja-jie ne ypatingi,jie mokomi,sunkiai kasdieniu darbu,ilgamete patirtim ir svarbiausia meile,kuri niekada neatstos mamos,bet ji teisinga.ta suprasti gali tik ten dirbantis.ir drausme,kuri irgi labai reiklainga ar kartais pavarges aukletojos veidas,neturetu jusu stebinti ir liudinti-nes ji tiesiog zmogus su savo zmogisku gyvenimu,jusu leliukui linkinti tik geriausio.

Puikiai suprantam, koks sunkus ir atsakingas auklėtojų darbas 4u.gif , bet jos tikrai neturėtų rūpintis, ar mamytė dirba, ar ne. Jei vaikas atiduodamas į darželį, vadinasi taip reikia, ir labai retais atvejais tai yra tiesiog todėl, kad vaikas trukdo.
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 08 30, 23:03)
Puikiai suprantam, koks sunkus ir atsakingas auklėtojų darbas 4u.gif , bet jos tikrai neturėtų rūpintis, ar mamytė dirba, ar ne. Jei vaikas atiduodamas į darželį, vadinasi taip reikia, ir labai retais atvejais tai yra tiesiog todėl, kad vaikas trukdo.

Niu, šį kartą tau paprieštarausiu tongue.gif . Deja, tokie atvejai pasitaiko ne taip jau ir retai doh.gif ... Pačiai teko susidurti turbūt su puse gruoės tokių atvejų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 08 30, 23:27)
Niu, šį kartą tau paprieštarausiu tongue.gif . Deja, tokie atvejai pasitaiko ne taip jau ir retai doh.gif ... Pačiai teko susidurti turbūt su puse gruoės tokių atvejų doh.gif

Bet aš turėjau galvoje, kai mama iš tiesų tik teliką žiūri, o vaiką atiduoda į daržą, kad netrukdytų. Negi tokių atvejų daug?
Atsakyti
QUOTE(ČIČI @ 2008 08 30, 12:01)
gal labai jautri vaikiuko odele  g.gif  Na, mums tai tikrai taip nebuvo  mirksiukas.gif

na nežinau...maniškė jau senai daro į puoduką, bet atėjusi radau su prisysiotom kelnėm iki pat batų ir nepervilkta buvo, man sakė, kad nerado kelnyčių, nors net trejas buvau palikusi spintelėje verysad.gif
QUOTE(nora-nati @ 2008 08 30, 12:41)
keistokai elgiaisi palikdamos valdiskai istaigai leliuka visomis prasmemis visai dienai ir veliau galvodamos,kaip ju vaikeliams sikniukes sluostomos.GERAI SLUOSTOMOS!!!-JEI PALIEKATE SLAPIU SERVETELIU!
tu gal iš medžio iškritusi, kad taip rašinėtum frusty.gif ką čia paistai? gal kokią analizę, tyrimą atlikai, išsiaiškinai, kodėl mes vaikelius vedam ten?
šlykštu skaityti.....niekas varu nevaro vieno ar kito darbo dirbti, ir nežmoniška būtų, jei žmogus dirbdamas pedagoginį darbą, ypač su pačiais mažiausiai, turėtų tokią akmeninę širdį, kad nešluostytų vaiko užpakalio, paliktų jį šusti...
aš asmeniškai vadovaujuosi tokia mintim- jei dirbi, dirbk gerai, kad ir koks darbas bebūtų, kad ir kiek beapmokamas, o nepatinka- eik lauk rolleyes.gif

nors kelias dienas ėjom, bet man susidarė įspūdis, kad daugiau plepama, norima įsiteikti, nei kažkas daroma...kas iš to, kad mano vaiką vis gyrė- oj koks šaunus vaikas, koks nuostabus, koks protingas...o ateinu ir randu visą neprižiūrėtą.....man žodžiai nieko nereiškia, geriau tegu tinkamai pasirūpina doh.gif
praėjo noras net gėles rytoj nešti verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(ezra @ 2008 08 30, 23:43)
Bet aš turėjau galvoje, kai mama iš tiesų tik teliką žiūri, o vaiką atiduoda į daržą, kad netrukdytų. Negi tokių atvejų daug?

na nežinau...jeigu žmogus nedirba oficialiai, tai nereiškia, kad jis išvis nieko neveikia....yra žmonių, kurie dirba pagal autorines sutartis, kurie dirba išvis be sutarčių, yra kurie namus statosi, kurie serga, yra visokių...
ir šiaip, kodėl kažkam turi rūpėti, kodėl atiduodame vaiką į darželį....
aš vedu, nes....manajai reikia vaikų, ji veržiasi ten ir tik antroji priežastis yra ta, kad reikia eiti dirbti...
bet nejaugi tai turi rūpėti auklėtojai ir nejaugi pagal priežastis, privertusias atiduoti vaiką į darželį, ta auklėtoja turi vertinti- reikia vaiką prižiūrėti/ mylėti ar nereikia? g.gif
Atsakyti
Manau, kad daželyje visi vaikai turėtų būti prižiūrėti: pavalgę, sausais rūbeliais, neskriaudžiami it t.t. Bet kodėl mano vaiką privalo mylėti svetimas žmogus? Mano vaikams užteks tėvų meilės. Iš auklėtojos to nereikalauju.
O kas dėl nedirbančių mamyčių, kurių vaikus darželiai augina, tai asmeniškai pažįstu ne vieną tokią, kurių vaikai daržely, o mamytės kavutę geria ir po parduotuves ganosi. Ne mano reikalas, čia tik prie temos.
Atsakyti
QUOTE(clasica @ 2008 08 31, 13:04)

O kas dėl nedirbančių mamyčių, kurių vaikus darželiai augina, tai asmeniškai pažįstu ne vieną tokią, kurių vaikai daržely, o mamytės kavutę geria ir po parduotuves ganosi. Ne mano reikalas, čia tik prie temos.

Vaikaims darzelyje bus 100 kartu geriau su kitais vaikais,negu namie 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 08 31, 14:38)
Vaikaims  darzelyje bus 100 kartu geriau su kitais vaikais,negu namie 4u.gif

drinks_cheers.gif Pati dirbu pagal grafiką budėjimais. Bandžiau tom dienom nevest kai nedirbu, ir ką labai nusivyliau po budėjimo esu pikta irzli ar gerai vaikui būt namie kai mama pervargus g.gif geriau po naktinio budėjimo bent iki pietų nuvedu tą laiką pamiegu ax.gif ax.gif O tada pasiimu ir bendraujam 4u.gif O šiaip jei mamai reik po kavines pasilakstyt manau vaikiukui tikrai geriau darželyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gulia @ 2008 08 31, 14:38)
Vaikaims  darzelyje bus 100 kartu geriau su kitais vaikais,negu namie 4u.gif

Tai žinoma geriau daržely,ten ir draugai ir žaidimai. Visvien įdomiau tenais, negu namie su mama. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ezra @ 2008 08 30, 23:43)

Tai vat tokių asš ir turėjau pusę grupės doh.gif . Tik mamos ne prie teliko sėdėjo, o į pajūrį šiaušdavo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2008 08 31, 17:33)
Tai vat tokių asš ir turėjau pusę grupės doh.gif . Tik mamos ne prie teliko sėdėjo, o į pajūrį šiaušdavo doh.gif

g.gif a ir žiemą a ką ten mamom per lietų ar sniegą ir pūgą veikt g.gif Šiaip aš matyt kaip bloga mama pasisakysiu vedu vaiką į darželį kai noriu po budėjimo pailsėt blush2.gif Vedu tada kai būna akim procedūros ir kai būna šventės ax.gif Nu žodžiu vedu tadu kai reikia ax.gif Dar vedu tadu kai nori ax.gif Nu nežinau Dilma tu kaip pedagogas pasakyk ar vedimui į darželį reik ištiso režimo. Mes kol kas susitariam nors buvo sunku reikalavo išeiginių doh.gif Dabar turim tiesiog laisvą grafiką ir prašo susitart ax.gif o tartis galimybės neribotos mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti